توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاثیر آی پی و کلود فلر روی افت رنکینگ
upnull50
May 28th, 2017, 12:43
سلام دوستان
اگر چند تا سایت داشته باشیم و همه سایت ها روی یک vps با یک آی پی مشابه میزبانی شده باشن و همه این سایت ها روی کلود فلر با name server مشابه باشن در اون صورت اگر یکی از سایت ها دچار افت رنکینگ بشه می تونه روی بقیه سایت ها هم اثر بزاره؟
shayandavoudi
May 28th, 2017, 14:17
سلام. در شرایطی که چندین سایت روی یک سرور اقدام به اسپم با مدلی مشابه کرده باشند، ممکن است آی پی سرور مورد نظر بد شناخته شده باشد.
upnull50
May 28th, 2017, 16:18
سلام. در شرایطی که چندین سایت روی یک سرور اقدام به اسپم با مدلی مشابه کرده باشند، ممکن است آی پی سرور مورد نظر بد شناخته شده باشد.
نه مساله اسپم نیست.. چند تا سایت هستن که کلید وازه ها و تگ هاشون شبیه به همه برای همین گوگل رنک سایت ها را کم کرده یک تعداد سایت دیگه هم که روی این وی پی اس بودن رنکشون کم شده تو این شرایط ممکنه به خاطر شباهت name server ها این اتفاق افتاده باشه؟( چون همه سایت ها روی یک اکانت کلود فلر هستن و کلود فلر به همشون یک name server مشابه داده )
shayandavoudi
May 28th, 2017, 17:35
فکر نمیکنم که گوگل به خاطر اینکه چند سایت دارای کلمات کلیدی هدف و تگ های مشابه هستن و روی یک سرور هستند، رتبه اونا رو کم کنه.
اینکه چندین سایت روی یک سرور با آی پی مشابه باشن مساله ای منطقی و طبیعی هست و ممکنه که این اتفاق بیفته که کلمات کلیدی هدف و تگ های اونا شبیه به هم باشه. در این صورت با استفاده از CloudFlare مشکل حل نمیشه.
احتمالا مشکل جای دیگه ای هست.
upnull50
May 29th, 2017, 10:53
فکر نمیکنم که گوگل به خاطر اینکه چند سایت دارای کلمات کلیدی هدف و تگ های مشابه هستن و روی یک سرور هستند، رتبه اونا رو کم کنه.
اینکه چندین سایت روی یک سرور با آی پی مشابه باشن مساله ای منطقی و طبیعی هست و ممکنه که این اتفاق بیفته که کلمات کلیدی هدف و تگ های اونا شبیه به هم باشه. در این صورت با استفاده از CloudFlare مشکل حل نمیشه.
احتمالا مشکل جای دیگه ای هست.
اگر سایت های روی این vps مطالبشون مشابه هم باشه ( کاملا" مشابه باشه) ولی فقط عنوان را عوض کرده باشن باز شما نظرتون همینه؟ (یعنی لینک های دانلود داخل پست ها ، کلمات کلیدی اصلی مشابه هستن ولی عنوان مطالب عوض شده و عکس ها هر کدوم جداگانه روی سایت ها اپلود می شن یعنی از عکس به هم لینک نمی دن)
shayandavoudi
May 30th, 2017, 14:07
اگر سایت های روی این vps مطالبشون مشابه هم باشه ( کاملا" مشابه باشه) ولی فقط عنوان را عوض کرده باشن باز شما نظرتون همینه؟ (یعنی لینک های دانلود داخل پست ها ، کلمات کلیدی اصلی مشابه هستن ولی عنوان مطالب عوض شده و عکس ها هر کدوم جداگانه روی سایت ها اپلود می شن یعنی از عکس به هم لینک نمی دن)
با این توضیحات، حتی ممکنه وجود این سایت ها روی سرور های مختلف هم باعث بشه که فقط یکیش ایندکس بشه و بقیه یا ایندکس نشن یا اصلا در نتایج رتبه خوبی نداشته باشن
upnull50
June 1st, 2017, 07:19
با این توضیحات، حتی ممکنه وجود این سایت ها روی سرور های مختلف هم باعث بشه که فقط یکیش ایندکس بشه و بقیه یا ایندکس نشن یا اصلا در نتایج رتبه خوبی نداشته باشن
با توجه به این شرایط اگر سایت های دیگه را ردایرکت کنم روی سایت اصلی مشکل حل می شه؟ این کار تاثیر منفی روی اون دامین اصلی نمی زاره؟ چون این سایت هایی که می خوام ردایرکت کنم همشون افت رنک داشتن
shayandavoudi
June 3rd, 2017, 09:44
با توجه به این شرایط اگر سایت های دیگه را ردایرکت کنم روی سایت اصلی مشکل حل می شه؟ این کار تاثیر منفی روی اون دامین اصلی نمی زاره؟ چون این سایت هایی که می خوام ردایرکت کنم همشون افت رنک داشتن
از rel canonical استفاده کنید.
هر صفحه ای از سایت هایی که محتوای مشابه دارن رو rel canonical بزنید به همون آدرس از سایت مبدا
upnull50
June 8th, 2017, 23:05
از rel canonical استفاده کنید.
هر صفحه ای از سایت هایی که محتوای مشابه دارن رو rel canonical بزنید به همون آدرس از سایت مبدا
تعداد صفحات خیلی زیاده.. چند هزار url هست.. به طور دستی نمی شه این کار را کرد
اگر همه را ردایرکت کنم به صفحه اول سایت اصلی از نظر سئو مشکلی برای اون سایت پیش نمی یاد؟