درود ،
با عرض سلام و خسته نباشید .
دوستان و کاربران گرامی وب هاستینگ تالک بنده میخواستم از شما دوستانی که برنامه نویس هستید و کارتون نوشتن اسکریپت اختصاصی و حرفه ای هست درخواستی دارم .
تمامی امکاناتی که این سایت داره میخوام داشته باشه و کلاً قالبش حرفه ای تر بشه و اگر امکان داشت امکانات بیشتر از این هم بهش اضافه تر شود و کلاً یک چیز کامل باشه ؟
هزینه اسکریپت کامل با امکانات مثل مستر 90 - mr90.ir چقدر هزینه بر خواهد بود و در چه مدتی این پروژه را تحویل خواهید داد ؟
+ تمامی هزینه های سرور و هاست و دامنه و تبلیغات و ... از خود بنده هست ، شما فقط هزینه و مدت زمان نوشتن این پروژه بازی رو بفرمایید ؟
با ایدی تلگرام زیر نیز میتوانید در ارتباط باشید :
» babakrostampour
با تشکر ♥
mahdi-relax
June 12th, 2017, 03:39
اسکریپتی از قبل طراحی شده از این سایت موجود می باشد در صورتی که مایل به دریافت بودین به ایدی تلگرام پیام بدید
@mahdipopo
DEFALT
June 12th, 2017, 12:19
اسکریپتی از قبل طراحی شده از این سایت موجود می باشد در صورتی که مایل به دریافت بودین به ایدی تلگرام پیام بدید
@mahdipopo
پیام ارسال شد ♥
DEFALT
June 13th, 2017, 01:35
update
saeed1988m
June 13th, 2017, 03:16
درود بر شما
اگر اسکریپت اختصاصی مد نظرتون هست با امکانات فوق از 15تا40میلیون ممکن هست هزینه بر باشه البته با کیفیتی بهترهمچنین در مورد زمان هم نزدیک 30تا90روز کاری هم زمانبر خواهد بود با توجه به امکانات خاصی که ممکن هست در حین کار یا کلا در نظر گرفته باشید که اضافه بشه
سپاس
almandata
June 13th, 2017, 13:25
سلام
اسکریپت آماده موجود هستش
چندین نمونه کار معتبر در این زمینه داریم
در صورت تمایل در ارتباط باشید
DEFALT
June 13th, 2017, 18:04
سلام
اسکریپت آماده موجود هستش
چندین نمونه کار معتبر در این زمینه داریم
در صورت تمایل در ارتباط باشید
نمونه هاتون رو برامون پ/خ ارسال کنید .. !
toltek
June 13th, 2017, 22:32
درود بر شما
اگر اسکریپت اختصاصی مد نظرتون هست با امکانات فوق از 15تا40میلیون ممکن هست هزینه بر باشه البته با کیفیتی بهترهمچنین در مورد زمان هم نزدیک 30تا90روز کاری هم زمانبر خواهد بود با توجه به امکانات خاصی که ممکن هست در حین کار یا کلا در نظر گرفته باشید که اضافه بشه
سپاس
با سلام
بالاخره دیدیم یکی درست حسابی و از روی عقل و منطق پیشنهاد داد
قیمت ما هم شروع از 15 میلیون هست و زیر 90 روز تحویل نمیتونیم بدیم. البته برنامه نویسی اختصاصی و قرارداد رسمی و ثبت شده و ...
در صورت تمایل در تماس باشید
تیکت » http://cp.vaniait.com/
تلگرام » @VProgrammer
تلفن ثابت » 02166359898
تلفن همراه » 09122830795
وب سایت » https://www.vaniait.com
همیشه خندان باشید
مرتضی پورمحمد
DEFALT
June 14th, 2017, 02:05
با تشکر از همه دوستان ، دوستان دیگر هم پیشنهاد دارند ارائه بدند و با اصول و هزینه مناسب و همینطوری قیمت ارسال نکنید .. با تشکر ♥
HNet
June 14th, 2017, 09:23
دوست عزیز من خودم برنامه نویس هستم، نوشتن چنین پروژه ای به صورت اختصاصی زیر 15 میلیون تومان به صرفه نیست.
سایت های تبلیغاتی کوچک حداقل 3 میلیون فی میخورند، چطور توقع دارید چنین پروژه ای که ریز کاری های فراوانی دارد فی پایین تری بخورد؟
البته اگر سیستم اختصاصی نباشد (قبلا برای کس دیگری نوشته شده و قرار هست مجددا فروش رود) قیمت پایین تر خواهد بود، ولی این امر به معنی بالا بودن قیمت سیستم اختصاصی نیست.
ممنون از توجه تون.
DEFALT
June 14th, 2017, 18:05
آپدیت ♥
sajjadsm
August 13th, 2017, 23:54
سلام
اگر بخوام سایت پیش بینی فوتبال راه بندازم چقدر هزینه بر میداره؟(کامل)
ممنون