توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کانفیگ سرور اختصاصی جهت ارائه سرور مجازی
sarj.pro
June 13th, 2017, 01:16
باعرض سلام خدمت کلیه دوستان عزیز
میخواستم ببینم برای کانفیگ یک سرور اختصاصی به نحوی که بشه بروی اون vds ارائه کرد،بطور کلی به چه نحوی هست؟!و چه چیزهایی نیاز داره؟ممنونم
farssub
June 13th, 2017, 02:45
میخواستم ببینم برای کانفیگ یک سرور اختصاصی به نحوی که بشه بروی اون vds ارائه کرد،بطور کلی به چه نحوی هست؟!و چه چیزهایی نیاز داره؟ممنونم
باید سرور اختصاصی تهیه کنید ، رو سرور مجازی ساز نصب کنید و ای پی تهیه کنید برای سرور که بتونید سرور مجازی ارائه کنید
kiavaco
June 13th, 2017, 04:44
به صورت virtualizor اگر در کانفیگ سوالی داشتید در خدمتم . vmware خوبه virtualizor هم خوبه
مجازی سازی کنید استفاده کنید
yasserhost
June 13th, 2017, 04:49
سلام و احترام دوست گرامی میتونید مجازی ساز نصب کنید.بعد از خرید سرور باید مجازی ساز نصب کنید
sarj.pro
June 13th, 2017, 09:31
ممنونم از همه عزیزان
برای مانیتورینگ و ایجاد امنیتش چی؟
من با چیزهایی که شنیدم علاقه زیادی به kvm و virtulizor پیدا کردم دوست دارم درموردشون بدونم و حتی اگه بشه تست عملیاتی بزنم روش
ممنونم
farssub
June 13th, 2017, 12:33
ممنونم از همه عزیزان
من با چیزهایی که شنیدم علاقه زیادی به kvm و virtulizor پیدا کردم دوست دارم درموردشون بدونم و حتی اگه بشه تست عملیاتی بزنم روش
ممنونم
خود همین مجازی ساز دارای امنیت بسیار مناسبی هستند
kvm هم گزینه بسیار خوبی هستش ، در صورت نیاز به سوال در مورد kvm میتونم کمکتون کنم
almandata
June 13th, 2017, 13:23
ممنونم از همه عزیزان
ممنونم
بستگی داره دید شما از امنیت چی باشه
اما اگر در کل تخصصی در کانفیگ و امنیت ندارید
سرور ها رو بدون مدیریت بفروشید یعنی تمام کار برعهده کاربر هستش و شما دخالتی نمی کنید
sarj.pro
June 13th, 2017, 16:41
خود همین مجازی ساز دارای امنیت بسیار مناسبی هستند
kvm هم گزینه بسیار خوبی هستش ، در صورت نیاز به سوال در مورد kvm میتونم کمکتون کنم
ممنون از تایمی که میگذارید
یعنی کافی هست که kvm رو نصب کنیم و بعد از اون virtulizor رو شروع کنیم به ارائه vds؟؟؟ بحث مانیتورینگ اصلا موضوعیت داره در ارائه vds ؟؟؟
بستگی داره دید شما از امنیت چی باشه
اما اگر در کل تخصصی در کانفیگ و امنیت ندارید
سرور ها رو بدون مدیریت بفروشید یعنی تمام کار برعهده کاربر هستش و شما دخالتی نمی کنید
من فقط تمایل دارم که آموزشش رو ببینم و یک تست عملیاتی بزنم بنظر شما موضوع مانیتورینگ و ایمن سازی در این سرور ها تا چه حد اهمیت داره؟
sarj.pro
June 14th, 2017, 13:57
عرض ادب مجدد
اگر بروی یک سرور اختصاصی چندتا vds ایجاد کنیم،درصورتی که یکی از vds ها به هردلیلی هک بشن آیا امکان آسیب رسوندن به سایر vds ها وجود داره؟
چون میخوام یکی از vds ها رو بعنوان هاستنگ کانفیگ کنم و یکی دیگه رو بعنوان بکاپش در نظر بگیرم
ممنونم
farssub
June 14th, 2017, 14:03
عرض ادب مجدد
اگر بروی یک سرور اختصاصی چندتا vds ایجاد کنیم،درصورتی که یکی از vds ها به هردلیلی هک بشن آیا امکان آسیب رسوندن به سایر vds ها وجود داره؟
چون میخوام یکی از vds ها رو بعنوان هاستنگ کانفیگ کنم و یکی دیگه رو بعنوان بکاپش در نظر بگیرم
ممنونم
سلام خیر ، تا زمانی که پنل اصلی به مشکل نخوره ، هر سرور مجازی که هک بشه همون سرور مجازی مشکل خواهد خورد
نصب و راه اندازی kvm هم باید دقیق انجام بدید ، کلیه موارد در تنظیمات برای راه اندازی سرور مجازی