ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب دیتالایف در VPS Windows

amirk
December 26th, 2010, 00:30
سلام
دوستان من یه سوال دارم.
آیا می شه روی vps ویندوز اسکریپت دیتالایف رو نصب کرد !؟
و اینکه درحال حاظر سایت من بر روی سرور لینوکس هست ، امکانش هست که بک آپ رو بر روی ویندوز ریستور کرد !؟
با تشکر

amirHoseein
December 26th, 2010, 01:59
تمام موارد امکان پذیر هست
ولی تا اونجایی که می دونم سی ام اس های php رو لینوکس بهتر جواب می دهند ! باز از مدیر فنی خودمون بپرسم بهتون جواب بدم

mohsen1
December 26th, 2010, 06:13
اگه ویندوز شما کنترل پنل نداره می تونی xampp یا wamp رو نصب کنی.
به کمک phpmyadmin بک آپ دیتابیس رو ایمپورت کنی و همه ی فایل های دیتا لایف رو تو فولدر htdoc ~~> xampp و یا www ~~> wamp منتقل کنی.
یه سری موارد هم درباره اتصال دامنه به سرور ویندوز هست که تو انجمن سرچ کن تا پیدا کنی.

amirk
December 28th, 2010, 15:20
ممنون بابت پاسخ
یک سوال دیگه هم دارم. الان Xampp نصب کردم و تو پوشه ی htdocs دیتالایف رو ریختم ، حالا برای دیتابیس و یوزر دیتابیس باید چیکار کنم !؟
من تو PC با برنامه ی EasyPHP دیتالایف نصب کرده بودم ، دیتابیس رو از PHPMyAdmin درست می کردم و جای یوزر نیم Root و پسورد رو خالی می زاشتم نصب می شد!
حالا توی اینجا هم به همین شکله !؟
اگه اینجوریه ، آیا با وجود اینکه User : Root و پسورد هم خالی هست ، مشکل امنیتی پیش نمی یاد !؟
و یک سوال دیگه !
برای امنیت سرور چه نرم افزاری پیشنهاد می کنید که نصب کنم !؟ نرم افزاری که سرعت رو کند نکنه !
با تشکر:53:

amirHoseein
December 28th, 2010, 15:31
مشحصات سرور شما چی هست ؟

amirk
December 28th, 2010, 15:53
Windows server 2003
Ram : 512
hdd : 30 gig
bw : 2 tb

amirk
December 30th, 2010, 10:22
کسی نیست راهنمایی کنه !؟

mohsen1
December 31st, 2010, 18:25
برای ایجاد یوزر جدید به قسمت privileges برید و add a new user رو کلیک کنید و یوزر با تمام دسترسی های ممکن ایجاد کنید.
یوزر روت رو همونجا می تونید حذف کنید یا براش پسورد بزارید.
تخصص تو امنیت ندارم ولی برای مقدمات ، داشتن آنتی ویروش و فایروال + دقت در اعمال دسترسی ها معمولا راه حل خوبیه...

amirk
December 31st, 2010, 18:43
با تشکر از شما :">

zagrosweb
January 1st, 2011, 00:17
سرور کدوم دیتاسنتر هست، پ.خ بده برات پلسک نصب می کنم

vPsPersia.COM
January 1st, 2011, 01:29
Plesk + MS SQL SERVER خودش 512 مگ رم میخواهد .

کارت به مشکل بر می خوره . پیشنهاد می کنم dotNETpanel نصب کنی !

amirHoseein
January 1st, 2011, 01:45
Plesk + MS SQL SERVER خودش 512 مگ رم میخواهد .

کارت به مشکل بر می خوره . پیشنهاد می کنم dotNETpanel نصب کنی !
کی گفته دات نت پنل سبک هست ؟
اون هم سنگینی و باگ های خودش رو داره