PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : با ۲۲ هزار تومان میشه دامنه com ثبت کرد ؟؟؟

Sajad
May 28th, 2017, 22:58
تا اطلاع ثانوی این تخفیف غیرفعال است

با توجه به استقبال خوب کاربران در تاپیک قبلی تصمیم گرفتیم تخفیف بیشتری برای مدت طولانی‌تر ارائه کنیم.
لینک تاپیک قبلی: http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=182980

... ثبت دامنه دات کام فقط با ۲۲ هزار تومان بدون قید و شرط ...

برای سفارش کلیک کنید (https://www.keyrad.com/cart.php?a=add&promocode=D96&domain=register)

کد تخفیف: D96

- دامنه‌ها بعد از پرداخت آنلاین به صورت آنی ثبت میشوند
- بعد از ثبت آنی، دامنه خود را توسط لینکی که برای شما توسط سیستم ارسال میشود تایید و فعال میکنید
- دامنه‌ها به نام خودتان و مالکیت کامل شما ثبت میشود
- دامنه‌ها دارای پنل + کد انتقال +‌ قابلیت تغییر DNS هستند
- شما میتوانید به تعداد نامحدود دامنه با این تعرفه به ثبت برسانید
- راه ارتباطی برای پشتیبانی از طریق ارسال تیکت در سایت کی راد است
- تعرفه اصلی ثبت دامنه‌ها ۳۵۰۰۰ تومان است، در این پیشنهاد شما ۱۳۰۰۰ تومان از کی‌راد تخفیف می‌گیرید.
- تعرفه تمدید دامنه ۳۵۰۰۰ تومان است
- سوال دیگری دارید؟ کافیست در سایت کی‌راد تیکت ارسال کنید

www.keyrad.com (https://www.keyrad.com/)

mehriz
May 28th, 2017, 23:09
دامنه .net به همین قیمت ثبت میشه ؟

Sajad
May 28th, 2017, 23:29
دامنه .net به همین قیمت ثبت میشه ؟

net با تعرفه ۴۰ هزار تومان سالانه قابل ثبت هست ;):113:

hostorder
May 29th, 2017, 01:27
هر شخص چند تا میتونه ثبت کنه؟

Sajad
May 29th, 2017, 07:48
هر شخص چند تا میتونه ثبت کنه؟
هر تعداد که خواسته باشید با همین تعرفه قابل ثبت است ;)

Sajad
May 31st, 2017, 13:51
تعرفه ۲۲ هزار تومان تا پایان روز پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت پا برجاست.

m0rt3za
June 2nd, 2017, 19:57
سلام
پنل ریسلو؟

Sajad
June 2nd, 2017, 20:44
بله پنل ریسلو

safaeean
June 3rd, 2017, 05:07
امکان تمدید ؟

Sajad
June 3rd, 2017, 08:35

Mr.Pouria
June 29th, 2017, 14:39
آفر تموم شده ؟!

Sajad
June 29th, 2017, 17:10
کد تخفیف d96 در حال حاضر قابل استفاده است.

yasserhost
June 30th, 2017, 15:28
با توجه به استقبال خوب کاربران در تاپیک قبلی تصمیم گرفتیم تخفیف بیشتری برای مدت طولانی‌تر ارائه کنیم.
لینک تاپیک قبلی: http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=182980

... ثبت دامنه دات کام فقط با ۲۲ هزار تومان بدون قید و شرط ...

برای سفارش کلیک کنید (https://www.keyrad.com/cart.php?a=add&promocode=D96&domain=register)

کد تخفیف: D96

- دامنه‌ها بعد از پرداخت آنلاین به صورت آنی ثبت میشوند
- بعد از ثبت آنی، دامنه خود را توسط لینکی که برای شما توسط سیستم ارسال میشود تایید و فعال میکنید
- دامنه‌ها به نام خودتان و مالکیت کامل شما ثبت میشود
- دامنه‌ها دارای پنل + کد انتقال +‌ قابلیت تغییر DNS هستند
- شما میتوانید به تعداد نامحدود دامنه با این تعرفه به ثبت برسانید
- راه ارتباطی برای پشتیبانی از طریق ارسال تیکت در سایت کی راد است
- تعرفه اصلی ثبت دامنه‌ها ۳۵۰۰۰ تومان است، در این پیشنهاد شما ۱۳۰۰۰ تومان از کی‌راد تخفیف می‌گیرید.
- سوال دیگری دارید؟ کافیست در سایت کی‌راد تیکت ارسال کنید

www.keyrad.com (https://www.keyrad.com/)

تخفیف .net ندارید؟

Sajad
June 30th, 2017, 15:47
تخفیف .net ندارید؟
دامنه net با تعرفه ۴۰ هزار تومان قابل ارائه هست.

iroo
July 1st, 2017, 17:14
ببخشید اگه 5 ساله هم ثبت کنیم با همین قیمت خواهد بود؟

Sajad
July 1st, 2017, 20:01
ببخشید اگه 5 ساله هم ثبت کنیم با همین قیمت خواهد بود؟

سال اول 22 هزار تومان حساب میکنیم براتون و چهارسال هر سال 35 هزار تومان خواهد بود. مجموعا 162 هزار تومان میشود.

hpnn.wm
July 4th, 2017, 17:20
با سلام
متاسفانه دو روز هست که اصلا به تیکت پاسخ نمی دند
به تماس تلفنی (چه همراه و چه تلفن شرکت) پاسخ نمی دند
جالب اینجاست که در طی ثبت تیکت این پیغام رو می دند :

"زمان پاسخگویی به هر تیکت بین ۵ دقیقه تا ۶ ساعت متغیر است که با توجه به نحوه پیگیری هر مشکل متفاوت است."

"ما در اسرع وقت پیگیری درخواست شما را شروع می‌کنیم و سعی داریم در کوتاه‌ترین زمان ممکن پاسخگوی شما باشیم.طبق آمار سامانه سایت، در بازه زمانی سال 2010 تا ابتدای 2015 میانگین زمان پاسخگویی ما ۱.۵ ساعت بوده است (آمار جدید نیز از طریق سایت در دسترس است). این زمان با توجه به نوع درخواست شما ممکن است کمتر یا بیشتر شود. اما اصولا نهایت زمان لازم برای پیگیری موضوع ۱۲ ساعت است. در صورتی که پاسخگویی ما بیشتر از زمان مذکور طول کشید می‌توانید موضوع را از طریق تلفن‌های موجود در سایت پیگیری نمایید و علت را جویا شوید."

iroo
July 4th, 2017, 17:32
با سلام
متاسفانه دو روز هست که اصلا به تیکت پاسخ نمی دند
به تماس تلفنی (چه همراه و چه تلفن شرکت) پاسخ نمی دند
جالب اینجاست که در طی ثبت تیکت این پیغام رو می دند :
جناب طاهرنژاد فردی قابل اعتماد است، و من خودم از نحوه کار ایشان و ادب و پشتیبانی ایشان راضی هستم
شاید مشکلی براشون پیش اومده

hpnn.wm
July 4th, 2017, 17:37
جناب طاهرنژاد فردی قابل اعتماد است، و من خودم از نحوه کار ایشان و ادب و پشتیبانی ایشان راضی هستم
شاید مشکلی براشون پیش اومده
با سلام
با توجه به سابقه شون قطعا همینطور هست !
ولی واقعا کار ما هم پیش ایشون گیر هست ! و وبسایت ما دو روز هست که به خاطر انتقال دامنه ما از کار افتاده ! در حقیقت انتقال به صورت کامل انجام شده و وضعیت انتقال به شکل "complete" ولی expired می زنه !

KeyRad

niracloud.com has expired

Because of this, the existing content of your website is not showing. If you are the registrant of this domain name and want to continue the use of your website, please contact KeyRad with an email to sajad@tahernejad.com to renew the domain name.

KeyRad

در حالی که خودشون توی ایمیل نوشتند که : "درخواست انتقال این دامنه در سیستم ثبت شد و دامنه بعد از انتقال به صورت خودکار ۱ سال تمدید میشود."

hpnn.wm
July 4th, 2017, 20:08
دوستان کسی از ایشون ای دی تلگرامی و یا راه تماسی چیزی داره بده
به هیچ وجه در دسترس نیستند !! و کار ما هم ضروری هست !
این شماره هم که در دامنه شون ثبت کردند ظاهرا واگذار شده است
9129385800

AtrafNet
July 4th, 2017, 20:14
دوستان کسی از ایشون ای دی تلگرامی و یا راه تماسی چیزی داره بده
به هیچ وجه در دسترس نیستند !! و کار ما هم ضروری هست !
این شماره هم که در دامنه شون ثبت کردند ظاهرا واگذار شده است
9129385800

حتماً مشکلی براشون پیش آمده چون منم از این آفر دامنه 22 تومنی استفاده کردم و اتفاقاً مثل شما نیاز به تیکت هم پیدا کردم و اون موقع زود جواب دادن اما الان اینطوری شده حتماً مشکلی پیش آمده.

می خواید شماره توی نماد اعتماد هم یه تست کنید آدرسش نوشته ساختمان کی راد!! پس باید حتماً دفتر داشته باشن.

hpnn.wm
July 4th, 2017, 20:17
الان کسی شماره ایشون و یا راه تماس مستقیم با ایشون نداره ؟

Sajad
July 5th, 2017, 14:06
با سلام
با توجه به سابقه شون قطعا همینطور هست !
ولی واقعا کار ما هم پیش ایشون گیر هست ! و وبسایت ما دو روز هست که به خاطر انتقال دامنه ما از کار افتاده ! در حقیقت انتقال به صورت کامل انجام شده و وضعیت انتقال به شکل "complete" ولی expired می زنه !

در حالی که خودشون توی ایمیل نوشتند که : "درخواست انتقال این دامنه در سیستم ثبت شد و دامنه بعد از انتقال به صورت خودکار ۱ سال تمدید میشود."

سلام
دو مورد سفارش و سه مورد تیکت مونده بود که حتما خودم باید بررسی میکردم و تایید میکردم که امروز صبح انجام شده. هر دو سفارش هم به این علت معلق شده بود که کد تخفیف را برای انتقال استفاده کرده بودند در حالی که کد برای ثبت دامنه‌ی جدید هست. اگر جزء این دسته بودید عذر بنده را پذیرا باشید و جبران خسارت تاخیر پاسخگویی محاسبه و به حساب کاربری شما اضافه شده است. همچنین دامنه‌ی هر دو دوست عزیز با همان قیمت تخفیف منتقل شده است. (+مبلغی به عنوان خسارت به حساب کاربری اضافه شده)
مابقی سفارشات کاربران عزیز بدون مشکل انجام شده است.
تلفن ثابت هم به علت انتقال مخابراتی دچار مشکل هست و در اسرع وقت برطرف میشود.
اگر تیکت یا سفارش مدنظر شما خارج از این موارد هست شماره تیکت یا شماره سفارش رو اعلام کنید که من علت تاخیر رو بررسی کنم و اگر مساله‌ای هست حل شود.
ممنون از شما

hpnn.wm
July 5th, 2017, 14:22
با سلام
بسیار ممنون از شما
لطف فراوان کردید

sir-mammad
July 11th, 2017, 12:25
آفر زدن خیلی خوبه ولی چیزی که از جذب مشتری با درج یک آفر مهمتره ، پیشتیبانی هست . این سایت یا بهتر بگم ایشون اصلن پشتیبانی مناسبی ندارن و بخاطر چند هزارتومن ارزونتر حداقل من ترجیح میدم اینطوری خرید نکنم . تیکت من بعد از 48 ساعت هنوز پاسخی دریافت نکرده

Sajad
July 11th, 2017, 12:35
آفر زدن خیلی خوبه ولی چیزی که از جذب مشتری با درج یک آفر مهمتره ، پیشتیبانی هست . این سایت یا بهتر بگم ایشون اصلن پشتیبانی مناسبی ندارن و بخاطر چند هزارتومن ارزونتر حداقل من ترجیح میدم اینطوری خرید نکنم . تیکت من بعد از 48 ساعت هنوز پاسخی دریافت نکرده
از نام شما در انجمن و یک مورد تیکتی که با همین نام در سایت بی پاسخ است متوجه هستم که کدام یوزر هستید. بله تیکت شما دریافت شده و البته خریدی انجام نداده اید و فقط سوال پرسیده‌اید. متاسفانه به علت مشکل whmcs امکان پاسخ به شما نبوده و جواب شما هم کاملا واضح است که آفر پا بر جا بوده و جواب تمام سوالات شما مثبت بوده. البته در حال حاضر فروش جدید روی سایت قابل انجام نیست. ممنون از لطف شما.

sir-mammad
July 11th, 2017, 12:38
من هنوزم متوجه نشدم آفر پابرجا هست یا امکان فروش دیگه نیست ؟
و اینکه فرض من یک مشتری خارج از این سایت باشم ، بدون ارسال پاسخ در اینجا چطور باید متوجه مشکلات سیستم تون می شدم ؟

Sajad
July 11th, 2017, 12:57
کاربران جدید روی سایت با ارور مواجه میشن. ولی کاربران قدیمی همچنان در حال استفاده از این آفر هستند و مشکلی برای این دسته برقرار نیست. خوشبختانه در تاپیک‌های قبلی هم فیدبک این دسته دوستان موجود هست و مطمئن باشید اگر در ارائه خدمات کوتاهی شده بود تا به حال مثل شما چند ده نفر دیگه هم این تاپیک را پر کرده بودند از انتقادات منفی.
این اطمینان به شما داده میشود اگر خریدی انجام داده بودید و با مشکل مواجه شده بود که تیکت شما دارای الویت باشد با شما تماس گرفته میشد و مشکلتان اگر به صورت تیکتی مقدور نبود به روش‌های دیگر برطرف میشد.
بهرحال اگر هدف شما استفاده از این آفر هست و در سایت با خطا مواجه میشوید میتوانید در پیغام خصوصی دامنه‌ی موردنظرتان را برای بنده ارسال کنید تا براتون انجام بشه و فردا که سیستم درست شد در سیستم وارد بشید. اگر موضوع و سوال شما انتقاد به ما هست کاملا پذیرا هستیم و توضیحات کامل ارائه شده و این اطمینان خاطر را داشته باشید هیچ تیکتی که مربوط به خدمات ارائه شده و پشتیبانی باشد ماندگار نیست و به هر نحوی برطرف میشود. این موضوع رو دوستانی که تاکنون از کی‌راد خرید داشته‌اند میتوانند تایید کنند.

اما در مورد اینکه چطور متوجه این مساله در سیستم میشدید سایت برای این دسته مشتریان اصلا خریدی انجام نمیدهد و به آنها پیغام میدهد که امکان ارائه سرویس به آنها نیست.

vpgroup
July 12th, 2017, 01:07
با سلام و احترام

سه الی چهار مورد برای دوستان معرفی شد و به راحتی ثبت و واگذار شد

بنده تضمین ایشون رو میکنم

موفق باشید

Sajad
July 12th, 2017, 01:28
با سلام و احترام

سه الی چهار مورد برای دوستان معرفی شد و به راحتی ثبت و واگذار شد

بنده تضمین ایشون رو میکنم

موفق باشید

نظر لطف شماست. همیشه شاداب باشید.

karimi2
July 19th, 2017, 17:01
درود
وقت بخیر

1. هنوز دامین دات کام 22 تومن ارائه میکنید؟

2. برای مشکل تحریم ریسلو چه کردید ؟

3. دامین ارزان دیگر هم مثل xyz ثبت میکنید ؟

4. امکان قفل هوییز و مشخصات هست ؟ با هزینه یا بی هزینه ؟

ممنون

Sajad
July 19th, 2017, 22:15
سلام،
اعتبار دلاری بالایی پیش ریسلو داریم که هنوز تکلیف آن روشن نیست. بعضی از تحریم‌ها و تغییرات روی پنل ما اعمال شده و بعضی‌هاش نه ولی ترجیح دادیم تا تعیین تکلیف ۱۰۰٪ دامنه جدید ثبت نکنیم. در حال حاضر کلیه تخفیفات روی سایت غیرفعال کرده‌ایم و ثبت دامنه‌ی جدید با مشخصات ایران رو انجام نمیدیم.

karimi2
July 19th, 2017, 23:09
سلام،
اعتبار دلاری بالایی پیش ریسلو داریم که هنوز تکلیف آن روشن نیست. بعضی از تحریم‌ها و تغییرات روی پنل ما اعمال شده و بعضی‌هاش نه ولی ترجیح دادیم تا تعیین تکلیف ۱۰۰٪ دامنه جدید ثبت نکنیم. در حال حاضر کلیه تخفیفات روی سایت غیرفعال کرده‌ایم و ثبت دامنه‌ی جدید با مشخصات ایران رو انجام نمیدیم.

اتفاقا بنده مشخصات قفل شده و غیر ایران میخوام.

Sajad
July 19th, 2017, 23:30
لطفا یک تیکت در سایت ارسال کنید و اعلام کنید که با چه مشخصاتی قصد دارید ثبت براتون انجام بشه تا اگر مشکلی نبود افزایش موجودی بزنید و دستی براتون ثبت انجام بشه. (چند ساعت هم ممکنه طول بکشه)

hostorder
November 11th, 2017, 01:17
بیش از 3روزه تیکت زدیم پاسخ ندادید!!!!

AHFgroup
November 12th, 2017, 15:24
لطفا تمدید کنید دوباره

almandata
November 12th, 2017, 20:44
یک ماه پیش درخواست برگشت زدیم

قول 15 زدن

هنوز برگشت ندادن :|

تیکتم که کلا جواب نمیدن !

hostorder
January 6th, 2018, 00:24
پشتیبانی زیر صفر 3تا دامین برای مشتری هام ازشون خریدم نمیتونم دی ان اس ست کنم از سایت نمیشه ست کرد پنل هم که دادند ادرس خود ریسلو رو فرستادند که تو پنل هیچی نیست

hostorder
January 6th, 2018, 11:29
مشکل مون حل شد