توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در باره تعویض وین سرور 2008
mohammad.l
June 15th, 2017, 06:37
با سلام
بنده سرور اختصاصی دارم از هتزنر که سیستم عاملش: ویندوز سرور استاندارد 2008 سرویس پپک 2 هست...
میخواستم ببینم اگر بخوام ویندوز سرورم رو عوض کنم به غیر از درایو C که فایل ویندوز داخلشه سایر درایو ها هم پاک میشه یا نه؟؟؟
شنیدم گفتند تمام درایو هات پاک میشن ..من فایل های زیادی در سایر درایو های هاردم داره که خیلی مهمن ....
الان که ویندوز 2008 دارم میتونم بدون پاک شدن فایل هام؛ ویندوز سرور رو تغییر بدم به 2012 r2
؟یعنی فقط ویندوز و درایو C پاک بشه...
ممنون میشم راهنمایی کنید
amin karimi
June 15th, 2017, 14:16
با سلام برای راهنمایی بیشتر در تماس باشید
@aminkarimi7716
vps247
June 15th, 2017, 14:42
با سلام برای راهنمایی بیشتر در تماس باشید
@aminkarimi7716
یعنی در این انجمن هر کس مشکلی دارد باید به تلگرام ارجاع داده شود؟
ایشان مشکلی را مطرح کرده اند و شاید سوال خیلی از افراد باشه برای چه باید در تلگرام پاسخ داده شود ؟ ایا قبلا که تلگرام نبود نمیشد به این دوستان پاسخ داد؟
پ.ن : استارتر مراقب این شگردها باشید افرادی که اینگونه به شما پیام می دهند هدفشون کشیدن پول شما هست نه کمک و راهنمایی شما از دلسوزی
بعد از پیام دادن اولین چیزی که به شما می دهند شماره کارتشان هست
amin karimi
June 15th, 2017, 15:30
یعنی در این انجمن هر کس مشکلی دارد باید به تلگرام ارجاع داده شود؟
ایشان مشکلی را مطرح کرده اند و شاید سوال خیلی از افراد باشه برای چه باید در تلگرام پاسخ داده شود ؟ ایا قبلا که تلگرام نبود نمیشد به این دوستان پاسخ داد؟
پ.ن : استارتر مراقب این شگردها باشید افرادی که اینگونه به شما پیام می دهند هدفشون کشیدن پول شما هست نه کمک و راهنمایی شما از دلسوزی
بعد از پیام دادن اولین چیزی که به شما می دهند شماره کارتشان هست
واقعا دور از شخصیت یک انسان که طرز فکرش اینجوریه .به حق همین ماه نه خواستم هزینه بگیرم نه هدف دیگه ای داشتم پس بهتره شما زود تصمیم نگیرید
تفاوت تلگرام با اینجا صرفه جویی در وقت هستش اینجا باید منتظر باشی که کی پاسخ داده بعد جواب بدی اما تلگرام این مشکل نداره قصد من فقط کمک بود
June 15th, 2017, 19:49
واقعا دور از شخصیت یک انسان که طرز فکرش اینجوریه .به حق همین ماه نه خواستم هزینه بگیرم نه هدف دیگه ای داشتم پس بهتره شما زود تصمیم نگیرید
تفاوت تلگرام با اینجا صرفه جویی در وقت هستش اینجا باید منتظر باشی که کی پاسخ داده بعد جواب بدی اما تلگرام این مشکل نداره قصد من فقط کمک بود
اون دوستمون هم احتمالا منظوری نداشته کلا گفته /...
ممنون
Motahari.web
June 16th, 2017, 00:03
سلام سرویس پک ۲ نصب کردیم حذف نشده فایل ها و موردی نداشت.
موفق باشید