ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Spam Score ! چرا رفته بالا؟

iroo
June 16th, 2017, 14:54
سلام و خسته نباشید
اسپم اسکور وقتی بالا میره که توس سایت لینک خروجی زیادی داشته باشیم، حالا دریافت لینک یا همون بک لینک از سایت هایی که اسپم اسکور 6 - 7 دارند میتونه باعث بشه رتبه اسپم اسکور ما هم زیاد بشه؟

و اینکه من لینک هایی که در سایت خودم گذاشته بودم رو حذف کردم، حالا احتمال داره در ماه های آینده رتبه اسپم اسکور پائین تر بیاد و کمتر بشه؟

در حال حاضر روی 5 هست

ممنون میشم راهنمائیم کنید، تشکر

Balta
June 16th, 2017, 18:20
با این حساب چرا سایت هایی مثل بالاترین یا سایت های دانلود فیلم و نرم افزار و امثال این که در تمام پست هاشون بلا استثنا لینک خروجی دارن به مشکل بر نمی خورن؟

GOD
June 16th, 2017, 18:41
این لینک رو مطالعه کنید,توضیحات کاملی را قراردادند

https://moz.com/blog/spam-score-mozs-new-metric-to-measure-penalization-risk

parswebdesign
به نظر من هم معیار درستی نیست. خیلی از سایتها هستند که لینکهای خروجی زیادی دارند. اگر لینکها رو نوفالو کنید مشکلی پیش نمیاد
اما در مورد گرفتن بک لینک از سایتهای با کیفیت پایین قطعا تاثیر گذاره و هرچقدر بک لینک کمتر داشته باشید به نفعتونه

iroo
با این حساب چرا سایت هایی مثل بالاترین یا سایت های دانلود فیلم و نرم افزار و امثال این که در تمام پست هاشون بلا استثنا لینک خروجی دارن به مشکل بر نمی خورن؟

من نگفتم به مشکل بر میخورن!
اونا هم رتبه اسپم کور بالایی دارن، میتونید چک کنید

هر چند به بازدید و رتبه سایت ربطی نداره، و این یک امتیاز تقریبی برای موز هست

- - - Updated - - -

به نظر من هم معیار درستی نیست. خیلی از سایتها هستند که لینکهای خروجی زیادی دارند. اگر لینکها رو نوفالو کنید مشکلی پیش نمیاد
اما در مورد گرفتن بک لینک از سایتهای با کیفیت پایین قطعا تاثیر گذاره و هرچقدر بک لینک کمتر داشته باشید به نفعتونه

من یه سایت دارم که اسپم اسکورش شده 5
اول اینکه را اینطوری شده؟
دوم اینکه در آینده احتمال داره اسپم اسکور کم بشه؟
چیکار کنم بهتر بشه؟

shayandavoudi
June 19th, 2017, 12:09
Spam score به موارد زیر بستگی داره و الگوریتم دقیقش مشخص نیست. مشخصا از ماشین لرنینگ استفاده میکنه.

تعداد لینک های خروجی
تعداد لینک های ورودی
Root domains
PA سایت های لینک دهنده به آن صفحه/دامنه
DA سایت های لینک دهنده به آن صفحه/دامنه
و غیره

توصیه می کنم documentation خود Moz رو بخونید تا دقیق تر متوجه مکانیزم عملکرد Spam score بشید.

ebru1
June 21st, 2017, 14:26
سلام
دوستان میشه بگین که اسپم اسکور اصلا یعنی چه