PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اضافه کردن ماژول بانک پاسارگاد به whmcs

s.w.a.t
December 24th, 2010, 23:14
با سلام
ما ماژول بانک پاسارگاد رو نصب کردیم و اومدیم یه تست بگیریم وقتی میره تو سایت بانک پاسارگاد این پیغام رو میده فروشگاه درخواست دهنده در سیستم تعریف نشده است.
هم سیستم تعریف شده هم اکانت تایید شده و فعال هست به نظر شما مشکل میتونه از کجا باشه؟

DeltaGostar
December 24th, 2010, 23:58
با سلام
ما ماژول بانک پاسارگاد رو نصب کردیم و اومدیم یه تست بگیریم وقتی میره تو سایت بانک پاسارگاد این پیغام رو میده فروشگاه درخواست دهنده در سیستم تعریف نشده است.
هم سیستم تعریف شده هم اکانت تایید شده و فعال هست به نظر شما مشکل میتونه از کجا باشه؟

فدای تو چی میکی با سرنوشت

(:|باید بری قرارداد ببندی با بانک پاسارگاد و ای پی سرورت اونجا اد بشه و نام دامنه و نیم سرور

s.w.a.t
December 25th, 2010, 00:00
فدای تو چی میکی با سرنوشت

(:|باید بری قرارداد ببندی با بانک پاسارگاد و ای پی سرورت اونجا اد بشه و نام دامنه و نیم سرور

عزیزم دلم اگه دقت کنی میبینی نوشتم قرار داد بسته شده و همه چیز اوکی هست آی پی سرور هم گرفتن اد شده همه چی فعال هست ولی این پیغام رو میده!

CANOR
December 25th, 2010, 00:51
کی فعال شده؟
اگر امروز تحویل دادن، باید از ساعت 12 شب به بعد تست کنید

s.w.a.t
December 25th, 2010, 01:01
کی فعال شده؟
اگر امروز تحویل دادن، باید از ساعت 12 شب به بعد تست کنید

۱۳۸۹/۱۱/۰۲ فعال شده!

CANOR
December 25th, 2010, 01:01
یک چیز دیگه هم الان یادم اومد گفتم شاید بی ارتباط با مشکل شما نباشه
خود من وقتی سرویسم فعال شد، روز اول کار نکرد، با بانک تماس گرفتم و اونا گفتن که از ip دیگری داره درخواست ارسال میشه. وقتی ip رو پرسیدم متوجه شدم که ip اصلی سرور هست، در صورتیکه من ip اختصاصی سایت رو توی قرارداد نوشته بودم.
شما هم ممکنه مشکل مشابه داشته باشید

s.w.a.t
December 25th, 2010, 01:08
یک چیز دیگه هم الان یادم اومد گفتم شاید بی ارتباط با مشکل شما نباشه
خود من وقتی سرویسم فعال شد، روز اول کار نکرد، با بانک تماس گرفتم و اونا گفتن که از ip دیگری داره درخواست ارسال میشه. وقتی ip رو پرسیدم متوجه شدم که ip اصلی سرور هست، در صورتیکه من ip اختصاصی سایت رو توی قرارداد نوشته بودم.
شما هم ممکنه مشکل مشابه داشته باشید

ما رو هر دو آی پی تست کردیم. اول که آی پی Main سرور بود. بعد گفتیم شاید مشکل از این باشه آی پی رو تغییر دادیم بازم مشکل حل نشد!

CANOR
December 25th, 2010, 01:17
فردا حتما با بانک تماس بگیرید و به اپراتور بگید چک کنه ببینه درخواست از کدوم ip ارسال میشه

amirHoseein
December 25th, 2010, 12:23
مشکل کی بوده !
با آقای نادر منش تماس بگیرید مشکل رو حل می کنند