ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برای سایت دو زبانه از افزونه استفاده کنم یا دوتا وردپرس نصب کنم؟

m0rt3za
May 24th, 2017, 10:36
سلام
برای یه سایت دو زبانه شرکتی پیشنهادتون چیه؟
دو تا وردپرس نصب کنم یکی فارسی و یکی انگلیسی؟ یا از افزونه ها استفاده کنم؟
کدام افزونه رو پیشنهاد میدید؟ wpml رو دارم ولی با پیوندهای یکتای سایت مشکل داشت غیرفعالش کردم

Reza G
May 24th, 2017, 10:59
افزونه wpml واقعا در این زمینه یه شاهکاره. استفاده از دو وردپرس همزمان خودش مشکلاتی داره. مثلاً:

شما هر نوشته ای در سایت فارسی بزنید باید در سایت دوم هم یه نوشته دیگه بزنید. حالا فرض کنید از ویژوال کامپوزر یا هر چیزی که قالب بندی ایجاد میکنه استفاده کرده باشید. باید عینا از اول همه المان ها رو ایجاد کنید.

مشکل دیگه اینه که وقتی کاربر در سایت فارسی بخواد سوییچ کنه به زبان انگلیسی یا بالعکس، به معادل همون برگه یا نوشته بر نمی گرده بلکه میره صفحه اصلی سایت به زبان دیگه.

m0rt3za
May 24th, 2017, 11:11
افزونه wpml واقعا در این زمینه یه شاهکاره. استفاده از دو وردپرس همزمان خودش مشکلاتی داره. مثلاً:

شما هر نوشته ای در سایت فارسی بزنید باید در سایت دوم هم یه نوشته دیگه بزنید. حالا فرض کنید از ویژوال کامپوزر یا هر چیزی که قالب بندی ایجاد میکنه استفاده کرده باشید. باید عینا از اول همه المان ها رو ایجاد کنید.

مشکل دیگه اینه که وقتی کاربر در سایت فارسی بخواد سوییچ کنه به زبان انگلیسی یا بالعکس، به معادل همون برگه یا نوشته بر نمی گرده بلکه میره صفحه اصلی سایت به زبان دیگه.
در کل سایت مطلب یا برگه های زیادی نداره. یه سایت شرکتی هست
wpml رو نصب کردم ولی وقتی پیوند یکتا رو روی حالت نام صفحه و مطلب میذارم برگه ها ارور 404 میدن. wpml رو که غیر فعال کنم این مشکل حل میشه.

mojtaba05
May 24th, 2017, 11:34
سلام،
از افزونه polylang هم می تونید استفاده کنید. هم رایگان هست و هم بسیار کاربردی.

tifaa.com
May 25th, 2017, 14:51
افزونه polylang خوبه ما هم برای یکی از سایت ها استفاده کردیم
اما بهتره url های مطالب و برگه رو انگلیسی وارد کنید