PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل ثبت دامین بعد از یکسال

live
June 14th, 2017, 23:01
سلام
دوستان من میخوام دامین جدید ثبت کنم تو حسابم USD 9.92 هست و قصد ثبت دامین com. رو دارم
البته دوتا دامین دیگه دارم که قصد تمدیدشون رو ندارم
به عکس نگاه کنید
من نمیتونم select a payment method رو انتخاب کنم
لطفا راهنمایی کنید.
باتشکر

36122

iwpanel
June 14th, 2017, 23:03
سلام
دوستان من میخوام دامین جدید ثبت کنم تو حسابم USD 9.92 هست و قصد ثبت دامین com. رو دارم
البته دوتا دامین دیگه دارم که قصد تمدیدشون رو ندارم
به عکس نگاه کنید
من نمیتونم select a payment method رو انتخاب کنم
لطفا راهنمایی کنید.
باتشکر

36122

پنلتون ازكجا هست؟

live
June 14th, 2017, 23:07
پنلتون ازكجا هست؟
resello.com

iwpanel
June 14th, 2017, 23:08
resello.com

اگه پنل مستقيم هست از بخش نمايندگي تمديد كنيد اينجا بخش كاربريش هست

live
June 14th, 2017, 23:13
اگه پنل مستقيم هست از بخش نمايندگي تمديد كنيد اينجا بخش كاربريش هست
پنل ریسل مستقیم خودم راه اندازی و دوتا دامنه هم به این شکل ثبت کردم ، شاید یادم رفته میشه راهنمایی کنید دقیقا از کدوم بخش

iwpanel
June 14th, 2017, 23:15
پنل ریسل مستقیم خودم راه اندازی و دوتا دامنه هم به این شکل ثبت کردم ، شاید یادم رفته میشه راهنمایی کنید دقیقا از کدوم بخش

اول شارژتون از deposit بزنيد
بعد از product/domians/overview ميتونيد ثبت بزنيد

live
June 14th, 2017, 23:21
اول شارژتون از deposit بزنيد
بعد از product/domians/overview ميتونيد ثبت بزنيد
شارژ کردم الان 9.92 دلار الان میگه تعادل مالی در حالی که 8.19 دلار لازمه برای ثبت
Insufficient balance to perform domain registration.

iwpanel
June 14th, 2017, 23:24
شارژ کردم الان 9.92 دلار الان میگه تعادل مالی در حالی که 8.19 دلار لازمه برای ثبت
Insufficient balance to perform domain registration.
مطمئن هستید مستقیم از خود resello گرفتید شاید نماینده ای که گرفتید ازش شارژ نداره

live
June 14th, 2017, 23:28
مطمئن هستید مستقیم از خود resello گرفتید شاید نماینده ای که گرفتید ازش شارژ نداره
از نماینده نگرفتم ، الان متوجه شدم که برای دامنه com باید 9.99 دلار باشه ، نمیدونم چرا اینقدر زیاد اما دفعات قبل هم همین مبلغ کم شده بود

iwpanel
June 14th, 2017, 23:30
از نماینده نگرفتم ، الان متوجه شدم که برای دامنه com باید 9.99 دلار باشه ، نمیدونم چرا اینقدر زیاد اما دفعات قبل هم همین مبلغ کم شده بود

اگه slab 1 باشيد قيمتش همون ٩.٩٩ هست

live
June 14th, 2017, 23:32
اگه slab 1 باشيد قيمتش همون ٩.٩٩ هست
راه حلی نداره برای حل این مشکل ؟

iwpanel
June 14th, 2017, 23:34
راه حلی نداره برای حل این مشکل ؟

يا deposit بيشتر بذاريد يا تعداد دامين بيشتر داشته باشيد

live
June 14th, 2017, 23:42
يا deposit بيشتر بذاريد يا تعداد دامين بيشتر داشته باشيد
حداقل deposit برای تعادل با قیمت اصلی در ایندکس سایت resello چقدر هست و با توجه به قانون جدید این سایت در رابطه با web money usd که 2.5 درصد از کل مبلغ سود میگیره شما کدوم روش پرداختی رو پیشنهاد میدید

iwpanel
June 14th, 2017, 23:44
حداقل deposit برای تعادل با قیمت اصلی در ایندکس سایت resello چقدر هست و با توجه به قانون جدید این سایت در رابطه با web money usd که 2.5 درصد از کل مبلغ سود میگیره شما کدوم روش پرداختی رو پیشنهاد میدید

از سايت اصلي بخش قيمت ها رو نگاه مقادير deposit معلوم هست
همه روش هاي پرداختي شامل ماليات هست

live
June 14th, 2017, 23:46
از سايت اصلي بخش قيمت ها رو نگاه مقادير deposit معلوم هست
همه روش هاي پرداختي شامل ماليات هست
اگر ممکنه در رابطه با دامین ir که دوستان نمایندگی میگیرن ، روش نمایندگی رو جهت ثبت دامین به اسم مشتری رو هم بیان کنید ممنون میشم

iwpanel
June 14th, 2017, 23:50
اگر ممکنه در رابطه با دامین ir که دوستان نمایندگی میگیرن ، روش نمایندگی رو جهت ثبت دامین به اسم مشتری رو هم بیان کنید ممنون میشم

شما ثبت ميتونيد بر اساس شناسه نيك مشتري به نام خودش بزنيدبراي گرفتن آفر از همكاران تو بخش سرويس بايد تاپيك بزنيد

live
June 15th, 2017, 00:01
شما ثبت ميتونيد بر اساس شناسه نيك مشتري به نام خودش بزنيدبراي گرفتن آفر از همكاران تو بخش سرويس بايد تاپيك بزنيد
خودشون که توی نیک پنل ندارن ، اصلا نمیدونن پنل ینی چی ، منظورم اینه که پنل نداشته باشن ، ما خودمون براشون ثبت کنیم ، البته نه اینکه این کاره باشم ، همه اینها در حد سواله . با تشکر

iwpanel
June 15th, 2017, 00:02
خودشون که توی نیک پنل ندارن ، اصلا نمیدونن پنل ینی چی ، منظورم اینه که پنل نداشته باشن ، ما خودمون براشون ثبت کنیم ، البته نه اینکه این کاره باشم ، همه اینها در حد سواله . با تشکر

دامين ir نيازمند شناسه نيك هست بايد به نام خودتون ثبت كنيد

live
June 15th, 2017, 00:26
دامين ir نيازمند شناسه نيك هست بايد به نام خودتون ثبت كنيد
دامنه حقیقی/حقوقی اشخاص دیگه رو بنام خودم ثبت کنم جرم محسوب نمیشه ؟

iwpanel
June 15th, 2017, 04:30
دامنه حقیقی/حقوقی اشخاص دیگه رو بنام خودم ثبت کنم جرم محسوب نمیشه ؟

نه در صورتی که نیاز به مجوز هم باشه که باید بگیرید خود نیک بهتون میگه

sajjad111
July 12th, 2017, 14:40
سلام..ایا پنل همون سیستم مدیریت محتوا مثل ووردپرس و جوملا هست ...