توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نتیجه اعتماد به درگاه خاص
dertgtr
May 27th, 2017, 21:32
سلام
من دیگه پشت دستم رو داغ کنم پسورد اصلی خودم رو در سایت های ایرانی وارد کنم !
حساب بانک سامانم رو در درگاه پرداختی وارد کردم از عصر سه بار به اینترنت بانک من کسی وارد شده ! این حساب بانکی رو فقط و فقط در این درگاه وارد کردم تو نت هم جای دیگه ای وارد نکردم !
می دونید که شماره کاربری بانک سامان از حسابش مشخص میشه پسورد منم که در سایت درگاه مذبور هست از اتفاق با پسورد حساب بانکی ام هم یکی هست
اگر مورد برطرف نشه همین جا عمومی می کنم نام ارائه دهنده درگاه رو !
:-|:-|:-|
- - - Updated - - -
با مرکز سامان ارتباط021 6422 تماس گرفتم فردا شکایت می کنم و نام سایت ارائه دهنده درگاه رو هم عمومی می کنم
به ارائه دهنده های درگاه دیگر اعتمادی نیست !
almandata
May 27th, 2017, 22:03
سلام
بنظرم اعلام کنید کسی دیگه دچارش نشه :x
arinatarh.ir
May 27th, 2017, 22:23
متاسفانه درگاه ها عین قارچ دارن زیاد میشن
البته توهین نباشه به درگاه های معتبر
مینا-صیفی
May 27th, 2017, 22:25
سلام متوجه نشدم از مشکلی که براتون پیش امد من اینطور برداشت کردم ببینید درست متوجه شدم یا نه
شما با کارت بانک سامان خود در درگاه واسطخ ای ثبت نام کردید یا ثبت کردید که اون درگاه واسط پول ها را به حساب سامان شما بریزه اما شما با وارد کردن شماره حساب و کارت متوجه شدید که به اینترنت بانک شما دسترسی پیدا کردن وارد شدن ؟ اگر اینطوره پسورد را از کجا اوردن !!! یهنی پسوردی که در سایت درگاه واسط زدید با ایرنت بانک یکی بوده وارد شدن !!!
kiavaco
May 27th, 2017, 22:53
سلام
حساب بانک سامانم رو در درگاه پرداختی وارد کردم از عصر سه بار به اینترنت بانک من کسی وارد شده ! این حساب بانکی رو فقط و فقط در این درگاه وارد کردم تو نت هم جای دیگه ای وارد نکردم !
می دونید که شماره کاربری بانک سامان از حسابش مشخص میشه پسورد منم که در سایت درگاه مذبور هست از اتفاق با پسورد حساب بانکی ام هم یکی هست
- - - Updated - - -
با مرکز سامان ارتباط021 6422 تماس گرفتم فردا شکایت می کنم و نام سایت ارائه دهنده درگاه رو هم عمومی می کنم
از طریق مراجع پیگیری کنید و خوب کسی فکر نکنم از درگاه واسط استفاده کنه چرا که با سابقه اون زمان دیگه کسی نمیاد مگر افرادی که نماد ندارند
dertgtr
May 27th, 2017, 22:55
سلام متوجه نشدم از مشکلی که براتون پیش امد من اینطور برداشت کردم ببینید درست متوجه شدم یا نه
شما با کارت بانک سامان خود در درگاه واسطخ ای ثبت نام کردید یا ثبت کردید که اون درگاه واسط پول ها را به حساب سامان شما بریزه اما شما با وارد کردن شماره حساب و کارت متوجه شدید که به اینترنت بانک شما دسترسی پیدا کردن وارد شدن ؟ اگر اینطوره پسورد را از کجا اوردن !!! یهنی پسوردی که در سایت درگاه واسط زدید با ایرنت بانک یکی بوده وارد شدن !!!
شماره حساب سامان من در سایت ارائه کننده درگاه ثبت شده . از روی شماره حساب سامان میشه یوزر اینترنت بانک سامان رو فهمید . پسوردی که من در اون سایت به عنوان ورود ثبت کردم با پسورد نت بانک سامان من هم یکی بوده .
نتیجه چی میشه؟
نت بانک سامان من خیلی وقت بود به دلیل عدم استفاده بلوکه بود من فقط و فقط برای اینکه حساب سامانم رو در این ارائه دهنده درگاه ثبت کنم رفتم حساب سامانم رو دوباره فعال کردم به دلیل خاصی که بعدا میگم !
این حساب بانکی ام رو فقط و فقط هم در سایت این ارائه دهنده ثبت کردم هیچ سایت دیگه ای وارد نشده !
GOD
May 27th, 2017, 23:05
عجب
از شما بعید هست!
چرا از یک پسورد استفاده کردید خوب؟
ColdWorld
May 27th, 2017, 23:17
خوب دوست عزیز اعتماد هم حدی داره شما نباید تا این حد حتی به نزدیکانت اطمینان کنی همیشه و همیشه در هر جا پسوردهای سخت و صد البته متفاوت با یکدیگر بزارید
طرفتون هم ادم هست و ادم هم طمع میکنه و وسوسه میشه. پیگیری کنید حتماً که پولی کم نشده باشه و حل کنید مشکل رو...
natallli
May 27th, 2017, 23:30
بانک سامان
درگاه خاص
اگه نگی هم مشخص هست کدوم درگاه خاص رو میگی داداش :102:
mhiizadi
May 28th, 2017, 00:17
شماره حساب سامان من در سایت ارائه کننده درگاه ثبت شده . از روی شماره حساب سامان میشه یوزر اینترنت بانک سامان رو فهمید . پسوردی که من در اون سایت به عنوان ورود ثبت کردم با پسورد نت بانک سامان من هم یکی بوده .
نتیجه چی میشه؟
نت بانک سامان من خیلی وقت بود به دلیل عدم استفاده بلوکه بود من فقط و فقط برای اینکه حساب سامانم رو در این ارائه دهنده درگاه ثبت کنم رفتم حساب سامانم رو دوباره فعال کردم به دلیل خاصی که بعدا میگم !
این حساب بانکی ام رو فقط و فقط هم در سایت این ارائه دهنده ثبت کردم هیچ سایت دیگه ای وارد نشده !
سلام .
کدوم درگاه بوده ؟
ممنون .
saeid1346
May 28th, 2017, 02:18
بانک سامان
درگاه خاص
اگه نگی هم مشخص هست کدوم درگاه خاص رو میگی داداش :102:
این دوستمون تقریبا اشاره کردن کدوم درگاهه !
zafarian
May 28th, 2017, 10:28
خیلی بعیده؛
درگاه مدنظر کم معتبر نیست بخاطر اعتبارشم که شده همچین حرکتی نمیزنه.
احتمالا از سمت دیگه ای هک شدین.
dertgtr
May 28th, 2017, 11:24
از طریق بانک سامان شکایت کردم و ای پی های نفوذ کننده مشخص شده منتظر پیگیری بانک هستم
- - - Updated - - -
خیلی بعیده؛
درگاه مدنظر کم معتبر نیست بخاطر اعتبارشم که شده همچین حرکتی نمیزنه.
احتمالا از سمت دیگه ای هک شدین.
من اسم از سایت یا کسی نبردم
در انتخاب هاتون دقت کنید و در امنیت پسوردها دقت بیشتر به خودتون هم اعتماد نکنید متاسفانه دوران بدی شده !
shervin110
May 28th, 2017, 12:42
سلام
- - - Updated - - -
دوست عزیز این مطلب رو داخل انجمن شاپ کیپر هم قرار بده تا دوستان اون انجمن هم اطلاع داشه باشند .
nima73
May 28th, 2017, 13:18
سلام
- - - Updated - - -
از طریق بانک سامان شکایت کردم و ای پی های نفوذ کننده مشخص شده منتظر پیگیری بانک هستم
- - - Updated - - -
من اسم از سایت یا کسی نبردم
در انتخاب هاتون دقت کنید و در امنیت پسوردها دقت بیشتر به خودتون هم اعتماد نکنید متاسفانه دوران بدی شده !
درود
شما اسم از کسی نبردید ولی باعث شدید به همه درگاهها کاربرها بدبین بشن ، به نظر من بهتر بود اول مطمئن میشدید مورد از درگاه واسط بوده و بعد از اون تاپیک میزدید و اسم را هم قرار میدادید تا بقیه هم پشت دست خودشان را داغ کنند به قول شما و دیگه از اونجا درگاه نگیرند ولی الان اومدید تاپیکی زدید و همه را بدبین کردید و خودتان هم میگید اسم نبردم
صد البته بهتر هست موارد امنیتی رعایت بشه و اصلا بهتر برای ورود به حساب های اصلی بانک ها از توکن (token) های رمزساز که برای هر بار ورود به حساب رمز جدید ایجاد میکنند و رمز چند دقیقه بعد دیگه قابل استفاده نیست استفاده کنید ، خود من با هزینه 25 هزار تومان این مورد را در بانک صادرات تهیه کردم و راحت هستم و هیچ نگرانی هم ندارم
https://ib.bsi.ir/public-page.ib
این نوع پست زدن که همه را بدبین میکنه و باعث تهمت های ناروا اون هم در این ماه مبارک میشه را اصلا قبول ندارم ولی اطلاع رسانی بعد اطمینان را صد در صد قبول دارم که کس دیگه ای دچار همان مشکل نشه
RealHAM
May 28th, 2017, 13:46
سلام
بنده هم فکر نمیکنم مشکل از طرف درگاه واسط باشید، در حال حاضر مبتدیترین برنامه نویسها هم رمز کاربر را تکست نگهداری یا به صورت رمز نگاری شده نگهداری نمی کند و حتماً هش می کند چه برسد به به درگاه واسط که مد نظر خیلی از دوستان است، ایشان پخته تر از آن هستند که چنین اشتباهی را انجام دهند
با احترام
dertgtr
May 28th, 2017, 13:56
درود
شما اسم از کسی نبردید ولی باعث شدید به همه درگاهها کاربرها بدبین بشن ، به نظر من بهتر بود اول مطمئن میشدید مورد از درگاه واسط بوده و بعد از اون تاپیک میزدید و اسم را هم قرار میدادید تا بقیه هم پشت دست خودشان را داغ کنند به قول شما و دیگه از اونجا درگاه نگیرند ولی الان اومدید تاپیکی زدید و همه را بدبین کردید و خودتان هم میگید اسم نبردم
صد البته بهتر هست موارد امنیتی رعایت بشه و اصلا بهتر برای ورود به حساب های اصلی بانک ها از توکن (token) های رمزساز که برای هر بار ورود به حساب رمز جدید ایجاد میکنند و رمز چند دقیقه بعد دیگه قابل استفاده نیست استفاده کنید ، خود من با هزینه 25 هزار تومان این مورد را در بانک صادرات تهیه کردم و راحت هستم و هیچ نگرانی هم ندارم
https://ib.bsi.ir/public-page.ib
این نوع پست زدن که همه را بدبین میکنه و باعث تهمت های ناروا اون هم در این ماه مبارک میشه را اصلا قبول ندارم ولی اطلاع رسانی بعد اطمینان را صد در صد قبول دارم که کس دیگه ای دچار همان مشکل نشه
جمله " من اسم نبردم " رو به دلایل قانونی نوشتم که مورد قانونی برام پیش نیاد
100 درصد مورد از سایت ارائه دهنده درگاه هست
تا مشخص شدن نتیجه شکایت اسم نمیشه برد به دلیل قانونی
- - - Updated - - -
سلام
بنده هم فکر نمیکنم مشکل از طرف درگاه واسط باشید، در حال حاضر مبتدیترین برنامه نویسها هم رمز کاربر را تکست نگهداری یا به صورت رمز نگاری شده نگهداری نمی کند و حتماً هش می کند چه برسد به به درگاه واسط که مد نظر خیلی از دوستان است، ایشان پخته تر از آن هستند که چنین اشتباهی را انجام دهند
با احترام
باز اسم نمی برم ولی دو ارائه دهنده درگاه با هم شروع به کار کرده بودند که تعدادی از دوستان با یوزر ( آدرس ایمیل ) و پسورد مشابه در هر دو ثبت نام کردند که بعدا هویدا شد با سوء استفاده از این اطلاعات این دو سایت ارائه دهنده درگاه در سیستم یکدیگر نفوذ کرده اند و یکدیگر را به عمومی کردن کد های سایت همدیگه و ارائه کلون از سایت تهدید می کردند !!!
باز اسم نمی برم !
nima73
May 28th, 2017, 14:20
جمله " من اسم نبردم " رو به دلایل قانونی نوشتم که مورد قانونی برام پیش نیاد
100 درصد مورد از سایت ارائه دهنده درگاه هست
تا مشخص شدن نتیجه شکایت اسم نمیشه برد به دلیل قانونی
!
بنده هم میگم اول بررسی و نتیجه میگرفتید بعد میامدید تاپیک میزدید و اسم میبردید نه اینکه مثل سریال های پلیسی باعث بدبینی به همه درگاهها بشید و هر کس اسمی به ذهنش بیاد که آؤه فلان درگاه هست چون مثلا شما گفتید
نتیجه چی میشه؟
خوب نصف کاربرها با دیدن این جمله درگاه خاصی که برای حساب های سامان امکانات اضافه و خوبی را میده به ذهن اونها میاد
این نوع بگم بگم ها تو جامعه ما فقط هستش و به نظر من اینکه بیاین همه را بدبین کنید و یک سریال پلیسی درست کنید اون هم بدون رسیدن به نتیجه اصلا درست نیست
شده جریان این تاپیک عین جریان سریال پهلوانان نمیمیرند که هر کس و درگاهی را مقصر میدانه و الان ذهنیت همه نسبت به تمامی درگاهها بد شده در حالی که خیلی از همین ها سالهاست دارند فعالیت درست انجام میدن و مشکلات خیلی از وب مسترها و فروشگاهها را رفع کردند و قرار نیست با اشتباه یکی دیگه به اونها هم بدبین شد
امیدوارم مدیریت سایت به این موارد دقت داشته باشند و ضمنا اگر درگاهی و یا سایتی تخلف کرد با ارائه مدرک تاپیک ها را حذف نکنند ولی اجازه زده شدن تاپیک های سرگردان را هم ندن
انشاالله همه هم حواس خودشان را جمع کنند تا مشکلات اینچنینی پیش نیاد و ارائه دهندگان سرویس هم کاری نکنند کارهای نادرست اونها ذهنیت بد عمومی را به وجود بیاره
برخی کارها باعث شده همه به یک صنف بدبین بشن ، مثلا تو هاست سرویس درست نمیده ، سرور درست نمیده و اورسل میکنه و ... همه به فروشندگان بدبین میشن و فکر میکنند همه تو این کار نادرست هستند اینجا هم مورد مشابه هست
dertgtr
May 28th, 2017, 14:39
بنده هم میگم اول بررسی و نتیجه میگرفتید بعد میامدید تاپیک میزدید و اسم میبردید نه اینکه مثل سریال های پلیسی باعث بدبینی به همه درگاهها بشید و هر کس اسمی به ذهنش بیاد که آؤه فلان درگاه هست چون مثلا شما گفتید
خوب نصف کاربرها با دیدن این جمله درگاه خاصی که برای حساب های سامان امکانات اضافه و خوبی را میده به ذهن اونها میاد
این نوع بگم بگم ها تو جامعه ما فقط هستش و به نظر من اینکه بیاین همه را بدبین کنید و یک سریال پلیسی درست کنید اون هم بدون رسیدن به نتیجه اصلا درست نیست
شده جریان این تاپیک عین جریان سریال پهلوانان نمیمیرند که هر کس و درگاهی را مقصر میدانه و الان ذهنیت همه نسبت به تمامی درگاهها بد شده در حالی که خیلی از همین ها سالهاست دارند فعالیت درست انجام میدن و مشکلات خیلی از وب مسترها و فروشگاهها را رفع کردند و قرار نیست با اشتباه یکی دیگه به اونها هم بدبین شد
امیدوارم مدیریت سایت به این موارد دقت داشته باشند و ضمنا اگر درگاهی و یا سایتی تخلف کرد با ارائه مدرک تاپیک ها را حذف نکنند ولی اجازه زده شدن تاپیک های سرگردان را هم ندن
انشاالله همه هم حواس خودشان را جمع کنند تا مشکلات اینچنینی پیش نیاد و ارائه دهندگان سرویس هم کاری نکنند کارهای نادرست اونها ذهنیت بد عمومی را به وجود بیاره
برخی کارها باعث شده همه به یک صنف بدبین بشن ، مثلا تو هاست سرویس درست نمیده ، سرور درست نمیده و اورسل میکنه و ... همه به فروشندگان بدبین میشن و فکر میکنند همه تو این کار نادرست هستند اینجا هم مورد مشابه هست
یعنی صبر می کردم تا زمان نتجیه که ممکنه مدتها طول بکشه از حساب بقیه هم سوء استفاده بشه؟
natallli
May 28th, 2017, 14:41
باز اسم نمی برم ولی دو ارائه دهنده درگاه با هم شروع به کار کرده بودند که تعدادی از دوستان با یوزر ( آدرس ایمیل ) و پسورد مشابه در هر دو ثبت نام کردند که بعدا هویدا شد با سوء استفاده از این اطلاعات این دو سایت ارائه دهنده درگاه در سیستم یکدیگر نفوذ کرده اند و یکدیگر را به عمومی کردن کد های سایت همدیگه و ارائه کلون از سایت تهدید می کردند !!!
باز اسم نمی برم !
شما هی اسم نميبری ولی داری دو تا از درگاهایی که همزمان شروع به کار کردن رو متهم ميکنی
اسم نميبري ولی با دست اشاره ميکنی
لطفا مدرکی که دارید رو اراعه بدید
اشتباه شما بوده که رمزتون رو تو هر سایتی زدید بعد که به مشکل خورديد ديگران رو متهم کردید
متهم اسلی خود شما هستی
dertgtr
May 28th, 2017, 14:47
شما هی اسم نميبری ولی داری دو تا از درگاهایی که همزمان شروع به کار کردن رو متهم ميکنی
اسم نميبري ولی با دست اشاره ميکنی
لطفا مدرکی که دارید رو اراعه بدید
اشتباه شما بوده که رمزتون رو تو هر سایتی زدید بعد که به مشکل خورديد ديگران رو متهم کردید
متهم اسلی خود شما هستی
"
اسلی " به این گونه نگارش نمیشه !
natallli
May 28th, 2017, 14:53
"
اسلی " به این گونه نگارش نمیشه !
شما تهمت هات رو ثابت کن
اصلی رو من درست ميکنم
dertgtr
May 28th, 2017, 14:54
شما تهمت هات رو ثابت کن
اصلی رو من درست ميکنم
شما اول مولتی یوزر نبودن خودت رو ثابت کن که تابلو هستی !
نوبت من هم میرسه به وقتش ! شکایت کردم زمان بر هست . دیر و زود داره سوخت و سوز نداره !
natallli
May 28th, 2017, 15:06
شما اول مولتی یوزر نبودن خودت رو ثابت کن که تابلو هستی !
نوبت من هم میرسه به وقتش ! شکایت کردم زمان بر هست . دیر و زود داره سوخت و سوز نداره !
شما تاريخ عضويت منو نگا کن بعد بگو مولتی یوزر
تفره نرو مدرک خودت رو بزار
الکی تهمت نزن به سایتی که داره سرويس آلی به مشتری میده
dertgtr
May 28th, 2017, 15:09
شما مشغول باش
nima73
May 28th, 2017, 15:26
یعنی صبر می کردم تا زمان نتجیه که ممکنه مدتها طول بکشه از حساب بقیه هم سوء استفاده بشه؟
ببینید بنده نمیگم دست رو دست باید گذاشت ولی الان شما اسم نیاوردید و کسی نمیدانه باید به کی اعتماد نکنه
فرضا زرین پال ، پی ، بیت پی ، تن پی ، پارتریوت پی ، آسمان پی و .... همه و همه الان در مظان اتهام قرار گرفتن در حالی که خیلی از اونها سالهای سال تلاش کردن تا اعتماد مشتری را جلب کنند و حالا همگی اونها بابت اشتباه یک درگاه متهم هستند
آیا نباید به هیچ کس اعتماد کنیم ؟ هدف این هست ؟آیا باید دقت کنیم و امنیت را سر سری نگیریم ؟ هدف این هست ؟
آگاهی دادن خوب هست و باید قدردان کسی باشیم که تجربه اش را در اختیار بقیه قرار میده ولی اطلاع رسانی نباید باعث بدبینی به همه باشه و فقط متهم اصلی باید رسوا بشه
نکته مهم بعدی اینکه شما خودتان فروشنده هستید و دوست دارید بابت اشتباه هاستینگ و فروشنده دیگه ای مشتری ها به شما بدبین بشن ؟
حرف من اینه و اگر ناراحت شدید واقعا پوزش میخوام چون شخصیتی مورد احترام تو این انجمن دارید ولی این تاپیک به این صورت مورد پسند من نیست و در حال حاضر هدف اون را متوجه نمیشم و نمیشه به همه عالم و آدم بدبین باشیم چون یک نفر اشتباه کرده و شما اگر مطمئن بودید از اشتباه اون مطمئنا اسم میبردید ولی چون خودتان هم مطمئن نیستید از ترس بار حقوقی مساله اسم نمیبرید و کلی گویی میکنید
natallli
May 28th, 2017, 15:37
ایشون مطمعن نیستن
فقط تهمت میزنن
اشتبا خودش بوده
تاپیک باید حذف بشه
cacodemon
May 28th, 2017, 16:06
ایشون مطمعن نیستن
فقط تهمت میزنن
اشتبا خودش بوده
تاپیک باید حذف بشه
عزیز اشتباه خودش بوده درست ولی حرف شمام که به نظر من مولتی یوزری درست نیست
خوب تاریخ عضوییتو دیدم چطور؟
شما بذار ثبت نامت خشک شه بعد بگو چی پاک شه چی نشه
اون تصمیم مدیره نه شما
فکر کن سوییچ رو ماشین جا گذاشتی تو خیابون چون اشتباه از خودت بوده به کسی حق نمیده سوارشه بره که
natallli
May 28th, 2017, 16:17
هر برنامه نويسی ميدونه بايد پسورد ها رو رمزنگاری شده ذخيره کنه
اينا همه اش تهمت و افتراست
speednet
May 28th, 2017, 17:01
هر برنامه نويسی ميدونه بايد پسورد ها رو رمزنگاری شده ذخيره کنه
اينا همه اش تهمت و افتراست
من از درگاه واسط استفاده نمیکنم و نمیدونم کدوم درگاها رو شامل میشه
ولی شما چرا کاسه داغ تر از آش شدید ؟
مگه درگاه برای شماست ؟
dertgtr
May 28th, 2017, 17:26
ایشون مطمعن نیستن
فقط تهمت میزنن
اشتبا خودش بوده
تاپیک باید حذف بشه
من 7 - 8 ساله تو این انجمنم خوب می دونم کی چه وقت مولتی میشید ! شما با یوزر واقعیت بیا نترس ! مولتی یوزر بودن خلاف قوانین انجمن هست ! این شما نیستی که تصمیم بگیری در مورد تاپیک !
k-pax
May 28th, 2017, 19:04
دوست عزیز شما پیگیری قانونیت را بکن
درسته اشتباه از شما بوده اما اونها هم نباید سواستفاده میکردن
البته هنوز هم خیلی ها هستند که پسورد بصورت هش نشده نگه میدراند ( حماقت یا هرچی دیگه )
چند وقت پیش سایت بزرگ هاست رایگان 000webhost بود که هک شد و پسوردهاش هش نشده بودن !
شما هم سعی کن این اشتباه دیگه نکنید
یه ضربالمثل میگه ( مالت را بپا و همسایت رو *** نکن )
ali-rezam
May 28th, 2017, 20:05
هش نکردن پسورد کوتاهی از سمت برنامه نویس و صاحب امتیاز درگاه هست... حالا چه به قصد استفاده یا سو استفاده !
شما حتما شکایتتون رو ادامه بدید و پیگیری کنید
این چنین موارد باعث میشه اعتماد در دنیای مجازی کلا از بین بره
amin karimi
May 28th, 2017, 20:34
دوست / همکار گرامی لطفا اسم درگاه رو بیان کنید والا الان من به همه درگاه ها بدبین شدم
من شخصا خودمو میگم به کسی اجازه نمیدم از اعتمادم سو استفاده کنه
درسته باید برای هر سایتی یک پسورد داشت اما بعضیا یا بهتر بگم خود منم این مورد رو رعایت نمیکنم 8-| اما به کسیم اجازه نمیدم سو استفاده کنه
ali1150
May 29th, 2017, 00:55
این دوره زمونه اعتماد به درگاه های پرداخت == دردسر.
natallli
May 29th, 2017, 14:08
شما با بانک سامان تماس گرفتی
شکايت هم که سبت کردی
اگر حق باهات بود الان جلو فعاليت گرفته شده بود
علکی نميتونی شرکتی که وابسته به بانک هستو متحم کنی
kiavaco
May 29th, 2017, 14:59
شما با بانک سامان تماس گرفتی
شکايت هم که سبت کردی
اگر حق باهات بود الان جلو فعاليت گرفته شده بود
علکی نميتونی شرکتی که وابسته به بانک هستو متحم کنی
ببینید وقتی خوب ایشون از اون درگاه واسط شکایت کنند دو هفته ای زمان میبره تا جلو فعالیت رو بگیرند و قطعا برسی میکنند . ممکنه حق با ایشون باشه و انشالله که کارشونم درست بشه ولی
تنها مشکل که هست زیاد غلط املایی دارید نمیدونم چرا :D
البته جسارت نشه فقط جنبه اروم شدن جو گفتم . :x
ولی خوب اگر حق با ایشون باشه و همونطور که بنده حدس میزنم کدوم درگاه واسط رو میگند انشالله حدودا دو هفته ای زمان بر هست . چون برسی کردن ایپی فرد وارد شده به پنل
و مطابق دادن سوال کردن از مدیر اون درگاه واسط و شایدم ما حدسمون درباره درگاهی که فکر میکنیم اشتباه باشه و ممکنه حتی ما اشتباه بکنیم شاید اصلا اون درگاه واسط نباشه و کسی دیگه ای باشه