PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نوشتن همچین ربات تلگرام امکان پذیره ؟

mehrania
June 7th, 2017, 21:09
سلام
عزیزان من کارم طوریه که روزانه باید با تعداد زیادی از یوزر ها با مبالغ ها مختلف تصفیه کنم با وجود داشتن موبایل بانک و اینترنت بانک فک کنم بدونید که برای یه کارت به کارت باید حداقل 8 تا فیلد وارد کنی که به جز فیلد شماره کارت و مبلغ بقیش تکراریه و عذاب اور و برای همین میخوام یه روبات تلگرام برام به صورت شخصی بنویسن که به اینترنت بانک تجارت یا ملت وصل بشه و با دادن شماره کارت و مبلغ اون کار انجام بده و نتیجه رو ارائه بده ، فک کنم مشکل مستندات باشه یا کپچا ، خلاصه میخواستم بدونم همچین روبات میشه نوشت که کار منم زودتر انجام بشه ؟ کسی تو این انجمن میتونه اینکار انجام بده ؟ به جز موارد ربات ، شما برای این مشکل چه راهنمایی میکنید ؟ ممنون میشم جواب بدید

T.Toosi
June 7th, 2017, 21:44
سلام. رباتی که میخواهید شدنی و قابل انجام هست. به صورت اپ ویندوز هم قابل نوشتن هست.

mehrania
June 7th, 2017, 22:16
سلام. رباتی که میخواهید شدنی و قابل انجام هست. به صورت اپ ویندوز هم قابل نوشتن هست.

شما انجام میدید یا کسی میشناسید انجام بده ؟

k-pax
June 7th, 2017, 22:54
ربات تلگارم اینجوری فکر نکنم بشه نوشت
اگه هم کپچا هست که یکم پیچیده میشه

اما فکر کنم تحت ویندوز میشه انجام داد ! که متاسفانه تخصص ما نیست

mehrania
June 7th, 2017, 23:07
ربات تلگارم اینجوری فکر نکنم بشه نوشت
اگه هم کپچا هست که یکم پیچیده میشه

اما فکر کنم تحت ویندوز میشه انجام داد ! که متاسفانه تخصص ما نیست
کپچا فقط برای ورود هست

miladtnt
June 7th, 2017, 23:34
بطور معمول همچین چیزی نمیشه اما چیزی که بخوان با ربات تلگرام بنویسن انگار دارین قاشق رو از پشت میارین وارد دهنتون میکنین !

چرا ربات تلگرام حالا؟

این کار انجام بشه هم هزینه کارش بالا خواهد بود

بخاطر پر کردن 8 تا فیلد؟

mehrania
June 7th, 2017, 23:36
بطور معمول همچین چیزی نمیشه اما چیزی که بخوان با ربات تلگرام بنویسن انگار دارین قاشق رو از پشت میارین وارد دهنتون میکنین !

چرا ربات تلگرام حالا؟

این کار انجام بشه هم هزینه کارش بالا خواهد بود

بخاطر پر کردن 8 تا فیلد؟

عزیز وقتی روزانه قرار باشه بالای 50 تا کار انتقال وجه انجام بدی بعد میفهمی چقد اینکار عذاب اوره ، بعدم من گفتم یکی راه حل ها ربات تلگرام بود حالا اگ کسی راه حل بهتری داره ممنون میشم بگه

miladtnt
June 7th, 2017, 23:47
عزیز وقتی روزانه قرار باشه بالای 50 تا کار انتقال وجه انجام بدی بعد میفهمی چقد اینکار عذاب اوره ، بعدم من گفتم یکی راه حل ها ربات تلگرام بود حالا اگ کسی راه حل بهتری داره ممنون میشم بگه

شما اگر بدونید برنامه نویسی همچین سیستمی چقد میتونه مشکل ساز باشه ک 50 تا پرداختو دستی انجام میدادید !

تازه هیچوقت هم stable نیست ! اگه بانک بخواد از سایتش ی چیزو عوض کنه همه چی بهم میخوره !

mehrania
June 7th, 2017, 23:50
شما اگر بدونید برنامه نویسی همچین سیستمی چقد میتونه مشکل ساز باشه ک 50 تا پرداختو دستی انجام میدادید !

تازه هیچوقت هم stable نیست ! اگه بانک بخواد از سایتش ی چیزو عوض کنه همه چی بهم میخوره !

دوست عزیز شما نمیتونید انجام بدید دلیل بر مشکل ساز بودن یا نشدن کار نیست
خواهشن دوستان دیگ اگر نظری دارند ممنون میشم بگن

k-pax
June 8th, 2017, 00:08
این کار اصلا راحت نیست !

بشتر بانکها سیستم اینترنت بانکشون یه قسمت داره پرداخت دسته جمعی
شماره حساب ها را وراد اکثل میکد با مبلغ آپلود میکنید و همش پرداخت میشه !
پارسیان و ملی که این امکان را داره . بقیش چک نکردم

این رباتی که اگر کسی هم برای شما بنویسه اگر بانک متوجه بشه شاید براتون دردسر بشه !

T.Toosi
June 8th, 2017, 00:34
شما انجام میدید یا کسی میشناسید انجام بده ؟

بله. داخل اسکایپ یا تلگرام (https://t.me/legendarydev) در تماس باشید.

اگر به کامپیوتر دسترسی ندارید و میخواهید پرداخت های دست جمعی را با موبایل انجام بدید بهترین و ارزان ترین راه همان متصل کردن ربات تلگرام به اسکریپت cross ای که برای شما نوشته می شود است والی نوشتن ربات تلگرام اضافه کاری است و ضروری نیست و با یک پنل تحت وب متصل به اسکریپت مشکل شما برطرف خواهد شد.

miladtnt
June 8th, 2017, 08:57
دوست عزیز شما نمیتونید انجام بدید دلیل بر مشکل ساز بودن یا نشدن کار نیست
خواهشن دوستان دیگ اگر نظری دارند ممنون میشم بگن

دوست عزیز اتفاقا میتونم انجام بدم ک دارم نظر میدم:)

karjoo
June 8th, 2017, 11:16
صریح بگم
بیخیالش شو

Aliasgharhi
June 8th, 2017, 11:33
بنظرم از نرم‌افزار هایی استفاده کنید که فیلد رو بصورت خودکار پر میکنن. بطور مثال وقتی به 1password اطلاعات حسابت رو بدی، بصورت اتوماتیک فیلد هارا پر میکنه.
یا حتی میتونی حساب افرادی که تراکنش بالا دارن ذخیره کنی و فقط شما مبلغ را وارد کنی.
و درصورتی که از مک استفاده میکنید 1password آپشن جالبی در آپدیت جدید اضافه کرده: https://goo.gl/yv0oNW
که مناسب شماس

Sent from my iPhone using Tapatalk

esmaeil95
June 8th, 2017, 18:38
اسکریپت برای بانک پاسارگاد موجود هست
کپچا هم خودش میکنه
این اسکریپت برای سایت واسطه پرداخت استفاده میشده و وب سرویس داره
هزینهش بالا هست

priv8soft
June 20th, 2017, 13:04
سلام
براحتی قابل انجام است حتی از طریق ربات تلگرام که مثلا مبلغ و شماره حساب رو بهش بدی و از حساب شما به اون حساب واریز کنه فقط باید سایت بانک مورد نظرتون رو بدونم و چک کنم
برای تماس بامن : https://t.me/mortalkombat

parsibox
June 20th, 2017, 13:49
یک سری افزونه برای فایر فاکس و گوگل کروم هست به اسم فرم فیل form fill میتونید اونا را نصب کنید تا اطلاعات شماره کارتتون را براتون ذخیره کنه و هر دفعه نخواهید بزنید و فقط کد امنیتی و مبلغ را بزنید یا چیزای غیر ثابت

ahmad4u
June 20th, 2017, 17:35
بجای استفاده از ربات و ... کافیه در اینترنت بانک ، بانک مورد نظر به قسمت پرداخت دسته جمعی مراجعه کنید
فایل اکسل نمونه را دانلود کنید و طبق راهنما آنرا تکمیل کنید (لیست شماره حساب یا کارت ها + مبالغ و ...) و آنرا آپلود کنید

سریع و بدون خونریزی

hoka
June 24th, 2017, 04:23
یک سوال دارم خدمتت که چطوری اطمینان میکنی به برنامه یا هر چیز دیگه ای که خودت ننوشتی و میخوای اطلاعات بانکی توش بزنی ؟

من یه آدرس یاب داشتم جرات نکردم بزنم توی سایتم خودم دوباره همون رو مهندسی مع*** کردم که چیزی توی کداش وجود نداشته باشه حالا شما یهو حسابت خالی شد نیای توی این انجمن یا هرجای دیگه ای شکایت نامه بزنی

همین افزونه های پرکردن خودکار رو استفاده کن در مجموع از همه چی بهتر هست و از چیزی که داخل ایران نوشته میشه امن تر ( بی احترامی به کد نویسان عزیز اینجا نشه منظور اونها نیستن )