ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آفر سرور اختصاصی فرانسه ، هر ای پی 5 هزار تومان!!

farssub
June 4th, 2017, 14:45
به نام خداوند جان آفرین

با سلام خدمت همه همکارن و دوستان گرامی همکار آینده!

مجموعه او وی اچ وب بعد 2 سال فعالیت کاملا موفق تصمیم به ارائه سرور های اختصاصی از فرانسه دیتاسنتر او وی اچ وب (سویواستارت) کرده است ، کلیه پنل های ما با مدارک اشخاص حقیقی در خارج کشور ایجاد و کاملا مطعمن بوده و خواهد بود ،

از تمامی دیتاسنتر ها قابلیت خرید های مطمئن را داریم در صورتی که تابیک فروش آن در انجمن موجود نباشد به ما تیکت دهید خرید انجام می شود.
تاپیک فروش قبلی ما : http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=177934توضیحات محصول:
█ تمامی سرورها مجهز به فایروال و آنتی دیداس میباشند
█ سیستم عامل یا مجازی ساز مورد نیاز کاربر به صورت رایگان نصب می شود.
█ امکان ارائه kvm بر روی سرور اختصاصی با هزینه قابل انجام میباشد
█ برای اطلاعات بیشتر یا تغییر در آپشن سرورها با واحد فروش او وی اچ وب (http://client.ovh-web.in/submitticket.php) تماس حاصل نمایید.
█ هزینه هر ای پی اضافه 5 هزار تومان تا 16 عدد ای پی یکبار پرداخت!
█ ساب پنل به کلیه کاربران عزیز جهت مدیریت سرور ارائه خواهد شد

چرا او وی اچ وب را انتخاب کنیم؟
★ ارائه پیشنهاد ها و قیمت های غیر قابل رقابت در عین حفظ کیفیت
★ او وی اچ وب طی دو سال گذشته همواره در کنار کاربران خود بوده است.
★ پشتیبانی کاملا در دسترس از طریق تماس ، تلگرام ، سیستم تیکتینگ!
★ دارای پنل معتبر و مطمعن در دیتا سنتر هتزنر بدون نگرانی از تحریم!
★ ارائه 10 تا 19 درصد تخفیف و لایسنس با قیمت ویژه بر روی سرور ها
★ او وی اچ وب دارای پشتیبانی 24 ساعته بوده و در هر زمان نیاز به پشتیبانی داشتید با ما تماس بگیرید!

http://www.webhostingtalk.ir/attachment.php?attachmentid=34332&d=1480495592

در این افر سرور های اختصاصی فرانسه بدون هزینه ست آپ و راه اندازی با ای پی رایگان قابل ارائه میباشند ، همچنین نصب و راه اندازی انواع سیستم عامل و کنترل پنل کاملا رایگان میباشد ، جهت کسب اطلاعات بیشتر از طریق تیکت در ارتباط باشید! ما پاسخگو خواهیم بود!

36075

نکات کلی :

نکته اول : اولین تاریخ تمدید سرور به صورت 25 روز می باشد. هزینه هر ای پی اضافه 5 هزار تومان یکبار پرداخت تا 16 ای پی فی ست آپ قابل ارائه هست ، ارائه لایسنس های سی پنل ، لایت اسپید ، کلاد لینوکس ، با قیمت مناسب و یکبار پرداخت ارائه خواهد شد
نکته دوم : سفارش و رزرو سرور هایی که امکان سفارش در دیتاسنتر مربوطه غیر فعال می باشد میسر است.

نکته سوم : در صورتی که سرور مورد نظر شما در لیست سرورهای ارائه شده موجود نمی باشد لطفاً با بخش فروش در ارتباط باشید.

نکته چهارم : هزینه های سرورهای اختصاصی وابسته به نرخ ارز می باشد و در صورت داشتن نوسان بیش از 2 درصد هزینه سرورها تغییر خواهد کرد.بررروی کلیه سرور ها 15 هزار تومان کامرزد خرید اخد خواهد شد

نکته پنجم : امکان ارائه سرور از تمامی دیتاسنترها میسر می باشد، در صورت نیاز لطفاً نام سرور و دیتاسنتر مورد نظر خود را به بخش فروش اعلام نمایید تا هزینه سرور خدمت شما اعلام شود.

نکته ششم : زمان تحویل سرور ها مشخص نیست ، کلیه سرور های بعد از سفارش و تایید توسط دیتا سنتر فعال خواهند شد و تایم دقیق برای ارائه سرور قابل ارائه نمیباشد راه های ارتباطی با او وی اچ وب
پاسخگویی تلفنی : 09337438066
تلگرام : @ovhwebs
ارسال تیکت : http://client.ovh-web.in/submitticket.php

0935880
June 5th, 2017, 04:54
سلام جهت اطلاع دوستان
بنده سرویس سالیانه از ایشون داشته ام۳ماه اییشون سرویس منو بست و میگفت مشکل خوردیم با دیتا سنتر و هر روز هم میگفتن در حال انتقالیم وبعد از سه ماه کار ب جایی رسیده ک بنده ب ایشون گفتم مراجعه میکنم به فتا و حتی کردم که ایشون پیام دادن هزینتون را طی سه ماه برگشت میدم و فقط با همین شرط برگشت میدم و تازه ی درگاه پرداخت بسازید جهت برگشت تدریجی وجه در اصل یه سرویس سالیانه از ایشون که یکماه هم فعال بود ۶ماه وقت ما رو درگیر خودشون کردن همچنین
ایشون نه از لحاظ برخوردبا مشتری وهمچنین عمل به تعهداتشون اصلا پایبند نیستن وغیر قابل اعتمادن

وتا جایی که من اطلاع دارم حتی از بیان خودشون موارد زیادی هستند از ایشون شکایت قانونی کردند
یکم هزینه بیشتر کنید ولی خودتون را درگیر همچین افرادی که یکم با قیمت کمتر ارائه میدن نکنید
من تو این ۶سال خرید سرویس اولین فردی ایشون بودند که ...
در اخرنمره ایشون پیش من 0هست

0935880
June 5th, 2017, 14:12
جای تهدید دوست عزیز برخوردتون را درست کنید با مشتریتون
بنده که پس انتظار زیاد ب شما گفتم از طریق شما دیگه کار حل شدنی نیست .
شما هم اگه بنده کار اشتباهی کرده ام یا مشکل از من بوده جای تهدید ب عدم برگشت وجه جوابی بدین که قضاوت با دوستان باشه

poyagh
June 7th, 2017, 20:00
منم بی‌کیفیت‌ترین سایتی که ازش تجربه دارم همینه.
سرور اختصاصی خریدم بعد تحویل نمیداد فقط وقت ما رو گرفت. در آخر با تهدید مجبور شد پول رو پس بده. همه مدارک این حرفهام هم هست هر کی خواست واسش میفرستم.

0935880
June 7th, 2017, 20:35
لطف کنید از یه طریق راه ارتباطی بدید. تا با شهادت شما هم بتونیم زود تر با ایشون بر خورد کنیم ،بنده هم درحال پیگیری از طریق فتا هستم
تلگرام بنده:
Meysam3795@

farssub
June 8th, 2017, 00:00
لطف کنید از یه طریق راه ارتباطی بدید. تا با شهادت شما هم بتونیم زود تر با ایشون بر خورد کنیم ،بنده هم درحال پیگیری از طریق فتا هستم
تلگرام بنده:
Meysam3795@
شما حتما پیگیر باشید
شرایط بازگشت وجه به شما اعلام شد ، هر زمان نسب به عذر خواهی و پاک کردن پست هاتون کردید
هزینه شما برگشت خواهد خورد ، طبق مواردی که اعلام شد
در غیر این صورت از هر جایی میتونید پیگیری کنید موفق باشید

RaceF1
June 18th, 2017, 15:57
دوستان عزیز
قبل از خرید از این اقا حتما این پست با دقت بخوانیذ
نه تنها این پست بلکه بقیه تاپیک هایی که زدن ببینید که چقدر شاکی دارن
گرفتار چنین آدمی نشید
ما 1 ماه پیش میخواستیم سرور اختصاصی از ایشان بخریم
همه توافقات انجام شده بود
یکی از توافقات این بود که سرور رو زیر 24 ساعت تحویل بدن
منم با همین شرط پول واریز براشون کردم
بعد 24 ساعت اومده به من میگه الان دارم این کار میکنم
بهش گفتم چرا قبل اینکه پول واریز کنم چیزی نگفتین
ایشون با دانش فوق العاده کمی که داشت به جای عذرخواهی رفتن پستی که قبل از اینکه پول منو بگیرن ویرایش کردن
بی خبر از اینکه میتونیم تاریخ ویرایش پست رو هم همون تو تلگرام دید
ما که رفتیم سرور از جای دیگه خریدیم
ولی ایشون 220 تومان پول منو به هیچ عنوان نمیخوان پس بدن
حتی منو تو بلاک لیست قرار دادن
حالا جالبه از من شکایت کرده میگه پول تو دادگاه میدم اگه حق با من باشه
الان یکماه هست که خبری ازشون نیست ( همون روز اول فهمیدم که میخواد پول بکشه بالا )

poyagh
June 18th, 2017, 16:02
دوستان عزیز
قبل از خرید از این اقا حتما این پست با دقت بخوانیذ
نه تنها این پست بلکه بقیه تاپیک هایی که زدن ببینید که چقدر شاکی دارن
گرفتار چنین آدمی نشید
ما 1 ماه پیش میخواستیم سرور اختصاصی از ایشان بخریم
همه توافقات انجام شده بود
یکی از توافقات این بود که سرور رو زیر 24 ساعت تحویل بدن
منم با همین شرط پول واریز براشون کردم
بعد 24 ساعت اومده به من میگه الان دارم این کار میکنم
بهش گفتم چرا قبل اینکه پول واریز کنم چیزی نگفتین
ایشون با دانش فوق العاده کمی که داشت به جای عذرخواهی رفتن پستی که قبل از اینکه پول منو بگیرن ویرایش کردن
بی خبر از اینکه میتونیم تاریخ ویرایش پست رو هم همون تو تلگرام دید
ما که رفتیم سرور از جای دیگه خریدیم
ولی ایشون 220 تومان پول منو به هیچ عنوان نمیخوان پس بدن
حتی منو تو بلاک لیست قرار دادن
حالا جالبه از من شکایت کرده میگه پول تو دادگاه میدم اگه حق با من باشه
الان یکماه هست که خبری ازشون نیست ( همون روز اول فهمیدم که میخواد پول بکشه بالا )

بله کلاً سرویس‌دهی و طرز برخوردش افتضاحه. منم بدترین تجربه رو از همین سایت دارم.
مدارک اثباتش هم هست