توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد خرید سرور اختصاصی از هتزنر
upnull50
June 13th, 2017, 23:58
سلام دوستان
می خواستم بدونم موقع خرید سرور اختصاصی از هتزنر همراه هر سرور چند تا آی پی تعلق می گیره؟ و آیا باید برای هر آی پی جداگانه پول بدیم؟
و سوال دوم: همراه هر سروی ک مقدار پهنای باند مثلا" 30 ترابایت مشخص شده این 30 ترابایت مجموع اپلود و دانلود هست یا فقط دانلود را در بر می گیره؟
farssub
June 14th, 2017, 00:59
سلام دوستان
می خواستم بدونم موقع خرید سرور اختصاصی از هتزنر همراه هر سرور چند تا آی پی تعلق می گیره؟ و آیا باید برای هر آی پی جداگانه پول بدیم؟
و سوال دوم: همراه هر سروی ک مقدار پهنای باند مثلا" 30 ترابایت مشخص شده این 30 ترابایت مجموع اپلود و دانلود هست یا فقط دانلود را در بر می گیره؟
با سلام برای هر سرور اختصاصی در هتزنر حدود 36 ای پی فک کنم میتونید استفاده کنید ، بر روی هر سرور 1 ای پی موجود هست
nevergotme
June 14th, 2017, 02:33
ترافیک فقط آپلود حساب میشه.
ashadata
June 14th, 2017, 10:59
درود
هر سرور حداکثر 36 ای پی میشه گرفت که جداگونه باید پرداخت بشه
اولیه یک ای پی بهتون میده
ترافیک هم فقط اپلود هست و دانلود نامحدود و رایگانه
upnull50
June 14th, 2017, 12:03
درود
هر سرور حداکثر 36 ای پی میشه گرفت که جداگونه باید پرداخت بشه
اولیه یک ای پی بهتون میده
ترافیک هم فقط اپلود هست و دانلود نامحدود و رایگانه
قیمت هر آی پی چقدره؟ و زمان تحویلش چقدر طول می کشه؟ مثلا" اگر شما امروز درخواست بدید چند روز یا چند ساعت بعد
تحویل می دن؟
این قیمت هایی که الان تو سایت هتزنر برای هر سرور زده با 36 آی پی حساب شده یا فقط سرور تنهاست؟
- - - Updated - - -
با سلام برای هر سرور اختصاصی در هتزنر حدود 36 ای پی فک کنم میتونید استفاده کنید ، بر روی هر سرور 1 ای پی موجود هست
من شنیدم فروشند های vps از هر سرور اختصاصی تا 50 تا وی پی اس می تونن بسازن .. اگر هر سرور 36 آی پی بگیره پس فروشنده ها بقیه آی پی را کجا تامین می کنن؟
mizbanwebhost
June 14th, 2017, 12:10
من شنیدم فروشند های vps از هر سرور اختصاصی تا 50 تا وی پی اس می تونن بسازن .. اگر هر سرور 36 آی پی بگیره پس فروشنده ها بقیه آی پی را کجا تامین می کنن؟
سلام
حداقل روی سرور های هتزنر امکان پذیر نیست . برای این تعداد سرور مجازی نیاز به سرور بسیار قوی تری نسبت به سرور های هتزنر هست . حداقل 4 هارد پرسرعت نیاز هست . و همانطور که خودتون گفتید 50 عدد آِ پی حداقل نیاز دارید .
- - - Updated - - -
قیمت هر آی پی چقدره؟ و زمان تحویلش چقدر طول می کشه؟ مثلا" اگر شما امروز درخواست بدید چند روز یا چند ساعت بعد
تحویل می دن؟
این قیمت هایی که الان تو سایت هتزنر برای هر سرور زده با 36 آی پی حساب شده یا فقط سرور تنهاست؟
قیمت
هر آی پی در هتزنر تقریبا 1 یورو و به تومان بین 4000 تا 5000 تومان
قیمت اعلام شده در سایتشون فقط قیمت سرور + یک IP هست . که همان آی پی اصلی سرور هست .
upnull50
June 14th, 2017, 13:04
سلام
حداقل روی سرور های هتزنر امکان پذیر نیست . برای این تعداد سرور مجازی نیاز به سرور بسیار قوی تری نسبت به سرور های هتزنر هست . حداقل 4 هارد پرسرعت نیاز هست . و همانطور که خودتون گفتید 50 عدد آِ پی حداقل نیاز دارید .
- - - Updated - - -
قیمت
هر آی پی در هتزنر تقریبا 1 یورو و به تومان بین 4000 تا 5000 تومان
قیمت اعلام شده در سایتشون فقط قیمت سرور + یک IP هست . که همان آی پی اصلی سرور هست .
حداکثر چه تعداد وی پی اس می شه از سرور های هتزنر در آورد؟من شنیدم 13 تا 15 وی پی اس بهترین تعداده درسته؟
معمولا" اگر آی پی جدید سفارش بدیم تحویل ای پی چقدر طول می کشه؟
kiavaco
June 14th, 2017, 13:13
حداکثر چه تعداد وی پی اس می شه از سرور های هتزنر در آورد؟من شنیدم 13 تا 15 وی پی اس بهترین تعداده درسته؟
بستگی به میزان سروری که تهیه میکنید داره اگر شما هر وی پی اس رو
رم 1 گیگ هارد 50 گیگ مثلا توی پلن
4 ترابایتی در نظر بگیرید
قاعدتا با 32 ایپی میتونید 32 تا سرور رم 1 بدید . و هارد اضافه میارید .
قیمت هر ایپی توی هتزنر 1 یورو هست معادل 4500
سروری که میگیرید تنها یک ایپی دارد
شما میتونید یک عدد سابنت 16 تایی و 8 تا تک ایپی تهیه کنید
و یا سابنت 32 موارد مختلفی داره
تحویل عادیشون در روی های دوشنبه تا جمعه از ساعت 9 صبح ما تا 7 عصر ما میباشد . و تحویلش نهایت 1 ساعت هست سوالات بیشتری داشتید در تلگرام در خدمتتون هستم
@kiavaco
farssub
June 14th, 2017, 13:42
حداکثر 36 سرور مجازی میشه ایجاد کرد
ولی برای داشتن کیفیت 10 تا 19 سرور کافی هست
تحویل ای پی زیاد زمان بر نیست
upnull50
June 14th, 2017, 18:22
حداکثر 36 سرور مجازی میشه ایجاد کرد
ولی برای داشتن کیفیت 10 تا 19 سرور کافی هست
تحویل ای پی زیاد زمان بر نیست
ممنون
توی سایت هتزنر موقع خرید سرور می خواد سیستم عامل را انتخاب کنیم.. اگر هدف مجازی سازی با vmware باشه و بخواییم vps ویندوز بسازیم در این صورت موقع خرید سرور اختصاصی باید کدوم سیستم عامل را انتحاب کنیم؟
mhiizadi
June 14th, 2017, 18:28
ممنون
توی سایت هتزنر موقع خرید سرور می خواد سیستم عامل را انتخاب کنیم.. اگر هدف مجازی سازی با vmware باشه و بخواییم vps ویندوز بسازیم در این صورت موقع خرید سرور اختصاصی باید کدوم سیستم عامل را انتحاب کنیم؟
هیچ کدام
باید پس از خرید درخواست لارا کنید و نصب رو انجام بدهید .
upnull50
June 14th, 2017, 19:42
هیچ کدام
تا چند بار می شه درخواست لارا فرستاد برای سرور؟ یعنی هر بار درخواست بفرستیم به صورت رایگان در اختیارمون قرار می دن؟
upnull50
June 14th, 2017, 21:20
دوستان در مورد وریفای آکانت در هتزنر اگر آکانت یک بار تایید بشه بعدش دیگه مدارک اضاقی نمی خوان؟ (مثلا" مدرکی برای تایید محل اقامت)
یا بعد از وریفای آکانت اگر بعد از یک مدت تاریخ اعتبار پاسپورت تموم بشه پاسپورت جدید نمی خوان؟
kiavaco
June 15th, 2017, 02:30
برای بنده خواستن . برای تایید هویت مدرک کارت ملی و کد پستی درج شده در قبض برق براشون ارسال شد با اطلاعات ایرانی و هم اطلاعات خارجی پنل داریم .
درمورد لارا تا هرچقدر بخواید بهتون 3 ساعته ارائه میدن
- - - Updated - - -
و روی rescue بزارید
upnull50
June 15th, 2017, 17:08
برای بنده خواستن . برای تایید هویت مدرک کارت ملی و کد پستی درج شده در قبض برق براشون ارسال شد با اطلاعات ایرانی و هم اطلاعات خارجی پنل داریم .
- - - Updated - - -
و روی rescue بزارید
هتزنر پاسپورت ایرانی و آدرس ایران را قبول می کنه؟
mizbanwebhost
June 15th, 2017, 17:21
سلام
بله قبول می کنه . ولی اصلا پیشنهاد نمیشه .
kiavaco
June 15th, 2017, 17:39
بله قبول میکنند بنده هم بیشتر پشتیبانی هامو از طریق تلفن به صورت زبان خارجی رفع و حل میکنم
upnull50
June 16th, 2017, 22:13
بله قبول میکنند بنده هم بیشتر پشتیبانی هامو از طریق تلفن به صورت زبان خارجی رفع و حل میکنم
اگر تاریخ انتقای پاسپورت رد بشه پاسپورت جدید می خان؟ یا یک بار وریفای می کنن برای همیشه؟
kiavaco
June 18th, 2017, 01:33
اگر تاریخ انتقای پاسپورت رد بشه پاسپورت جدید می خان؟ یا یک بار وریفای می کنن برای همیشه؟
تاریخ انقضا جدید میخواند. چون برای بنده بعد از expire شدن درخواست پاسپورت با انقضا جدید کردند
limpi
June 20th, 2017, 04:43
بله قبول می کنه اما در صورتی که در آِنده تحولاتی رخ بده و تحریم ها یا محدودیت جدیدی اعمال بشه ، اگر ئنلتون با پاسئورت ایرانی باشه به مشکل برخواهید خورد
موفق باشید
upnull50
June 21st, 2017, 01:18
- - - Updated - - -
و روی rescue بزارید
دوست عزیز من از چند نفر پرسیدم می گن اگر بیشتر از یک بار در روز لارا درخواست بدی آخر ماه هتزنر این درخواست ها را روی صورت حسابش می یاره آیا این درسته؟ ( یعنی در روز حداکثر یک بار می شه درخواست داد؟)
kiavaco
June 21st, 2017, 01:36
دوست عزیز من از چند نفر پرسیدم می گن اگر بیشتر از یک بار در روز لارا درخواست بدی آخر ماه هتزنر این درخواست ها را روی صورت حسابش می یاره آیا این درسته؟ ( یعنی در روز حداکثر یک بار می شه درخواست داد؟)
خیر به این صورت نیست بنده در یک روز هم 4 بار درخواست دادم هیج هزینه ای نیومد :x
sssoheil
June 21st, 2017, 02:37
درود
بستگی به تعداد درخواستهای لارا تو اون روز و اون زمان داره.اگر تعداد درخواستاشون زیاد نباشه و ظرفیت دادن لارا داشته باشند ممکن هست تا چند بار هم رایگان به شما لارا بدهند ولی قانونا فقط روزی 1 بار رایگان هست.اگر بخواهند فاکتوری برای لارا صادر کنند قبل اینکه لارا را فعال کنند به شما اطلاع میدهند که شامل هزینه میباشد.
upnull50
June 26th, 2017, 23:05
هیچ کدام
دوست عزیز همچین چیزی را قبول نمی کنه
وقتی هیچ گزینه ای را نمی زنم یک اخطار می ده و می نوسته must be provided
وقتی که rescue system را تیک می زنم هزینه ستاپ را حساب می کنه من نمی خوام هزینه ستاپ را بدم... از طرفی addon هم نمی خوام سفارش بدم.. چون فعلا" یک آی پی بیشتر احتیاج ندارم... چطوری می شه سرور تنها را بدون هزینه تاپ و addon سفارش داد؟
sarj.pro
July 3rd, 2017, 23:52
درود
بستگی به تعداد درخواستهای لارا تو اون روز و اون زمان داره.اگر تعداد درخواستاشون زیاد نباشه و ظرفیت دادن لارا داشته باشند ممکن هست تا چند بار هم رایگان به شما لارا بدهند ولی قانونا فقط روزی 1 بار رایگان هست.اگر بخواهند فاکتوری برای لارا صادر کنند قبل اینکه لارا را فعال کنند به شما اطلاع میدهند که شامل هزینه میباشد.
ببخشید این لارا چی هست؟
تیک تاک
July 3rd, 2017, 23:58
ببخشید این لارا چی هست؟
لارا در اصل یک کنترل پنله که هتزنر در اختیار شما قرار می ده تا از طریق اون بتونید مجازی سازی کنید
djkamran
July 4th, 2017, 00:10
ببخشید این لارا چی هست؟
باسلام
واضح تر میشه گفت که یک کنسول که با جاوا ران تایم اجرا میشه فایل و می توانید فایل ایزو مورد نظر را متصل کنید و سیستم عامل دلخواه چه vmware esxi یا هر چیز دیگه ای نصب کنید
دسترسی داشتن به دیوایس بوت و ....
remote consol
دقت کنید که بیشتر از 3 ساعت براتون هزینه حساب میکنند
موفق باشید
- - - Updated - - -
خیر به این صورت نیست بنده در یک روز هم 4 بار درخواست دادم هیج هزینه ای نیومد :x
بله مشکلی نداره اما بیشتر از 3 ساعت درخواست بزنید هزینه حساب میشه