ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پارک دامین کردن دو سه سایت خارجی روی سایت بنده

atilazz
June 16th, 2017, 14:12
سلام
دو سه سایت خارجی روی سایت بنده پارک دامین کردن انگار یعنی اینکه هر پستی میزارم بلافاصله روی اونها هم نمایش داده میشه گاه گداریم تبلیغات کثیف انجام میدن اما همه چیز سایت بنده هست لوگو و .... فقط منو هاشو عوض میکنن گاهی اصلا نمی دونم چجوری این کارو میکنن حتی وقتی اسکریپت ایجاد میکنم یا اینکه یک دیتابیس میسازم بلافاصله برای اونها هم ساخته میشه حتی وقتی میرم داخلشون و چیزی کم و زیاد میکنم در سایت خودم هم اضافه میشه.
چطور میتونم بلاکشون کنم تا این مشکل برطرف شه؟؟؟!!!!

armin.rf
June 16th, 2017, 14:16
درود بر شما
این مورد ممکنه کمکتون کنه
ایپی سرورشون رو پیدا کنید و بلاک کنید

در مورد روش فوق 100 درصد نمیگم جواب میده اما امتحانش ضرر نداره

atilazz
June 16th, 2017, 14:17
سلام
آیپی هاشون رو محفی کردن

sarwhost
June 16th, 2017, 22:33
سلام
برای یکی از مشترکین ماهمم این مورد پیش اومده از وی بی استفاده کرده .ه متوجه شدیم کدهای پاپ اپ از دیتابیس سرچشمه میگیرن

atilazz
June 17th, 2017, 20:40
سلام
برای یکی از مشترکین ماهمم این مورد پیش اومده از وی بی استفاده کرده .ه متوجه شدیم کدهای پاپ اپ از دیتابیس سرچشمه میگیرن

چطور باید جلوی این کارو گرفت؟؟؟!!!

safaeean
June 17th, 2017, 20:44
اینجور که شما میگید احتمالا ای فریم هست.

با جاوا اسکریپت میتونید کاری کنید با بازدید از اون سایت کاربر منتقل بشه سایت خودتون.

atilazz
June 17th, 2017, 23:05
اینجور که شما میگید احتمالا ای فریم هست.

با جاوا اسکریپت میتونید کاری کنید با بازدید از اون سایت کاربر منتقل بشه سایت خودتون.

نه بابا فریم چی هست
من میگم پارک دامین کرده شما میگی فریم

firebox
June 17th, 2017, 23:26
به روش این پارک دامین نمیگن ، پارک دامین رو فقط در صورتی میتونن انجام بدن که به سرور سایت تون دسترسی داشته باشن.
این روش پروک-سی هست ، به این صورت که میان محتوات سایت تون رو دانلود میکنن و بهد روی وب سرور خودشون نشون میدن ،
یک روش برای جلوگیری از CloudFlare هست ، این سرویس یک حالت داره به اسم Page Content Protection که کار رو برای اینجور سایت های مشکل میکنه.

atilazz
June 17th, 2017, 23:40
به روش این پارک دامین نمیگن ، پارک دامین رو فقط در صورتی میتونن انجام بدن که به سرور سایت تون دسترسی داشته باشن.
این روش پروک-سی هست ، به این صورت که میان محتوات سایت تون رو دانلود میکنن و بهد روی وب سرور خودشون نشون میدن ،
یک روش برای جلوگیری از CloudFlare هست ، این سرویس یک حالت داره به اسم Page Content Protection که کار رو برای اینجور سایت های مشکل میکنه.
ممنون بابت پاسختون
اول اینکه فکر نمی کنم پراکسی باشه چون تمام محتویات سایت بنده که شامل 200 گیگ اطلاعات هست به صورت دقیق و به همان شکل در سایت های مذکور نمایش داده میشوند حتی به نحوی که بنده یک اسکریپت نصب کردم درسایت خودم بلافاصله داخل اون سایت هم ایجاد شد و بنده حتی میتونم داخل اونها لاگین کنم و اگر پستی رو در اونجا پاک کنم در داخل سایت بنده هم پاک میشه یا هر تغییری بدم بلافاصله در سایت خودم هم لحاظ میشه در ضمن هیچ گونه دسترسی به سرور بنده هم ندارند که پارک کنن نمی دونم به چه نحوی انجام میدن.
در مورد دوم بنده از CloudFlare هم استفاده میکنم و گزینهPage Content Protection هم فعال است

safaeean
June 18th, 2017, 02:33
ممنون بابت پاسختون
اول اینکه فکر نمی کنم پراکسی باشه چون تمام محتویات سایت بنده که شامل 200 گیگ اطلاعات هست به صورت دقیق و به همان شکل در سایت های مذکور نمایش داده میشوند حتی به نحوی که بنده یک اسکریپت نصب کردم درسایت خودم بلافاصله داخل اون سایت هم ایجاد شد و بنده حتی میتونم داخل اونها لاگین کنم و اگر پستی رو در اونجا پاک کنم در داخل سایت بنده هم پاک میشه یا هر تغییری بدم بلافاصله در سایت خودم هم لحاظ میشه در ضمن هیچ گونه دسترسی به سرور بنده هم ندارند که پارک کنن نمی دونم به چه نحوی انجام میدن.
در مورد دوم بنده از CloudFlare هم استفاده میکنم و گزینهPage Content Protection هم فعال است

ادرس سایتشون و سایتتون رو بذارید تا درست کمک کنن
بیست سوالیه مگه

atilazz
June 18th, 2017, 07:35
ادرس سایتشون و سایتتون رو بذارید تا درست کمک کنن
بیست سوالیه مگه

آدرس سایت بنده http://parsseh.com هست
یکی از سایت هایی که این کار رو کرده هم http://zzh66.com/ هست.

atilazz
June 18th, 2017, 16:14
دوستان خیلی ممنون از کمکتون فعلا ip های سایت ها رو پیدا کردم و بلاک کردم و از کار افتادن