توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راه اندازی سایت درگاه واسط
saeed_slow
June 7th, 2017, 05:01
سلام برای راه اندازی چنین سایتی نماد اعتماد لازم است؟
آیا شرایط خاصی وجود داره برای گرفتن درگاه از بانک؟
karimi2
June 7th, 2017, 05:40
قانون متمرکز کنندگان پرداخت کسب و کارها رو از سایت اینماد مطالعه بفرمایید.
اگر حال و حوصله بحث و دعوا با ادارات رو هر روز دارید بزنید.
سرمایه هم با یه سیستم اماده 2ت و اینا شروع نکنید. اگر کار حرفه ای میخواید بالای 30ت هزینه میخواد.
dow
June 7th, 2017, 10:54
یکی از شرایطش که همه مشکلشون اونه گرفتن نماد هستش
pouryamb
June 7th, 2017, 12:25
تقریبا اشباع شده و باید خیلی مزایا و خلاقیت به خرج بدید تا بتونید مشتری جذب کنید. شرایطش هم بسیار سخته و تا جایی که اطلاع دارم نماد هم نمیدن به درگاه های واسط (البته همیشه استثناهایی هم هست!)
به نظر من در حال حاضر با هزینه کم شروع نکنید بهتره و مقداری سرمایه نیاز هست
natallli
June 7th, 2017, 15:46
تو شرايتی که تسويه عانی ميدن و کارمزدم نميگيرن
چطوری ميخواین رغابت کنيد ؟
parandsystem
June 7th, 2017, 16:58
برای دریافت درگاه برای سایت های معمولی داشتن اینماد ضروری هست و قطعاَ برای راه اندازی درگاه واسط سخت گیری بیشتری هم انجام میشه.
بر اساس تجربه ای که توی راه اندازی چنین سیستم هایی داشتم بهتون پیشنهاد میکنم پروژه ای در این ابعاد رو برون سپاری نکنید، چون علاوه بر هزینه راه اندازی، زمان و هزینه خیلی زیادی هم برای پشتیبانی باید درنظر بگیرید.
ضمن اینکه رقیب های بسیار بزرگی بر سر راه چنین پروژه ای هست.
Raymvnd
June 7th, 2017, 18:18
درود...توصیه نمی کنم...خودتو درگیر این کارو نکن...
tohid5180
June 7th, 2017, 21:10
سلام
از دوستان کسی میدونه سایت برتر پی چطور از به پرداخت ملت درگاه گرفته ؟
http://panel.bartarpay.pro
چون فقط سایت های فروش وی-پی-ان رو پوشش میده
فکر نمیکنم اینماد داشته باشه
saeed_slow
June 8th, 2017, 03:39
ولی اکثر این سایت های درگاه واسط نماد ندارن!! و از Xpay استفاده میکنن و فکر نمیکنم هزینه آنچنانی کرده باشن من هدفم از این کار ایجاد درگاه برای سایت های خودم هست چون نماد اعتماد ظاهرا نمیخواد
- - - Updated - - -
سلام
از دوستان کسی میدونه سایت برتر پی چطور از به پرداخت ملت درگاه گرفته ؟
http://panel.bartarpay.pro
چون فقط سایت های فروش وی-پی-ان رو پوشش میده
فکر نمیکنم اینماد داشته باشه
این سایت اصلا هیچ صفحه اصلی هم نداره واقعا چطور درگاه گرفته بعد دوستان میگن دردسر داره و نماد میخواد!!!
- - - Updated - - -
آیا گرفتن نماد برای سایت شرایط خاصی داره؟
راحت میشه برای هر سایتی نماد گرفت ؟ مثلا برای سایت فروش شارژ؟
این داستان مالیات چیه حدیدا میگن؟
omid1991
June 8th, 2017, 04:12
ولی اکثر این سایت های درگاه واسط نماد ندارن!! و از Xpay استفاده میکنن و فکر نمیکنم هزینه آنچنانی کرده باشن من هدفم از این کار ایجاد درگاه برای سایت های خودم هست چون نماد اعتماد ظاهرا نمیخواد
- - - Updated - - -
این سایت اصلا هیچ صفحه اصلی هم نداره واقعا چطور درگاه گرفته بعد دوستان میگن دردسر داره و نماد میخواد!!!
- - - Updated - - -
سلام صبح بخیر
عزیز نماد 100 درصد میخواد جدیدا برای سایت ها با شرایط خاص نماد میدن
اون سایت ها گزارش نشدن در غیر اینصورت فوری درگاه و حساب بانکیشون مسدود میشه
نقل قول از کانال تلگرامی اینماد
اطلاع رسانی در خصوص پیاده سازی چارچوب فعالیت و نظارت بر وبسایتهای متمرکزکننده پرداخت کسب وکارهای اینترنتی
صاحبان گرامی وبسایتهای متمرکزکننده پرداخت کسب و کارهای اینترنتی
با عنایت به سند «چارچوب فعالیت و نظارت بر وبسایتهای متمرکزکنندهی پرداخت کسب و کارهای اینترنتی» مصوب 1395/10/13 کمیتهی نظارت بر کسب و کارهای اینترنتی، و لزوم احراز شرایط کیفی و فنی مورد نیاز جهت فعالیت قانونمند در این حوزه، ضروری است کلیهی صاحبان کسب و کارهای متمرکزکننده پرداخت نسبت به انجام مراحل زیر اقدام نمایند:
1. ثبت نام در سامانهی اینماد به آدرس reg.enamad.ir و تکمیل مراحل اخذ نماد اعتماد الکترونیکی (ضروری است در بخش لیست خدمات و مجوزها، عبارت متمرکزکننده پرداخت انتخاب شود
2. ارسال درخواست کتبی از طریق شماره فاکس 44236267
3. دریافت شناسه کاربری و رمز عبور پنل ارزیابی متمرکزکننده به همراه راهنمای ثبت نام پذیرندگان از طریق ایمیل
4. اطلاعرسانی به کسب و کارهای اینترنتی و پذیرندگان یا فروشندگان زیر مجموعه جهت ثبت نام در سامانهی شناسهی اعتماد الکترونیکی به آدرس pf.enamad.ir با استفاده از پین کد اختصاصی به هر پذیرنده
شایان ذکر است سایر رویههای مربوطه متعاقباً از طریق وبسایت اینماد یا در پنل کاربری متقاضیان اطلاعرسانی خواهد شد.
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
شما میتونید برای سایت فروش شارژ نماد بگیرید / بعد اسکرپت درگاه واسط رو نصب کنید و سایت های خودتون رو بالا بیارید / به همین سادگی
dow
June 8th, 2017, 11:06
اگر برای سایت های خودتون میخوایید میتونید از واسطه شخصی استفاده کنید که هزینه اش به مراتب پایین تر از عمومی هست.
سایتی هم که بهش اشاره شده ادرس اصلیش bartarpay.com هست که فیل شده و ادرس اعلامی یک ادرس فرعی برای دسترسی بدون فیل به پنل هستش.
نماد رو برای یک سایت فروشگاهی میگیرین و معمولا یک هفته زمان میبره.
saeed_slow
June 9th, 2017, 05:12
شما میتونید برای سایت فروش شارژ نماد بگیرید / بعد اسکرپت درگاه واسط رو نصب کنید و سایت های خودتون رو بالا بیارید / به همین سادگی
آره تو فکر همین کارم فقط میخواستم بدونم اگه نماد بگیریم باید سالیانه مالیات پرداخت کنم؟ مثلا ماهی 500 تومن درامد داشته باشم باز هم باید مالیات داد؟ اصلا از کجا متوجه درامد سایت میشن؟
tohid5180
June 9th, 2017, 11:55
آره تو فکر همین کارم فقط میخواستم بدونم اگه نماد بگیریم باید سالیانه مالیات پرداخت کنم؟ مثلا ماهی 500 تومن درامد داشته باشم باز هم باید مالیات داد؟ اصلا از کجا متوجه درامد سایت میشن؟
تا اونجایی که من شنیدم برای درامد های بالای 15 میلیون تومان در سال مالیات اخذ میکنن
خودشون با شما تماس میگیرن و باید تشریف ببرید اداره مالیات.
saeed_slow
June 9th, 2017, 17:21
از موارد مدارک مورد نیاز برای درگاه بانک ملی نوشته شده
(تصویر قبض تلفن محل نصب پایانه فروش (براي پایانه هاي ثابت) من صورت حساب تلفن رو آنلاین پرداخت میکنم حالا قبض تلفن از کجا باید بیاریم باید برم مخابرات؟
وهمچنین موارد زیر ازکجا باید تهیه کرد؟
گواهی عدم تعهدات مبنی بر نداشتن مطالبات معوق در سیستم بانکی کشور
گواهی عدم چک برگشتی مبنی بر نداشتن چک برگشتی در سیستم بانکی کشور
تصویر اسناد تملیکی یا استیجاري یا وکالتی مرتبط با فعالیت
تصویر مجوز یا گواهی عاملیت )جهت مشتریان مندرج در پیوست شماره 1 (
گواهی تایید شماره حساب و شب ا از شعبه افتتاح کننده حساب )پیوست شماره 2 (
چطوری باید درخواست پذیرنگی ارسال کرد هیچ منویی پیدا نکردم؟