توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در مورد php.ini
donbal
June 11th, 2017, 05:26
سلام
من قبلا تو سایت یه فایل می ساختم به اسم php.ini و هر تنظیماتی که برای اسکریپت ها بود رو توش می ذاشتم و اعمال می شد
تو دایرکت ادمین جدیدم فعلا هیچی رو اعمال نمی کنه
یکی از همکارن قدیم گفتن این دستور رو بذارم رو هر یوزری تنظیمات خودش رو اعمال می کنه
short_open_tag=On
آیا همینه یا دستور دیگه ای داره؟
donbal
June 11th, 2017, 17:10
این همه استاد اینجاست کسی نمی دونه یعنی ؟
safaeean
June 11th, 2017, 17:30
این دستور برای فعال سازی شورت کد شروع پی اچ پی هست
مثلا
<?=$test?>
که مقدار متغیر test رو چاپ میکنه بدون نیاز به <?php
یا به صورت زیر
<؟
function test(){
structure;
}
strucrure;
؟>
موفق باشید
donbal
June 12th, 2017, 03:54
ممنون از اینکه پاسخ دادید اما من می خوام مثلا این فاکشن ها فقط رو یه سایت اجرا بشه
disable_functions is not used. Please add the following: system, shell_exec, passthru, exec, popen, proc_open
معمولا دستور اینا رو تو یه فایل به اسم php.ini می نویسن و توی روت هاست یوزر مشخص می ریزند
حالا لینوکس من نمی تونه تشخیص بده و این تنظیمات رو اعمال کنه
می خوام بدونم چطور باید اونو فعال کنم
MihanTech
June 12th, 2017, 11:32
اگر هاست دارید باید مدیر سرور براتون اینکارو بکنه . از انجایی که فانکشن هایی که باید باز بشن بسیار خطرناک هستند فکر نمیکنم با درخواست شما موافقت کنند .
donbal
June 15th, 2017, 03:15
اگر هاست دارید باید مدیر سرور براتون اینکارو بکنه . از انجایی که فانکشن هایی که باید باز بشن بسیار خطرناک هستند فکر نمیکنم با درخواست شما موافقت کنند .
مدیر سرورش خودم هستم
و از اونجایی ک نمی خوام برای کل هاست اعمال بشه می خوام این قابلیت رو فعال کنم ک رو هر هاستی ک لازمه فقط باز بشه
safaeean
June 15th, 2017, 03:24
امکانش نیست.
شاید بشه با دستور php.ini اونا رو بست ولی نمیشه باز کرد
nima000
June 18th, 2017, 12:21
سلام
این فایلی که گفتین با زبان برنامه نویسی php چه فرقی داره
ممنون