PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یکباره ورودی گوگلم نصف شد

mehrania
May 30th, 2017, 23:19
سلام دوستان
عزیزان من یک سایت زیرنویس حدود چهارماه بالا اوردم و محتوای مفید و اکی تولید کردم رنک سایت تا دو هفته پیش خوب بود تا 1500 ایران هم رسید اما از دو هفته پیش که ورودی من روی هفت هزارتا تا 9 هزارتا بود که یک دفعه هر روز بدتر شده و الان به روزی 3000 تا رسیده جالبیش اینه که من هیچ بک لینک چیزی نخریدم و فقط دو ماه پیش از همین یوزر تو همین انجمن نت فالوور بسته ریپورتاژ خریدیم که فک نکنم مشکل از اون باشه و برای ده تا سایت بود (کیفیت سایت و میزان ایندکس و سابقه ثبتشون اینا بررسی کرده بودم ) !
فقط حدود چند وقت پیش مثل اینکه این دومین من ثبت کردم قبلا مال کس دیگه بوده و باهاش سایت راه انداخته بود و حدودن یه سی چهل تایی خطاهای 404 هم برای اون صفحات قبلی داشتم که اونارو فیکس کردم
خلاصه الان چیکار کنم سایت به روال قبلی برگرده ؟ اصلا دلیل این افت چیه ؟ چون هی داره بدتر میشه از سمت گوگل و وردی ها کمتر !

TakCloud
May 31st, 2017, 02:17
اگر وب سایت شما روی سرور ایران است بررسی کنید سرور ایران اکسس نشده باشد
یا اگر روی سرور خارج کشور هستید ابتدا بررسی نمایید که مشکلی در دی ان اس ها نباشد
از طریق سایت intodns میتوانید چک کنید

mr.jabbari
May 31st, 2017, 05:10
سلام احتمالا مشکل از سرور هست چون برای ما هم همچین مشکلی پیش اومده بود و مشکل سرور بود
و چون دیر فهمیدیم ایپی به 200 تا روزانه رسید از 15 هزار روزانه

upnull50
May 31st, 2017, 06:57
سلام احتمالا مشکل از سرور هست چون برای ما هم همچین مشکلی پیش اومده بود و مشکل سرور بود

دوست عزیز منم همین مشکل را دارم
تعداد وردی هام از 12000 تا رسیده به 2000 تا و بیشتر سایت هایی هم که روی این وی پی اس دارم افت کردن
سایت هام روی یک هاستینگ خارجی هستن... مشکل سرور شما چی بود؟ بعد از این که هاستینگ را تغییر دادید مشکل حل شد؟

armin.rf
May 31st, 2017, 07:43
با سلام و عرض ادب

پیشنهاد میکنم این پست رو ببینید و امیدوارم کمکتون کنه

https://netava.ir/fred-algorithm-google/

مطلب فوق مربوط به الگوریتم گوگل هستش که اپدیت شده ..لطفا کاری از قبیل حذف و یا تعغییر تارنما پست ها و .... انجام ندید

mehrania
May 31st, 2017, 12:50

عزیز مشکل سرور نیس چون این هاستینگ بزرگ هستش و سایت های دوستان من هم رو ی همین سرور هستش

- - - Updated - - -

با سلام و عرض ادب

پیشنهاد میکنم این پست رو ببینید و امیدوارم کمکتون کنه

https://netava.ir/fred-algorithm-google/

مطلب فوق مربوط به الگوریتم گوگل هستش که اپدیت شده ..لطفا کاری از قبیل حذف و یا تعغییر تارنما پست ها و .... انجام ندید

سلام
عزیز این مطلب خوندم اما گفته که سایت هایی مورد حمله این اپدیت گوگل هستند سایت هایی بی کیفیت و بی محتوا هستند درصورتی من در سایت اصلا تبلیغی نذاشتم همم کلا محتوارو با دقت تولید کردم و خوب
الان کی به روال عادی برمیگرده سایت ها ؟