ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال فنی در مورد کد php

farshid17
June 13th, 2017, 01:14
با سلام یک سوال فنی داشتم من یه cms php دارم می خوام به هر شرکت که سیستم من خریداری کنه یه دسترسی به هاست(دایرکت ادمین) بدم ولی تنها بتونه بخش html سایت ببینه دقیقا مثل asp.net ( که وسط html کد ها هست که کد asp.net فراخونی میکنه )که دسترسی به کد ها ندارن و بدون کد کردن سیستم ایا قابل انجام هست و توضیح بدید چطوری ممنون

omid1991
June 13th, 2017, 02:52
با سلام یک سوال فنی داشتم من یه cms php دارم می خوام به هر شرکت که سیستم من خریداری کنه یه دسترسی به هاست(دایرکت ادمین) بدم ولی تنها بتونه بخش html سایت ببینه دقیقا مثل asp.net ( که وسط html کد ها هست که کد asp.net فراخونی میکنه )که دسترسی به کد ها ندارن و بدون کد کردن سیستم ایا قابل انجام هست و توضیح بدید چطوری ممنون

سلام وقت بخیر

اگه cms شما با معماری mvc طراحی شده باشه میتونید یوزر ftp ایجاد کنید با دسترسی به پوشه views

این برای اونایی هست که مبتدی هستند و کد نویسی بلد نیستند ولی کسانی که کد نویسی بلد باشند خیلی راحت با دستکاری کد ها میتونند به کد هایی که دسترسی ندارند دسترسی پیدا کنند
بهترین راه حل اینکه بخش های controllers و models رو کد کنید و اینکارو بکنید.

اگه cms شما با معماری mvc طراحی شده باشه میتونید یوزر ftp ایجاد کنید با دسترسی به پوشه views

farshid17
June 13th, 2017, 03:05
بهتره چه کسی کد کنه چون اسکریپت هزینه زیاد شده و می خوام حرفه ایی کد بشه

omid1991
June 13th, 2017, 03:13
بهتره چه کسی کد کنه چون اسکریپت هزینه زیاد شده و می خوام حرفه ایی کد بشه
ببنید تو کد کردن نرم افزار کد میکنه مهم اینکه با چه تنظیماتی و با چه ورژنی کد بشه مثلا ionCube درهم سازی کد ها رو داره و ...
من همیشه از این سایت استفاده میکنم
http://encoder.php-enc.ir/phpencoder/