توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : صفحه لوگین whmcs
rezah
June 9th, 2017, 15:59
سلام من 2 سوال دارم
1- الان مثلا سرور دامنه اصلیش myserver.co هست ولی سایت من myhost.net
از ورژن 7 whmcs استفاده میکنم
وقتی میخوام از پنل ادمین یا خود کاربر میخواد از پنلش وارد هاست بشه یا من وارد whm از ادرس myserver.co:2082 مثلا وارد میشه
ولی میخوام از myhost.net بشه
قبلا که ورژن 5 بودم میشد الان ارتقا دادم اینجور شده
2- تو هاست ها دیدم بعضی ها این شکل زیر تو خود هاستشون هست:
36098
چجوری رو هاست کاربرانم فعال کنم؟
IranWebSv
June 9th, 2017, 16:11
توی بخش تنظیمات » امنیت » CSRF Tokens غیر فعال کنید فکر کنم مشکلتان برطرف شود .
rezah
June 9th, 2017, 17:07
توی بخش تنظیمات » امنیت » CSRF Tokens غیر فعال کنید فکر کنم مشکلتان برطرف شود .
انجام دادم ولی تفاوتی نکرد
rezah
June 12th, 2017, 15:00
مشکل مورد یک مهمتره برام
ایا کسی نمیدونه چیکار کنم؟:
الان مثلا سرور دامنه اصلیش myserver.co هست ولی سایت من myhost.net
از ورژن 7 whmcs استفاده میکنم
وقتی میخوام از پنل ادمین یا خود کاربر میخواد از پنلش وارد هاست بشه یا من وارد whm از ادرس myserver.co:2082 مثلا وارد میشه
ولی میخوام از myhost.net بشه
قبلا که ورژن 5 بودم میشد الان ارتقا دادم اینجور شده
safaeean
June 12th, 2017, 15:15
نام سرور رو همون نام دامنه ای که میخواین باهاش whm و cp باز بشه بذارید .
rezah
June 15th, 2017, 01:17
نام سرور رو همون نام دامنه ای که میخواین باهاش whm و cp باز بشه بذارید .
راه حلی بغیر از این میخوام!!!
الان من مثلا نام سرورم server.xx هست و نماینده ام میخواد با دامنه خودش host.ww وارد سی پنل بشه کاربراش
اون باید چیکار کنه؟
AtrafNet
June 15th, 2017, 09:47
راه حلی بغیر از این میخوام!!!
الان من مثلا نام سرورم server.xx هست و نماینده ام میخواد با دامنه خودش host.ww وارد سی پنل بشه کاربراش
اون باید چیکار کنه؟
می تونید نام سرور رو همون آی پی سرور بذارید.
تو هاستینگ های مختلف ایرانی دیدم که اون بخش لاگین به هاست رو که تو پنل مشتری کلیک میکنم پنل هاست با آی پی سرور برام باز میشه.
rezah
June 16th, 2017, 16:38
می تونید نام سرور رو همون آی پی سرور بذارید.
تو هاستینگ های مختلف ایرانی دیدم که اون بخش لاگین به هاست رو که تو پنل مشتری کلیک میکنم پنل هاست با آی پی سرور برام باز میشه.
کلا راهی نیست مثل ورژن های پایین تر با نامی که خود کاربر whmcs تعیین میکند لوگین شود؟
AtrafNet
June 16th, 2017, 16:56
کلا راهی نیست مثل ورژن های پایین تر با نامی که خود کاربر whmcs تعیین میکند لوگین شود؟
میشه هر نامی که میزنید فقط باید یه صورت A Record اشاره ای به آی پی سرور داشته باشه.
مثلاً اگه هاست نیم رو server.example.com میزنید باید در بخش هاست دامنه example.com و در بخش DNS Editor یه A Record با نام server.example.com و آی پی اصلی سرور بسازید تا وقتی آدرس server.example.com رو در مرورگر باز میکنیم صفحه اصلی وب سرور رو بتونید ببینید.
مشتری نمایندگی شما هم هر آدرسی از دامنه خودش رو که بخواد می تونه اینطوری به آی پی سرور متصل کنه.