ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل اساسی اجرای کران جاب

ebrahimt
June 16th, 2017, 15:11
سلام
من قبلا کران جاب رو روی نسخه 6 در whmcs فعال کرده بودم و مشکل نداشت البته با دستور wget
وقتی به نسخه whmcs7.1 ارتقا دادم کران با دستور wget ظاهرا مشکل داشت و متوجه شدم باید از php -q استفاده کنم
حالا پوشه کران رو هر جا که میذارم و تنظیم میکنم چه داخل public_html و چه در خارج آن کران اجرا نمیشه و اگر هم آدرس فایل کران رو دستی تو مرورگر اجرا کنم یه مشکلی داره
میاد برای تمام حساب ها حتی اونایی که چند ماه دیگه سر رسیدشونه فاکتور صادر میکنه و همه این هاست ها رو هم مسدود میکنه
نمیدونم مشکلش چیه
البته اوایلی که ارتقا داده بودم با دستور wget اتوماتیک کران اجرا میشد ولی باز هم همین مشکل رو داشت و همه هاست ها رو مسدود کرد
دو بار مجبور شدم کلی هاست رو دستی درست کنم و فاکتورهایی که به این شکل صادر شده رو حذف کنم و هاست ها رو فعال کنم
در ضمن فاکتور ها زود صادر میشد، هاست هم مسدود میشد ولی تاریخ انقضا فاکتور درست در فاکتورها درج میشد
کلا قاط زده سیستم
اساتید محترم لطفا راهنمایی کنید

ممنون

s.m.mahdavy
June 26th, 2017, 11:00
سلام دوستان
منم مشکل تقریبا مشابه دارم.
کران جاب به صورت خودکار اجرا نمیشه. ولی به صورت دستی مشکلی نداره.
در ضمن نسخه 7.1.1 استفاده می کنم.

hiwebpw
June 26th, 2017, 12:14
بنده چنین مشکلی رو داشتم البته نه به این صورت اما کران جاب اجرا میشد ولی اخطار میداد
در ورژن 7.2.2 بنده برام ایمیل میومد که کران جاب اوکی نیست
دو عدد کران جاب ایجاد شد یکی برای ساعت 12 شب و یکی برای هر 5 دقیقه مشکلم حل شد
تست کنید شاید مشکلتون حل شد البته تو نسخه شما نمیدونم کران جاب رو whmcs چی پیشنهاد داده باید تو سایت رسمیشون بررسی کنید

ebrahimt
June 27th, 2017, 22:20
بنده چنین مشکلی رو داشتم البته نه به این صورت اما کران جاب اجرا میشد ولی اخطار میداد
در ورژن 7.2.2 بنده برام ایمیل میومد که کران جاب اوکی نیست
دو عدد کران جاب ایجاد شد یکی برای ساعت 12 شب و یکی برای هر 5 دقیقه مشکلم حل شد
تست کنید شاید مشکلتون حل شد البته تو نسخه شما نمیدونم کران جاب رو whmcs چی پیشنهاد داده باید تو سایت رسمیشون بررسی کنید

یعنی هم تو whmcs و هم توی دایرکت ادمین دو تا کران جاب ایجاد کنم یکی برای یک ساعت مشخص و یکی برای هر 5 دقیقه یک بار؟