توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرمایه گذاری در زمینه ارزهای دیجیتال
Mehrvarzan
June 14th, 2017, 11:42
سلام
اگر یه چارت های چند ماه اخیر در زمینه نرخ ارزهای دیجیتال مثل بیت کوین، ایتریوم و .. نگاه کنید میبینید که بیت کوین با رشد تقریبا 280 درصدی و ایتریوم با رشد تقریبا 3900 درصدی از ابتدای سال 2017 روبرو بودن
خیلیها نرخ کنونی ایتریوم رو یک حباب خیلی بزرگ میدونن که به زودی میترکه و قیمت افت شدید میکنه. خیلی هم نرخ رو تا 600 دلار قابل افزایش میدونن. تقصیرهای مختلفی وجود داره.
در زمینه بیت کوین اکثر تحیل ها نرخ 6000 دلاری رو حداقل برای دو سال آینده پیش بینی کردن البته تحلیل ها حداکثر نرخ 2000 دلاری رو برای این ارز تا آخر سال 2017 پیش بینی کرده بودن ولی بعد از شش ماه به نزدیک 3000 دلار رسیده است. این یعنی بیت کوین داره جلوتر از پیش بینی ها پیش میره.
از دوستانی که توی این زمینه در حال سرمایه گذاری هستند و فعالیت دارند میخوام نظرشون رو بگن و آیا به نظر شما ارز دیگری هم میتونه مانند این دو کریپتو پیشرفت شدید و سریع داشته باشه؟ آینده نزدیک و دور این دو ارز رو چطور پیشبینی میکنید؟
ashadata
June 14th, 2017, 11:45
ببینید تنها رشد خوب مال بیت کوین خواهد بود که قابل اطمینان تره
اگه اهل ریسک نیستید فقط همون بیت کوین بخرید من خودم پول اضافه دستم میاد که نیاز ندارم سریع بیت کوین میخرم
Mehrvarzan
June 14th, 2017, 11:51
ببینید تنها رشد خوب مال بیت کوین خواهد بود که قابل اطمینان تره
اگه اهل ریسک نیستید فقط همون بیت کوین بخرید من خودم پول اضافه دستم میاد که نیاز ندارم سریع بیت کوین میخرم
بله این رو من هم قبول دارم که بیت کوین قابل اطمینان تر هست به قولی مادر ارزها هست. ولی وقتی بتونی خوب پیشبینی کنی برای کوتاه مدت میشه درآمد زیادی بدست اورد. ولی طبیعتا ریسک بیشتر برای درآمد بیشتر در زمان ضرر، ضرر بیشتری هم خواهد داشت
delta
June 14th, 2017, 12:40
والا من تا الان همیشه با وب مانی بیشتر حال کردم..کلا خرید و فروشهام با این ارز هست..نمیدونم رشد میکنه یا نه اما تا الان مشکلی باهاش نداشتم
Mehrvarzan
June 15th, 2017, 15:05
والا من تا الان همیشه با وب مانی بیشتر حال کردم..کلا خرید و فروشهام با این ارز هست..نمیدونم رشد میکنه یا نه اما تا الان مشکلی باهاش نداشتم
بحث سرمایه گذاری هست.
Cyrus.The.Great
June 15th, 2017, 15:55
بیت کوین تقریبا قابل پیش بینی بود اما ایتریوم در این چند وقته رشد عجببی کرده.
در کل موضوع خوبی رو مطرح کردید. اما مسئله اصلی اینجاست چه زمانی فرصت خوبی برای خرید است؟
ashadata
June 15th, 2017, 16:19
بیت کوین تقریبا قابل پیش بینی بود اما ایتریوم در این چند وقته رشد عجببی کرده.
در کل موضوع خوبی رو مطرح کردید. اما مسئله اصلی اینجاست چه زمانی فرصت خوبی برای خرید است؟
الان که از 3000 برگشته 2300 فرصت خوبیه ولی توی مقدار کم نمیشه خرید کرد چون تمامی فروشنده های ایرانی الان تو سایتاشون نزدیک 2900 دارن میفروشن و در اصل توی خرید ما سود نمیکنیم اونا سود میکنن
خارج هم که تعداد محدودی هستند که گرونن
Mehrvarzan
June 15th, 2017, 19:11
الان که از 3000 برگشته 2300 فرصت خوبیه ولی توی مقدار کم نمیشه خرید کرد چون تمامی فروشنده های ایرانی الان تو سایتاشون نزدیک 2900 دارن میفروشن و در اصل توی خرید ما سود نمیکنیم اونا سود میکنن
خارج هم که تعداد محدودی هستند که گرونن
بله نرخ الان 2200 هست ولی متاسفانه همچنان نظرها منفی هست و پیش بینی شده زیر 2000 میره. بله متاسفانه فروشنگان ایرانی در زمان افزایش ارزش بیت کوین قیمت رو پایی نمیارن و در زمان کاهش ارزش قیمت ها رو بالا نگه میدارن.
خیلی ها توی ین مقطع دارن اقدام به خرید میکنن.
Cyrus.The.Great
June 15th, 2017, 19:18
بله نرخ الان 2200 هست ولی متاسفانه همچنان نظرها منفی هست و پیش بینی شده زیر 2000 میره. بله متاسفانه فروشنگان ایرانی در زمان افزایش ارزش بیت کوین قیمت رو پایی نمیارن و در زمان کاهش ارزش قیمت ها رو بالا نگه میدارن.
خیلی ها توی ین مقطع دارن اقدام به خرید میکنن.
پیش بینی تون برای هفته های آتی چیه؟
ashadata
June 15th, 2017, 20:24
بیت کوین چند وقت بود ریزش خاصی نداشته این ریزشش بود
معلوم نیست کی متوقف بشه ولی وقتی متوقف بشه اگه اطفاقی نیوفته باید مدتی اون قیمت بمونه و بعد کم کم بره بالا باز
اما این ریزش فعلی همه ارزش هارو تحت الشعال قرارداد همه تقریبا 30% طی این چند روز کاهش داشتن
لایت هم از 35 به 25 رسیده
و ....
* همچنین جالبه بدونید ارزش معاملات فقط ارز بیت کوین در 24 ساعت گذشته و قبل اون معمولا 20 برابر کل معاملات بورس ایران بوده :65:
Mehrvarzan
June 15th, 2017, 21:37
پیش بینی تون برای هفته های آتی چیه؟
زمانی که نرخ 2900 بود همه پیش بینی ها این بود که به 3200 میرسه البته خیلی ها پیش بینی یه سقوط رو قبل از 3200 داشتن که درست بود.
من از تحلیل یه سایتی استفاده میکنم که سه روز پیش دقیقا قبل از ریزش سریع چند روزه اعلام کرده بود زمان خروج از ارزهای دیجیتال رسیده. و الان پیش بینی کرده ممکنه تا 2000 یا یه مقدار کمتر برسه ولی به زودی برمیگرده به روزهای خوش. ممکن هم هست که الان شروع بشه.
- - - Updated - - -
بیت کوین چند وقت بود ریزش خاصی نداشته این ریزشش بود
معلوم نیست کی متوقف بشه ولی وقتی متوقف بشه اگه اطفاقی نیوفته باید مدتی اون قیمت بمونه و بعد کم کم بره بالا باز
اما این ریزش فعلی همه ارزش هارو تحت الشعال قرارداد همه تقریبا 30% طی این چند روز کاهش داشتن
لایت هم از 35 به 25 رسیده
و ....
* همچنین جالبه بدونید ارزش معاملات فقط ارز بیت کوین در 24 ساعت گذشته و قبل اون معمولا 20 برابر کل معاملات بورس ایران بوده :65:
همه کریپتو ها افت شدید داشتن. به نظر من قابل اعتماد ترین ارز همین بیت کوین هست.
از نظر معاملات هم بله در آینده نزدیک به عقیده من و خیلی های دیگه میتونه جای خیلی از ارزهای دیگه در معاملات رو بگیره.
همین الان شما به جای خرید ارز از صرافی و مهاجرت . میتونید بیت کوین خرید کنید و به هر کشوری که رفتید ارز معدلشو در اونجا دریافت کنید.
حدود دو هفته پیش اولین ای تی ام توی بیرمنگهام راه اندازی شد.
من شدیدا آینده خیلی خوبی رو برای بیت کوین میبینم حتی اگه مثل الان ریزش شدید درقیمت داشته باشه
از اینجا میشه فهمید موقه فروختن هست یا خریدن
https://www.investing.com/currencies/btc-usd-technical
- - - Updated - - -
طبق تصویر تحلیل زیر
هر لحظه ممکنه بیت کوین صعود رو شروع کنه ولی احتمال هم وجود داره تا 1800 هم برسه