توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست قالب وردپرس برای سایت دانلود
ldda company
June 12th, 2017, 18:41
به نام خداوند بخشنده مهربان
دوستان برای یک سایت وردپرسی نیاز به یک قالب با موضوع دانلود هست .
لازم به ذکر هست که همه چیز ( اعم از موزیک ، فیلم ، کتاب ، مستند ، نرم افزار ، بازی و ... ) قرار هست برای دانلود قرار بگیره پس روی موضوع خاصی تمرکز نداریم ...
دوستانی که قالب به صورت فروش عمومی دارن یا قالب های بومی ، به همراه دمو برای بنده ارسال کنن یا در تاپیک راه ارتباطی قرار بدن تا مکاتبه انجام بشه ...
لازم به ذکر هست که قالب های راست چین رو نگاه کردم و چند مورد مد نظر هست اما خب ترجیح میدم قالب متفاوت تری رو واسه سایتم داشته باشم . همچنین قالب شما باید ریسپانسیو باشه و از نظر سرعت لود ، سئو و قوانین کدنویسی در سطح مطولبی قرار داشته باشه ...
دوستان برای یک سایت وردپرسی نیاز به یک قالب با موضوع دانلود هست .
لازم به ذکر هست که همه چیز ( اعم از موزیک ، فیلم ، کتاب ، مستند ، نرم افزار ، بازی و ... ) قرار هست برای دانلود قرار بگیره پس روی موضوع خاصی تمرکز نداریم ...
دوستانی که قالب به صورت فروش عمومی دارن یا قالب های بومی ، به همراه دمو برای بنده ارسال کنن یا در تاپیک راه ارتباطی قرار بدن تا مکاتبه انجام بشه ...
لازم به ذکر هست که قالب های راست چین رو نگاه کردم و چند مورد مد نظر هست اما خب ترجیح میدم قالب متفاوت تری رو واسه سایتم داشته باشم . همچنین قالب شما باید ریسپانسیو باشه و از نظر سرعت لود ، سئو و قوانین کدنویسی در سطح مطولبی قرار داشته باشه ...
با تشکر
با هزینه 500 هزار تومان در کمترین زمان ممکن قابل طراحی می باشد.
ldda company
June 13th, 2017, 17:09
با هزینه 500 هزار تومان در کمترین زمان ممکن قابل طراحی می باشد.
ضمن تشکر ، ببینید دوست عزیز بنده یکبار هزینه کردم اما خب سایت با مشکلات هاست و هک مواجه شد و از بین رفت ...
به همین دلیل از نظر بودجه ، این مقدرا توانایی هزینه مجدد ندارم . بخاطر همین هم به دنبال یه قالب فروش عمومی هستم تا از نظر قیمت پایین تر در بیاد ...
پیشنهاد ما
سلام وقت بخیر
لطفا در تلگرام من پیام بدید
ایدی تلگرام در امضا موجود هست
باتشکر
yonesweb.org
June 18th, 2017, 01:20
سلام
wpthem.ir
قالب وردپرس (http://wpthem.ir)
besthosti.com
June 27th, 2017, 16:30
سلام عزیز یک قالب دارم به مبلغ 50 تومان می فروشم. در صورتی که خواستین می تونین بیاین تو تلگرام تا دمو و باقی موضوعات رو به شما توضیح بدم:
Telegram: habiballahafg