توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست پی پال با مدرک واقعی
Mehrvarzan
June 14th, 2017, 09:42
سلام
من برای خرید از یکی دو تا از سایت هام نیاز به یه اکانت پی پال دارم که مدارک واقعی باشن.
دلیل هم اینه که اون دو سایت بعد از اولین خرید درخواست تصویر از کارت شناسایی و سایت یکجا میخوان برای تایید خرید.
کدوم یکی از دوستان میتونه کمک کنه؟
OmizbanCo
June 14th, 2017, 10:46
درود
میتونم کمکتون کنم در صورت تمایل در ارتباط باشید
تلگرام OmizbanCo
alborzgostar
June 18th, 2017, 03:17
سلام مدارک اصلی از کشور فرانسه . امریکا ، روسیه ، قنا و عمارات که می تونید ssn و شماره پاسپورت رو چک کنید مدارکم فتوشاپی نیست . اطلاعات بیشتر با تلگرام @adwordsfa
Mehrvarzan
June 20th, 2017, 14:54
سلام مدارک اصلی از کشور فرانسه . امریکا ، روسیه ، قنا و عمارات که می تونید ssn و شماره پاسپورت رو چک کنید مدارکم فتوشاپی نیست . اطلاعات بیشتر با تلگرام @adwordsfa
مدارک باید دستتون باشه.
چون من برای خرید از یک سایت نیاز هست از مدارک و تصویر مانیتور همزمان عکس بگیرم و ثابت کنم اکانت پی پال مال من هست
میتونید اوکی کنید؟
alborzgostar
June 21st, 2017, 14:23
مدارک که عزیز دستم نیست حتی اگه دست من بود بازم دست من بود دست صاحب اصلیش نبود که بگم از مانیتور خودش عکس بگیره و من این مدارک رو از دیتابیس چند فروشگاه خارجی استخراج کردم اصلی هست ،فتوشاپی نیست که می شه با شماره سریال یا شماره پاسپورت از سایت های رسمی هر کشور ریپورت گرفت که قلابی هست یا نیست. من نهایت کاری که می تونم انجام بدم اینه که اسکن پاسپورت رو بدم با چند عکس از خود صاحب حساب .
من دیدم بعضی وقتی میگن مدارک رو جلو خودتون نگه دارید از خودتون و مدارک عکس بگیرید. که اینم میشه با همین مدارک انجام داد پرینت گرفت و... البته یکم درد سر دارد.
حالا اگه برات خیلی مهمه و می خوای رو این کار وقت بزاری و مشکل هزینه نداری میشه با هزینه کردن مشکلات رو برطرف کنیم یه چیزی بسازیم
کار نشد نداره
Amy
June 21st, 2017, 14:53
مدارک باید دستتون باشه.
چون من برای خرید از یک سایت نیاز هست از مدارک و تصویر مانیتور همزمان عکس بگیرم و ثابت کنم اکانت پی پال مال من هست
میتونید اوکی کنید؟
باسلام ، انجام پذیر است ،
در صورت تمایل در ارتباط باشید!
Amyinfo@
larsa.soft
June 24th, 2017, 13:41
با سلام درخدمتتون هستیم
https://larsa.ir/افتتاح-حساب-پی-پال-وریفای-شده/
Mehrvarzan
June 25th, 2017, 10:29
مدارک که عزیز دستم نیست حتی اگه دست من بود بازم دست من بود دست صاحب اصلیش نبود که بگم از مانیتور خودش عکس بگیره و من این مدارک رو از دیتابیس چند فروشگاه خارجی استخراج کردم اصلی هست ،فتوشاپی نیست که می شه با شماره سریال یا شماره پاسپورت از سایت های رسمی هر کشور ریپورت گرفت که قلابی هست یا نیست. من نهایت کاری که می تونم انجام بدم اینه که اسکن پاسپورت رو بدم با چند عکس از خود صاحب حساب .
من دیدم بعضی وقتی میگن مدارک رو جلو خودتون نگه دارید از خودتون و مدارک عکس بگیرید. که اینم میشه با همین مدارک انجام داد پرینت گرفت و... البته یکم درد سر دارد.
حالا اگه برات خیلی مهمه و می خوای رو این کار وقت بزاری و مشکل هزینه نداری میشه با هزینه کردن مشکلات رو برطرف کنیم یه چیزی بسازیم
کار نشد نداره
پس لطفا اول متن تاپیک رو بخونید بعد پیشنهاد بدید.
من توی متن تاپیک عملا اشاره کردم باید عکس با مانیتور گرفته بشه که بعضی ها هم غیر از اون عکس از مدرک روی کاغذی که آدرس سایت و تاریخ نوشته شده میخوان.
اشاره شده عزیز
- - - Updated - - -
باسلام ، انجام پذیر است ،
در صورت تمایل در ارتباط باشید!
Amyinfo@
پی پال کجا هست؟
اون سایت امکان شناسایی وی پی ان رو داره .. باید از داخل سرور ثبت نام بشه سفارش داده بشه و پرداخت بشه و تیکت مدارک ارسال بشه
امکانشو دارید؟>
- - - Updated - - -
با سلام درخدمتتون هستیم
https://larsa.ir/افتتاح-حساب-پی-پال-وریفای-شده/
شرایطی که گفتیم رو میتونید محیا کنید؟
1eng.ir
June 25th, 2017, 10:47
فرشاد جان، اگه سایت مشکلی نداشته باشه میتونم از امارات با کردیت کارت برات انجام بدم.
https://t.me/mohammad_fakhraei
larsa.soft
June 25th, 2017, 13:59
با سلامی دوباره بعله میتونیم براتون اکی کنیم حتی ما حساب های فرینسر (https://padonis.com/store/product/16-اکانت-وریفای-شده-freelancer/) رو هم که وریفای میکنیم فریلنسر هم میگه پاسپورت و یا کارتملیتو بگیریک دست یه کدیم که میده پرینتشو بگیر بگیر دست دیگت و اسکن مدارک و فیش هارم بفرست تا وریفای کنیم درکل همچین حالت که سلفی هم باشه هم اکی میکنیم