PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : محاسن طرح ارائه " شناسه اعتماد "

Pay.ir
May 30th, 2017, 02:56
سلام به همه دوستان

باتوجه به ابلاغیه اخیر مرکزتوسعه تجارت الکترونیکی در خصوص سند «چارچوب فعالیت و نظارت بر وب‏‌سایت‏های متمرکزکننده‏‌ پرداخت کسب و کارهای اینترنتی» مصوب 1395/10/13 کمیته‏‌ نظارت بر کسب و کارهای اینترنتی، ممکنه نگرانی هایی برای بعضی از دوستان و همکاران به وجود اومده باشه.

امیدوارم این تاپیک این نگرانی ها رو برطرف کنه و عزیزان دیگه هم با شرکت در این موضوع نظرات شون رو بیان کنند.

درآشفته بازار فعلی پرداخت الکترونیک، به نظر بنده به جرات میشه گفت ارائه "شناسه اعتماد" یکی از بهترین اتفاقات زمان حال وب فارسی برای کسانی میتونه باشه قصد فعالیت مجاز و قانونمند دارن.

تلاش ها، جلسات مستقیم، نامه نگاری و پیگیری های زیادی با مرکزتوسعه تجارت،شاپرک و نهادهای ذیربط داشتیم که خوشبختانه همه متوجه اهمیت موضوع شدن و تحولی که داره رخ میده زمینه کسب و کارو برای خیلی ها راحت میکنه.

در این سیستم جدید، هرشخص به عنوان متقاضی دریافت خدمات پرداخت، فقط یکبار در مرکزتوسعه تجارت الکترونیک احراز هویت میشه و یک " شناسه اعتماد " دریافت میکنه.
متقاضی با این شناسه اعتماد میتونه در سیستم های متمرکزکننده پرداخت خدمات دریافت کنه.

هر زمان که پذیرنده مرتکب خطایی بشه یا کلاه برداری کنه، مشخصات شون به لیست سیاه مرکز منتقل میشه و از هیچ سیستم پرداخت یا psp نمیتونه خدمات پرداخت بگیره.
همچنین کسب و کارهای غیرمجاز هم در این روش یکبار برای همیشه شناسایی میشن و دستگیری مجرمین بسیار راحت تر میشه. در نتیجه در مدت کوتاهی شاهد جمع شدن کسب و کارهای غیرقانونی و درگاه های واسط متخلفی هستیم که این بستر رو برای قانون شکن ها فراهم کردن.

همین موضوع، سیستم های پرداخت رو در حاشیه امنیت فوق العاده ای قرار میده که بحث مسدود شدن شون رو تاحد زیادی کاهش میده.

همچنین دریافت کننده " شناسه اعتماد " هم باید حواسش رو جمع کنه که تخلفی انجام نده و تمام سعیش رو در ارائه خدمات به مشتری خودش انجام بده. چون در صورتی که شناسه ایشون به لیست سیاه منتقل بشه، هیچ وقت اجازه دریافت خدمات پرداخت به ایشون داده نمیشه.

لطفا نظرات و دیدگاه خودتون رو ارائه و در بحث شرکت بفرمایید.

kiavaco
May 30th, 2017, 02:58
بله ولی متاسفانه سایت نماد مشکل داره برای دریافت شناسه اعتماد ولی خب خیلی عالی شده

amirhasan
May 30th, 2017, 09:40
با این کار جلوی بعضی کسب و کارهایی که نیاز هست گرفته میشه در این مورد جالب نیست
ولی در مورد کلاهبرداری ممکنه موفق باشه

ali786
May 30th, 2017, 10:22
این استدلال شما دقیقا همون استدلالی است که برای نماد شده بود و اگر قرار بود این سیستم جواب بده روی نماد جواب میداد.

اینکه شما در این متن جوری عنوان کردید که گویا این موضوع با رایزنی شما با نهادهای زی ربط انجام شده هم قابل توجه و سوال است که چه نیازی به بزرگ نمایی دارید ؟

این موارد در تمام دنیا قبل از ما تجربه شده و در هیچ کجا اینگونه راه کارهای من درآوردی را شاهد نیستیم.

Pay.ir
May 30th, 2017, 11:20
این استدلال شما دقیقا همون استدلالی است که برای نماد شده بود و اگر قرار بود این سیستم جواب بده روی نماد جواب میداد.

اینکه شما در این متن جوری عنوان کردید که گویا این موضوع با رایزنی شما با نهادهای زی ربط انجام شده هم قابل توجه و سوال است که چه نیازی به بزرگ نمایی دارید ؟

این موارد در تمام دنیا قبل از ما تجربه شده و در هیچ کجا اینگونه راه کارهای من درآوردی را شاهد نیستیم.

قاعده و چارچوب کار قبل از اجرا مناسب به نظر میاد موفق بودن طرح بستگی به نوع اجرا و هماهنگی سازمان ها باهم داره.

البته ماهم تلاش های خودمون رو در این زمینه انجام دادیم و نهادها و شرکت های همکار دیگه هم در این بابت فعال بودن که نمیشه از زحمات شون چشم پوشی کرد ولی امیدواریم در کل اخر قضیه به نفع همه باشه

parish
May 30th, 2017, 12:24
این طرح از کی اجرا میشه؟

mizbanwebhost
May 30th, 2017, 13:00
این هم یه در و دکون دیگس برای اخاذی . مثل همین چیزی که الان اینماد راه انداخته سالی 35 میگیره که یه پاکت بی اهمیت را ارسال کنه .

وقتی پست زنگ میزنه به من میگه بیا نامتو ببر . چطوری این نامه که 8000 تومان بابتش گرفته شده آدرس محل فعالیت من را داره احراز می کنه !!؟

kiavaco
May 30th, 2017, 13:02
این هم یه در و دکون دیگس برای اخاذی . مثل همین چیزی که الان اینماد راه انداخته سالی 35 میگیره که یه پاکت بی اهمیت را ارسال کنه .

وقتی پست زنگ میزنه به من میگه بیا نامتو ببر . چطوری این نامه که 8000 تومان بابتش گرفته شده آدرس محل فعالیت من را داره احراز می کنه !!؟

و جالبی این هست که مالیات هم جدیدا اضافه شده و از بعضی از دوستان مالیات تماس میگیرن . این هیچ

و حتی زدن نماد اعتماد ولی خوب بعد از اینکه کاربر شکایتی داشته باشه . نماد فقط باطل میکنه و اصلا پیگیری نمیکنند

hostorder
May 30th, 2017, 13:07
نماد اعتماد در یک جمله خلاصه میشه فقط گرفتن مالیات های بدون حساب کتاب از مظلوم هایی مثل ما که اصلا سودی نداریم.
چه کمکی دولت به هاستینگ ها کرده که برای هاست خارجی هم موقع خرید مالیات میدیم هم وقتی که میخواییم فروش کنیم مالیات بدیم هم ارزش افزوده هم مالیات جدا

peyman_m
May 30th, 2017, 13:16
با سلام خدمت همه دوستان
طبق متنی که بر روی خودمرکز نماد قرار داده شده و مطالعه ای که انجام دادیم یک مشکلی در این بین هست ، برای دادن خدمات به مشتری بایستی مشتری رو ترغیب کرد که حتمن بره و در سایت مرکز نماد الکترونیک و اون سایت اعلان شده ثبت نام انجام بده و اگر انجام نده نباید به مشتری خدمات داده بشه تا این فرایند همه گیر بشه و بشه کاربر متخلف رو از سایر کاربران بنوعی بین متمرکز کنندگان تشخیص داد ( البته از نگاه مرکز نماد )

حال در همین ابتدای راه چند مشکل وجود دارد البته از نگاه بنده:

برای اینکه کاربر بخواد نشان اعتماد بگیره باید حتمن در سایت یکی از متمرکز کنندگان ثبت نام کنه تا شناسه داشته باشه بعد بتونه در آدرس اعلان شده مرکز نماد الکترونیک با قرار دادن ( پین کد متمرکز کننده ) ثبت نام کنه ، حال این متمرکز کننده اومد و به این کاربر بنابر انجام ثبت نام بر روی سایت خودش و تکمیل اطلاعات خدمات داد ، اون کار هم در سایت نماد ثبت نام انجام نداد و در گذر زمان یک تخلفی انجام داد ، اون موقع تکلیف چی هست؟

ولی اگر بر طبق اون پنلی که مرکز نماد اعلان کرده در اختیار متمرکزکننده قرار میده عمل کنیم و کاربر رو ترغیب بر ثبت نام در مرکز نماد کنیم ، بله طرح جواب میده ، بنوعی که خدمات به مشتری رو تا زمان انجام ثبت نام بر روی سامانه و تائید مراحل مرکز نماد فعال نکنیم

حال یکی از همکاران اومد و در این آشفته بازار مالی برای جذب کاربر اقدام به چشم پوشی کرد و بهش خدمات داد ، اونوقت این طرح کاملا شکست میخوره

از طرفی مرکز نماد اومده و کاربر رو بر حسب تراکنشی که داره معیار سنجی میکنه ، کاربر هم از ترس اداره مالیات عقب نشینی میکنه و اینجاست که راه برای عدم همکاری صادقانه همکاران هموار میشه

Mr.Pouria
May 30th, 2017, 15:18
تا زمانی که این نوع نماد ها و شناسه هایی که میدن عصولی نباشه خیلی ها استفاده نمیکنن ...

به شخصه بنده تا امروز بدون داشتن نماد و غیره فعالت داشتم و بعد از اینم بدونم نماد به فعالیت خودم ادامه میدم ...

اما اگه روزی بیان طرف دار وب مستر باشن و پشتیبانی کنن ازش نه فقط بخوان بدوشنش بنده و بیشتر افراد از طرحشون استقبال میکنن ...

karimi2
May 31st, 2017, 01:36
خب وقتی شرایط سطح 3 شناسه اعتماد از نماد اعتماد گرفتن سخت تر هست، کدوم آدم عاقلی میاد تو درگاه واسط عضو بشه و کارمزد بده به درگاه ها ؟

saeed.mihan
May 31st, 2017, 04:44
دوستان این مورد چی هست دقیقا؟
http://www.enamad.ir/News/Khabar960307_2.aspx

mizban97
May 31st, 2017, 23:23
دوستان این مورد چی هست دقیقا؟
http://www.enamad.ir/News/Khabar960307_2.aspx

این اطلاعیه فکر کنم مربوط به سایت هایی که خدمات درگاه واسط انجام میدن هست.
"صاحبان گرامی وب‏‌سایت‏های متمرکزکننده‏ پرداخت کسب و کارهای اینترنتی"

qqww
June 1st, 2017, 10:48
اینا همش مسخره بازی و چرت و پرت هست

زمانی که خریدار نیاز به شکایت قانونی داشته باشه باید از مراجع قانونی اقدام کنه و ای نماد و پی نماد و جی نماد چرندی بیش نیست... زمانی که مسئول دفتر شعبه از طریق بانک مرکزی اقدام به دریافت مشخصات صاحب حساب می کنه.

شما آدرس خونه طرف رو از توی ای نماد دربیار برو در خونش برای مشکلی که در معامله داشتی اعتراض کن! اون شخص می تونه به جرم مزاحمت از شما شکایت کنه و شکایت اون ظرف 2 3 روز رسیدگی می شه! و صد در صد شما محکوم می شی چون حق نداشتی همچین کاری بکنی و مزاحمت ایجاد کنی.

متاسفانه هرکی و هر گروهی توی این ممکلت به دنبال راه اندازی سازمان و دم و دستگاه برای خودش و کسب درآمد و قدرت و نفوذ هست!
ساماندهی!
اینماد!
شناسه اعتماد!
پی دات آی آر !!!

وقتی در روند قضایی فقط با همون شماره حسابی که طرف پول رو دریافت می کنه می شه کد ملی و همه چیزش رو به دست آورد
پابلیک شدن آدرس منزل فروشگاه دار چه حسنی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مگر نه اینکه در قانون منزل افراد در پناه اصل برائت قرار دارد ؟؟؟ چرا باید آدرس آن پابلیک و در اختبار همگان باشد ؟

آقای پی دات آی آر از این اقداماتت خجالت بکش و خودت رو مثل برادران امیری به شخصیت های منفور اینترنت تبدیل نکن.

Oscar
June 1st, 2017, 11:57

زمانی که خریدار نیاز به شکایت قانونی داشته باشه باید از مراجع قانونی اقدام کنه و ای نماد و پی نماد و جی نماد چرندی بیش نیست... زمانی که مسئول دفتر شعبه از طریق بانک مرکزی اقدام به دریافت مشخصات صاحب حساب می کنه.

شما آدرس خونه طرف رو از توی ای نماد دربیار برو در خونش برای مشکلی که در معامله داشتی اعتراض کن! اون شخص می تونه به جرم مزاحمت از شما شکایت کنه و شکایت اون ظرف 2 3 روز رسیدگی می شه! و صد در صد شما محکوم می شی چون حق نداشتی همچین کاری بکنی و مزاحمت ایجاد کنی.

متاسفانه هرکی و هر گروهی توی این ممکلت به دنبال راه اندازی سازمان و دم و دستگاه برای خودش و کسب درآمد و قدرت و نفوذ هست!
ساماندهی!
اینماد!
شناسه اعتماد!
پی دات آی آر !!!

وقتی در روند قضایی فقط با همون شماره حسابی که طرف پول رو دریافت می کنه می شه کد ملی و همه چیزش رو به دست آورد
پابلیک شدن آدرس منزل فروشگاه دار چه حسنی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مگر نه اینکه در قانون منزل افراد در پناه اصل برائت قرار دارد ؟؟؟ چرا باید آدرس آن پابلیک و در اختبار همگان باشد ؟

آقای پی دات آی آر از این اقداماتت خجالت بکش و خودت رو مثل برادران امیری به شخصیت های منفور اینترنت تبدیل نکن.

صحبتهای شما تا حدودی درسته و بنده با نماد مثل شما مخالفم
اما نمیدونم این قضیه به pay.ir چه ربطی داره؟! قانونیه که گذاشته شده و ایشون اطلاع رسانی کردن تا کاربرانشون شناسه دریافت کنن که اگر فردا حساب کاربر بدلیل نداشتن شناسه بسته شد اعتراضی نباشه که اطلاع رسانی نشد و...

dertgtr
June 1st, 2017, 12:28

ساماندهی!
اینماد!
شناسه اعتماد!
پی دات آی آر !!!

دقیقا منم با شما موافقم این قضایا فقط و فقط برای پر کردن کیسه دراز و گشاد خودشون هست ! هرچی ملت رو می چاپن و می خورن حریص تر میشن ! خجالت هم نمی کشن ! فقط مونده بود تو این قسمت به ملت فشار بیارن ! جوون مملکت رفته با زحمت خودش یه حرفه یاد گرفته به اون هم رحم نمی کنن . یکی نیست به اینها بگه آخه تو اشتغال زایی کردی تو به این جوون که نصف عمرشو پشت کامپیوتر تلف کرده تا این حرفه رو یاد گرفته چیزی یاد دادی امکانات بهش دادی که الان می خواد نصف درآمدشو ازش مالیات بگیری؟ خجالت بکش ! بسته !

0000000000
June 2nd, 2017, 04:45
سلام
اول اینکه من خودم این همه فرایند بخوام طی کنم پس دیگه چه دلیلی به استفاده از درگاه واسط هست. من که این همه فرایند طی کردم پس نماد میگیریم و مستقیم از خود بانکها درگاه میگیرم.

مورد دوم اینکه ، مالیات برای چی؟ دولت باید یه خدماتی به من ارائه بده که در ازای اون مالیات بگیره یا نه؟ خدمات چی داره ارائه میده؟ پول اینترنت رو که خودمون میدیم + مالیات ، پول سرور و هاست و دامین هم که خودمون میدیم + مالیات .... محصولی که میخریم و میخوایم بفروشیم رو با هزار بدبختی و ... میگیریم بازم داریم مالیات میدیم.دیگه مالیات چی اخه لامصب. من حاضرم حتی درگاه های مستقیم 1 الی 2 درصد کارمزد بگیرن ولی مالیات زور ندم .. چون مالیات که قانون درست حسابی نداره . هرچی اداره دارایی حال کرد برات مالیات میزنه.

dertgtr
June 2nd, 2017, 12:37
سلام
اول اینکه من خودم این همه فرایند بخوام طی کنم پس دیگه چه دلیلی به استفاده از درگاه واسط هست. من که این همه فرایند طی کردم پس نماد میگیریم و مستقیم از خود بانکها درگاه میگیرم.

مورد دوم اینکه ، مالیات برای چی؟ دولت باید یه خدماتی به من ارائه بده که در ازای اون مالیات بگیره یا نه؟ خدمات چی داره ارائه میده؟ پول اینترنت رو که خودمون میدیم + مالیات ، پول سرور و هاست و دامین هم که خودمون میدیم + مالیات .... محصولی که میخریم و میخوایم بفروشیم رو با هزار بدبختی و ... میگیریم بازم داریم مالیات میدیم.دیگه مالیات چی اخه لامصب. من حاضرم حتی درگاه های مستقیم 1 الی 2 درصد کارمزد بگیرن ولی مالیات زور ندم .. چون مالیات که قانون درست حسابی نداره . هرچی اداره دارایی حال کرد برات مالیات میزنه.

اینترنت هم که می خری مالیات رو میدی ! برقی که مصرف می کنی مالیات میدی . وسایل مورد نیاز حرفه ات رو که می خری مالیات میدی . جای محقری که اجاره میکنی برای دفتر کارت مالیات و عوارض و پول زور سالانه میدی و هزار کوفت و زهرمار دیگه براش مالیات میدی بعد دوباره باید مالیات بدی !

Web-Hosting
June 2nd, 2017, 16:36
چه طرح مسخره ای:71: =p~
بس کنید دیگه :78:

saeed.mihan
June 2nd, 2017, 18:57
دوستان سایت نماد برای من تنها قطعه!! یا برای شما هم اینطور هست؟

wpedit
June 2nd, 2017, 21:09
سلام

بنده الان تست کردم بالا هست.

firebox
June 3rd, 2017, 11:17
اینترنت هم که می خری مالیات رو میدی ! برقی که مصرف می کنی مالیات میدی . وسایل مورد نیاز حرفه ات رو که می خری مالیات میدی . جای محقری که اجاره میکنی برای دفتر کارت مالیات و عوارض و پول زور سالانه میدی و هزار کوفت و زهرمار دیگه براش مالیات میدی بعد دوباره باید مالیات بدی !
اینها مالیات ارزش افزوده هست ، مالیات بر درآمد جدا هست ، همه کشور های دیگه هم به همین صورت هست ، تنها فرق اش اینکه تو کشور ما ، شرکت های بزرگ و گردن کلفت از زیر مالیات در میرن ، دولت هم تلافی اش رو سر کسب و کارهای کوچیک در میاره !

irinvention
June 11th, 2017, 14:04
براي راحت شدن از دوندگي هاي نماد و لوگو و درگاه اينترنتي و مجوز وزارت ارشاد . به اين آي دي تلگرام پيام بديد : خودشون 0 تا 100 كار رو واستون انجام ميدند و بعد از 15 روز مجوز ها رو تحويلتون ميدند @Tvsetar و http://telegram.me/Tvsetar (https://telegram.me/Tvsetar) سركار خانم نيكا رحماني روابط عموميشون هست.

JahanSoft
June 11th, 2017, 15:26
از طرفی مرکز نماد اومده و کاربر رو بر حسب تراکنشی که داره معیار سنجی میکنه ، کاربر هم از ترس اداره مالیات عقب نشینی میکنه و اینجاست که راه برای عدم همکاری صادقانه همکاران هموار میشه

هر حرکتی که این از طرف سازمان های دولتی اجرایی میشه ، یک سمتش کاسبی از مردم هست. ممنون که به این نکته اشاره کردید.

نمیشه که ما کار کنیم افرادی دیگری بردارند و ببرند ... هر وقت فساد اداری از بین رفت ، ما مالیات منظم خواهیم داد.

karimi2
June 11th, 2017, 17:37
براي راحت شدن از دوندگي هاي نماد و لوگو و درگاه اينترنتي و مجوز وزارت ارشاد . به اين آي دي تلگرام پيام بديد : خودشون 0 تا 100 كار رو واستون انجام ميدند و بعد از 15 روز مجوز ها رو تحويلتون ميدند @Tvsetar و http://telegram.me/Tvsetar (https://telegram.me/Tvsetar) سركار خانم نيكا رحماني روابط عموميشون هست.

روابط عمومی کجا؟

بیشتر توضیح بدید لطفا.

hostorder
June 18th, 2017, 18:45
الان کسی درگاه واسط بخواد بگیره باید شناسه اعتماد داشته باشه؟

peyman_m
June 19th, 2017, 04:34
الان کسی درگاه واسط بخواد بگیره باید شناسه اعتماد داشته باشه؟

این موضوع فعلا از طرف مرکز نماد الکترونیک برای فعالان سامانه های واسط فراخوانی شده ولی فعلا ترتیب اثری داده نشده و دریافت درگاه از سامانه های واسط در حال حاضر بر روال قبل انجام میگیره

karimi2
June 19th, 2017, 21:56
این موضوع فعلا از طرف مرکز نماد الکترونیک برای فعالان سامانه های واسط فراخوانی شده ولی فعلا ترتیب اثری داده نشده و دریافت درگاه از سامانه های واسط در حال حاضر بر روال قبل انجام میگیره

به نظرتون خود شما یا بقیه سایت های ارائه دهنده تا کی میتونند ترتیب اثر ندن و اصلا میتونن این روند شناسه رو حذف کنند ؟

peyman_m
June 19th, 2017, 22:10
به نظرتون خود شما یا بقیه سایت های ارائه دهنده تا کی میتونند ترتیب اثر ندن و اصلا میتونن این روند شناسه رو حذف کنند ؟

اینکه ترتیب اثر ندن که نمیشه ، چون بایستی بنوعی برای فعالان این موضوع راه کاری رو ارائه بدن ، ولی از دیدگاه ما همین طرح ارائه شده هم دارای اشکالات بسیاری هست

مگر کسی که نماد الکترونیک داشته باشه امکان تخلف نداره یا نمیکنه ؟

و تنها جایی هم که در بروز تخلفات به داد همه میرسه فقط و فقط پلیس فتا هست ، نه مرکز نماد، نه ساماندهی ، نه psp های فعال

متاسفانه مشکل اینجاست که مسئولان امر هیچگاه نگات مثبت رو نمیبینن و به دنبال موشکافی برای یافتن نکات منفی هستن

طرح فوق هم قبل از آنکه به نفع فعالان این کسب و کار باشد بیشتر جنبه شناسایی افراد برای سازمان مالیات دارد

karimi2
June 19th, 2017, 23:07
اینکه ترتیب اثر ندن که نمیشه ، چون بایستی بنوعی برای فعالان این موضوع راه کاری رو ارائه بدن ، ولی از دیدگاه ما همین طرح ارائه شده هم دارای اشکالات بسیاری هست

مگر کسی که نماد الکترونیک داشته باشه امکان تخلف نداره یا نمیکنه ؟

و تنها جایی هم که در بروز تخلفات به داد همه میرسه فقط و فقط پلیس فتا هست ، نه مرکز نماد، نه ساماندهی ، نه psp های فعال

متاسفانه مشکل اینجاست که مسئولان امر هیچگاه نگات مثبت رو نمیبینن و به دنبال موشکافی برای یافتن نکات منفی هستن

طرح فوق هم قبل از آنکه به نفع فعالان این کسب و کار باشد بیشتر جنبه شناسایی افراد برای سازمان مالیات دارد

دقیقا با حرفاتون موافقم ولی سوال اصلی اینه که تا کی درگاه ها میتونن اینجوری تفره برن و کی قراره قانون درستی بیاد؟

اصلا فعالین این جوزه زرین پال و پی و ... حرکتی کردن یا میکنن راجب حل این مسئله شناسه ؟