ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هاست از هاستینگ های خارج از کشور

Aqua141
June 4th, 2017, 10:28
سلام دوستان

دوستان از سرویس دهنده های خارجی کدومشون پیشنهاد میکنید برای تهیه هاست اشتراکی برای سایت وردپرس

سایت وارز نیست سایت خبری در مورد سینما هست

لطفا تجربه های خودتون بیان کنید

کلا به صرفه هست از خارج تهیه کنیم یا از داخل تهیه کنیم

لطفا تجربه های خودتون بیان کنید

Arminit
June 4th, 2017, 10:36
با سلام

خودتون میخوایید مستقیم خرید کنید یا از سرویس دهنده های ایرانی میخوایید بخرید؟

pouryamb
June 4th, 2017, 10:44
اگه بازدیدتون نسبتا بالا هست به نظر من خیلی خوبه که مستقیم خرید کنید. البته اگه خودتون یک حساب پی پال یا مستر کارتی چیزی داشته باشید خیلی بهتر هست چون یکی از مشکلات اصلی خرید از خارج همین تحریم ها و موش و گربه بازیاشه

negarnovin
June 4th, 2017, 11:08
به نظرم hostgator خوبه

Eagle VP
June 4th, 2017, 23:29
الویت اول اینه که از ارایه دهنده های داخلی خوبش رو پیدا کنین با قیمت مناسب .
در غیر این صورت از ارایه دهنده های خارجی اقدام کنید . بهترین ها به ترتیب الویت اینا هستن :
1 - www.1and1.co.uk
2- www.hostgator.com
3- www.bluehost.com
4- www.godaddy.com
خودم نزدیک 6ماه از گزینه ی سوم (بلو هاست) سرویس داشتم و کاملا راضی بودم , قیمت هم نسبت به سرویس با کیفیتشون کاملا مناسب بود.

JahanSoft
June 4th, 2017, 23:35
اول بگید چجور سایتی هست تا بهترین سرویس دهنده رو معرفی کنم.
بصورت پیشفرض بدون در نظر گرفتن شرایط من hostwithlove.com را پیشنهاد میکنم! 8 ماه سرویس داشتم و آپتایم 100% بود در این 8 ماه بدون 1 ثانیه قطعی
البته باید مراقب مشکلات تحریم هم باشید...

Aqua141
June 5th, 2017, 09:19
با سلام

خودتون میخوایید مستقیم خرید کنید یا از سرویس دهنده های ایرانی میخوایید بخرید؟

میخوام کسی برام پرداختش انجام بده چون خودم ویزاکارت ندارم یا مستر کارت

اگه بازدیدتون نسبتا بالا هست به نظر من خیلی خوبه که مستقیم خرید کنید. البته اگه خودتون یک حساب پی پال یا مستر کارتی چیزی داشته باشید خیلی بهتر هست چون یکی از مشکلات اصلی خرید از خارج همین تحریم ها و موش و گربه بازیاشه

متاسفانه ندارم پس مجبورم بدم کسی برام صورتحساب پرداخت کنه

به نظرم hostgator خوبه

روچه حسابی میگید خوبه ؟

الویت اول اینه که از ارایه دهنده های داخلی خوبش رو پیدا کنین با قیمت مناسب .
در غیر این صورت از ارایه دهنده های خارجی اقدام کنید . بهترین ها به ترتیب الویت اینا هستن :
1 - www.1and1.co.uk (http://www.1and1.co.uk)
2- www.hostgator.com (http://www.hostgator.com)
3- www.bluehost.com (http://www.bluehost.com)
4- www.godaddy.com (http://www.godaddy.com)
خودم نزدیک 6ماه از گزینه ی سوم (بلو هاست) سرویس داشتم و کاملا راضی بودم , قیمت هم نسبت به سرویس با کیفیتشون کاملا مناسب بود.

ااینا که گفتید با ایپی ایران بریم تو هاست مشکلی ندارن ؟

با ای پی ایران تیکت بدیم مشکلی نداره ؟

اول بگید چجور سایتی هست تا بهترین سرویس دهنده رو معرفی کنم.
بصورت پیشفرض بدون در نظر گرفتن شرایط من hostwithlove.com را پیشنهاد میکنم! 8 ماه سرویس داشتم و آپتایم 100% بود در این 8 ماه بدون 1 ثانیه قطعی
البته باید مراقب مشکلات تحریم هم باشید...

بالا گفتم سایت خبری هستش با وردپرس

JahanSoft
June 5th, 2017, 16:10
پیشنهاد من همان hostwithlove هست 9 لوکیشن هم داره که میتونید با توجه به منظقه جغرافیایی که فعالیت میکنید انتخاب کنید. مثلا اگه ایران فعالیت میکنید دیتاسنتر هلند یا هندوستان خوبه. البته هلند پیشنهاد میشه بخاطر آپتایم فوق العاده شبکه این کشور. من خودم از هلندشون داشتم آپتایمم همیشه 100% بود.

besthosti.com
June 5th, 2017, 18:35
سلام
بنده به مدت یک سال بر روی پلان ویژه وردپرس شرکت بلوهاست سایت داشتم. بسیار خوب بود. پیشنهاد میشه.

Motahari.web
June 5th, 2017, 23:48
Hostgator گزینه مناسبی هست

Farid Saadat
July 27th, 2017, 23:01
سلام،
پیشنهاد من خرید از سرویس دهنده های معتبر در ایران هست ( نه هر جایی چون پشیمون میشید کلا ).

با احترام.

babakebrahimi
July 28th, 2017, 01:35
به نظر من از سرویس دهنده های خوب داخلی گزینه مناسب خودتون رو پیدا کنید خیلی بهتره براتون
هم از بابت پرداخت هم از بابت پشتیبانی

domainlover
July 28th, 2017, 02:30
یک بار از arvixe هاست خریدیم حدودا مبلغ ماهانه میشد 48 تومان . سایت رو انتقال دادیم هنوز dns ست نشده بود که بازدید داشته باشه ! منابع تماما فول بود . وب سرور هم آپاچی بود و سیستم عجیبی هم داشت کلا . من به شخصه اگه جای شما باشم از سرویس دهنده های خوب داخلی میگیرم