توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سورس این ربات ( قیمت سورس بگین )
mojitb
June 1st, 2017, 14:39
سلام خسته نباشید همگی ، نماز روزه هاتون قبول
من سروس این ربات میخواستم
@logogrambot
کارش اینه روی عکس و فیلم و گیف واترمارک میزنه
یعنی شما عکس و فیلم و گیف رو کافیه براش فوروارد کنی یا بفرستی ، واترمارک لوگو که درست کردی رو میزنه روش ..
از دوستان کسی هس سورس اینو داشته باشه ؟؟؟
alitak
June 1st, 2017, 15:23
درود
قیمت سورس 800 هزار تومان
بدون سورس 150 هزار تومان
mojitb
June 1st, 2017, 15:41
درود
قیمت سورس 800 هزار تومان
بدون سورس 150 هزار تومان
اوووه ، چقدر زیاد ...
من فقط میخوام استفاده شخصی کنم ، عکس و کلیپ و گیف های خودمو میخوام لوگو بزنم ...
سورسش هم نمیخوام ، فقط رو یه سرور اکی بشه ... و من از رباتش استفاده کنم
alitak
June 1st, 2017, 15:45
درود
در ارتباط باشید
@webalitak
mojitb
June 1st, 2017, 16:01
درود
در ارتباط باشید
@webalitak
ریپورتم ...
شما پیام بدین
@mojitb
k-pax
June 1st, 2017, 17:40
با سلام و درود
با نمونه کارهای حرفه ای ربات
در خدمت شما هستیم
با ما در تماس باشید!
hoka
June 1st, 2017, 19:47
اوووه ، چقدر زیاد ...
من فقط میخوام استفاده شخصی کنم ، عکس و کلیپ و گیف های خودمو میخوام لوگو بزنم ...
سورسش هم نمیخوام ، فقط رو یه سرور اکی بشه ... و من از رباتش استفاده کنم
100 تومن سورسش رو براتون میزنم . نیاز داشتید پ خ بدید یا توی پروفایل ایمیلتون رو بزارید
kiavaco
June 1st, 2017, 20:37
هزینش زیر 100 تومان هست عزیز افرادی که قیمت نجومی میدن توجه داشته باشند
این سورس فقط نیاز به یک api برای زدن مارک روی عکس و دریافت عکس از کاربر دارد
موفق باشید
mojitb
June 1st, 2017, 23:54
با سلام و درود
با نمونه کارهای حرفه ای ربات
در خدمت شما هستیم
با ما در تماس باشید!
قیمتتون چقدر هست ؟؟؟
100 تومن سورسش رو براتون میزنم . نیاز داشتید پ خ بدید یا توی پروفایل ایمیلتون رو بزارید
قیمتش خیلی بالاس ، سورسش هم نشد ، یه ربات تحویل بدین قیمت پایینتر ...
موفق باشید
بله قیمت ها نجومی هست ...
شما میتونید ؟؟؟
من نیازی هم به سورسش ندارم ...
اگه میتونید یه ربات هم تحویل بدین کافیه ... فقط واسه کانال خودمون میخوایم استفاده کنیم ... با ادمین های دیگم ...
miladtnt
June 2nd, 2017, 01:21
موفق باشید
از شما بعیده ! هرکسی برای کار خودش ارزشی قائل هست و قیمتی برای کار خودش داره
من این ربات رو یسال پیش ساختم
اون زمان بجز نصب پیش نیاز ها فقط برای برنامه نویسیش یک هفته وقت گذاشتم و یک ربات فول امکانات واترمارک با قابلیت ساپورت هر جور گیف و. عکس و ویدیویی ساختم
روش ها برای کار متفاوته
mojitb
June 2nd, 2017, 02:37
اون زمان بجز نصب پیش نیاز ها فقط برای برنامه نویسیش یک هفته وقت گذاشتم و یک ربات فول امکانات واترمارک با قابلیت ساپورت هر جور گیف و. عکس و ویدیویی ساختم
روش ها برای کار متفاوته
نا گفته نمونه ، ربات این دوستمون خیلی کامل و حرفه ای هست ...
ولی چون کانال ما کوچیک هستو درامدی نداره ، نمیتونستم هزینه ماهانشو ردیف کنم ...
وگرنه ربات خوب و کاملی دارن ایشون
kiavaco
June 2nd, 2017, 06:53
روش ها برای کار متفاوته
بعید نیست چون همچین سورسی اوپن هست و نیازی به دوباره نویسی نیست
kouroshDesigner
June 2nd, 2017, 12:05
بعید نیست چون همچین سورسی اوپن هست و نیازی به دوباره نویسی نیست
باسلام
دوست عزیز هر شخص با توجه به کاری که قراره ارائه بده قیمت میده "نمی خوام از قیمت های بقیه دفاع کنم"
"این دوستمون امکانات زیادی نمی خواد پس لازم نیست هزینه زیادی پرداخت کنن" فقط خوستم بگم شما نمی تونی در مورد کار بقیه که اصلا ندیدی نظر بدی و بیا بگی که حداکثر قیمت فلان قدره
اره پیکان هم راه میره ولی اون کجا و bmw کجا
یک برنامه با کاربرد نسبتا ساده هم می تونه به صورتی حرفه ای نوشته بشه که امکانات زیادی رو در اختبار کاربر قرار بده
لطفا از این به بعد در مورد کاری که اصلا ندیدید نظر الکی ندید و فقط قیمت خودتونو ارائه بدید
موفق باشید
mojitb
June 2nd, 2017, 15:28
اقا حالا کسی هست این چیزی که گفتم با قیمت پایین اکی کنه برام ؟؟؟
!MAHDI!
June 2nd, 2017, 19:40
اقا حالا کسی هست این چیزی که گفتم با قیمت پایین اکی کنه برام ؟؟؟
متاسفانه در این سایت فقط مونده تاپیک زدن پولی بشه
هیچ نوع کمکی صورت نمیگیره
همه یا فروشنده هستن یا خریدار !
mojitb
June 2nd, 2017, 21:31
متاسفانه در این سایت فقط مونده تاپیک زدن پولی بشه
هیچ نوع کمکی صورت نمیگیره
همه یا فروشنده هستن یا خریدار !
یادش بخیر ، قدیما اینجا خاکی بود ، آدم هاش خیلی خوب بودن ... خیلی کمک میکردن .....
دمتون گرم مشتی ها .... ادمین جان تاپیک ببند ...
hoka
June 2nd, 2017, 23:52
یادش بخیر ، قدیما اینجا خاکی بود ، آدم هاش خیلی خوب بودن ... خیلی کمک میکردن .....
دمتون گرم مشتی ها .... ادمین جان تاپیک ببند ...
عزیز جان اول از همه الان هم اگر کار کمی باشه انجام میشه میتونید تایپیک هایی که در بخش های مختلف انجمن هست رو نگاه کنید
دومین موضوع شما نیاز بع برنامه نویسی دارید چون این ربات بر خلاف گفته ی دوستمون که میگن برنامه نویسیش وجود داره و هست ( که اگر هست بدید توی همین انجمن هم استفاده بشه ) به صورت عمومی منتشر نشده و برای همین نیاز هست که کد نویسی بشه
سوم . آیا فکر میکنید کد نویسی این ربات دو خط 4 خط یا 10 خط هست و چیز خیلی پیش پا افتاده ای هست ؟ نمیگم 10000 خط هست و چند ماه کار داره ولی آیا شما خودت به شخصه چند ساعت وقت و دانش و چشم و کمر و همه چیزت رو میزاری برای کسی کاری مجانی انجام بدی ؟ دانشی که با هزینه ی زیاد به دست اومده اون هم هزینه ی عمر بچه های اینجاست ؟ نه نمیکنی بخداوند متعال قسم
در مجموع قیمت هایی که گفته شد بر حسب امکانات و کیفیت بود . شما بخوای سلام بکنی فقط توی یه شرکت خصوصی و بگی میخوام این ربات و بنویسم زیر یک میلیون نمیگیرن ازت حالا اینجا دیگه نه اون قیمت هست و نه مجانی
مجانی اون دوست عزیزی هست که اینجا پست زدن و تاپیک رو خراب کردن و فکر شمارو خراب کردن که این ربات کاری نداره و سورسش هست و فقط یه api !!! میخواد و فلان . مگر نه همین دوستمون بفرمایند مجانی اون سورس رو بدن یا اصلا بیان برنامه نویسیش رو براتون مجانی انجام بدن که اطمینان دارم از دوستان تابستونی این انجمن هستند که با پول پدر اینترنت رو شارژ کردن و میخوان میلیارد توی این تابستون از این انجمن درآمد کسب کنن ولی دانش و تخصص 0 یا منفی هست و با زدن دو دکمه رایانه خانوادشون اونهارو مهندس !! خطاب میکنن
یا حق
miladtnt
June 3rd, 2017, 00:15
عزیز جان اول از همه الان هم اگر کار کمی باشه انجام میشه میتونید تایپیک هایی که در بخش های مختلف انجمن هست رو نگاه کنید
دومین موضوع شما نیاز بع برنامه نویسی دارید چون این ربات بر خلاف گفته ی دوستمون که میگن برنامه نویسیش وجود داره و هست ( که اگر هست بدید توی همین انجمن هم استفاده بشه ) به صورت عمومی منتشر نشده و برای همین نیاز هست که کد نویسی بشه
سوم . آیا فکر میکنید کد نویسی این ربات دو خط 4 خط یا 10 خط هست و چیز خیلی پیش پا افتاده ای هست ؟ نمیگم 10000 خط هست و چند ماه کار داره ولی آیا شما خودت به شخصه چند ساعت وقت و دانش و چشم و کمر و همه چیزت رو میزاری برای کسی کاری مجانی انجام بدی ؟ دانشی که با هزینه ی زیاد به دست اومده اون هم هزینه ی عمر بچه های اینجاست ؟ نه نمیکنی بخداوند متعال قسم
در مجموع قیمت هایی که گفته شد بر حسب امکانات و کیفیت بود . شما بخوای سلام بکنی فقط توی یه شرکت خصوصی و بگی میخوام این ربات و بنویسم زیر یک میلیون نمیگیرن ازت حالا اینجا دیگه نه اون قیمت هست و نه مجانی
مجانی اون دوست عزیزی هست که اینجا پست زدن و تاپیک رو خراب کردن و فکر شمارو خراب کردن که این ربات کاری نداره و سورسش هست و فقط یه api !!! میخواد و فلان . مگر نه همین دوستمون بفرمایند مجانی اون سورس رو بدن یا اصلا بیان برنامه نویسیش رو براتون مجانی انجام بدن که اطمینان دارم از دوستان تابستونی این انجمن هستند که با پول پدر اینترنت رو شارژ کردن و میخوان میلیارد توی این تابستون از این انجمن درآمد کسب کنن ولی دانش و تخصص 0 یا منفی هست و با زدن دو دکمه رایانه خانوادشون اونهارو مهندس !! خطاب میکنن
یا حق
مشکل اینجاست یکسری افراد فکر میکنند هرچیزی که توی github سرچ کردند و نتیجه اومد یعنی میشه ازش استفاده کرد ! پس رایگانه و اوپن سورس میتونن همش استفاده کنن !
خیلی از سورس ها هستن با وجود کلی آموزش و... یه هفته باید مطالعش کرد تا فهمید اصلا چخبره اینجا !
اون طلایی که تو معدن هست رو با طلایی که روی زیورآلات هست یکی میدونن