PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : من میخوام برا چند ماه دیگه از iweb سرور اختصاصی احتمالا یک ساله بگیرم و چند سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید.

mr-ehsan
December 24th, 2010, 21:59
سلام
من میخوام برا چند ماه دیگه از iweb سرور اختصاصی احتمالا یک ساله بگیرم و چند سوال داشتم
ممنون میشم راهنمایی کنید.

۱- با توجه به اینکه به ایرانی ها cpanel نمیدن باید توی مشخصات آدرس یک کشوره دیگه رو بدم ،
میخوام بدونم آیا iweb قرارداد میفرسته و باید مدارک رو براش بفرستیم ، و اینکه چون خودم پیپال
ندارم باید با پیپال یکی از اکسچنجرها بفرستم که به نام من نیست این مشکلی ایجاد نمیکنه ؟

۲ - آیا کسی هست بتونه تخفیف بگیره روی قیمتها ؟البته خودم میخوام مستقیم از iweb بگیرم .

ممنون

kingoftehran
December 25th, 2010, 07:38
با سلام
آدرس داخل خارج شما باید حتما حقیقی باشد و خود iweb برای ما همیشه فاکتور هامون را به دفتر خارج ارسال می کنه.البته اگر مدیریت سرور خودتون خوب هست از iweb بگیرید چون واقعا بد پشتیبانی می کنند و خیلی کند عمل می کنند.

HyperServer
December 25th, 2010, 13:02
سلام
من میخوام برا چند ماه دیگه از iweb سرور اختصاصی احتمالا یک ساله بگیرم و چند سوال داشتم
ممنون میشم راهنمایی کنید.

۱- با توجه به اینکه به ایرانی ها cpanel نمیدن باید توی مشخصات آدرس یک کشوره دیگه رو بدم ،
میخوام بدونم آیا iweb قرارداد میفرسته و باید مدارک رو براش بفرستیم ، و اینکه چون خودم پیپال
ندارم باید با پیپال یکی از اکسچنجرها بفرستم که به نام من نیست این مشکلی ایجاد نمیکنه ؟

۲ - آیا کسی هست بتونه تخفیف بگیره روی قیمتها ؟البته خودم میخوام مستقیم از iweb بگیرم .

ممنون

برای سوال دومتون می تونید از امضای من کمک بگیرید...
نام فروشنده ها ...وبسایت.... و آی دی فروم اومده
موفق باشید

pardishosting
December 25th, 2010, 14:00
سرور اختصاصی از ای وب نگیرید .... پشتیبانیش ضعیفه اونم پرداخت یک ساله

root
December 25th, 2010, 14:22
سلام
سرور اختصاصی کاملا مدیریت شده از آی وب می توانیم تقدیمتان کنیم
فقط مشکلی که هست در پنل شما نمی تواند باشد
ارادتمند

---
December 25th, 2010, 15:19
خرید بیش از 1 ماه ریسک بزرگیه مخصوصا از خارج از کشور بدی های آی وب به کنار

---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:08 PM ----------

root
December 25th, 2010, 17:35
سلام
منم موافقم
یک ماه خوبه
دلیل شما برای یکساله چیست ؟ هزینه ستاپ ؟
ارادتمند

wordpress
December 25th, 2010, 19:45
سلام
منم موافقم
یک ماه خوبه
ارادتمند
آی وب هزینه ستاپ نمیگیره
پشتیبانی خیلی ضعیف، حداقل برای هاست اشتراکی که اینجوریه

root
December 25th, 2010, 19:47
سلام
چرا اگر نگیره موقع کنسل کردن سرور 49 دلار شارژ می شوید
مگر اینکه تخفیف بگیرید ...
ارادتمند

wordpress
December 25th, 2010, 19:57
درسته
البته اگه با پیپال پرداخت داشته باشی یا کردیت کارد خالی باشه میتونی فلنگ رو ببندی.

root
December 25th, 2010, 20:00
سلام
این الان آموزش کلاهبرداری دارید می دید به ایشون ؟؟
بیخود نیست که تحریم میشیم ....
از ماست که برماست ...
شرمنده

درسته
البته اگه با پیپال پرداخت داشته باشی یا کردیت کارد خالی باشه میتونی فلنگ رو ببندی.

nimafire
December 25th, 2010, 20:20

---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:08 PM ----------

سلام
منم موافقم
یک ماه خوبه
ارادتمند

اگر خرید امن باشد و خریدار مطمین مشکلی نیست. ما یوزر داریم که قرار داد 10 ساله برای هاست بستن و کار های مالی رو براشون انجام دادیم.
همچنین سرور اختصاصی سالانه چندین خرید داشتم. شما اگر سورس امنی ندارید مساله دیگری هست ... .

دوست عزیز من میتونم برای شما خرید کنم سالانه و روی تنظیمات میتونم به شما تخفیف بدهم. اما سرور شما زیر محموعه ما خواهد بود. در هر صورت اگر مایل هستید... سروری که مد نشر شما هست را برای من پیام خصوصی کنید یا با شماره من در تماس باشید:
09377836190

با تشکر

---------- Post added at 08:20 PM ---------- Previous post was at 08:15 PM ----------

آی وب هزینه ستاپ نمیگیره
پشتیبانی خیلی ضعیف، حداقل برای هاست اشتراکی که اینجوریه

هزینه ستاپ برای قرار داد های زیر 1سال 49 دلار هست. بدون اطلاع هیچ وقت صحبت نکنید ...!
پشتیبانی بسیار مناسب هست.بسته به خریدار هست.
نزدیک به 12 سرویس هاست اتراکی ای وب از طریق ما پشتیبانی میشود و بسیار بسیار عالی سرویس دهی میشوند...!

درسته

تجارت هایی به شکل شما هست که باعث شده به ایرانیان اعتماد نکنند و بعد از چند ماه متوجه بشوند و سرویس ها را ببندند.
متاسفم...!

wordpress
December 25th, 2010, 20:22
من فقط گفتم که میشه این کار رو کرد
البته بعضی وقتا هم حقشونه
خودشون میگن ظرف 24 ساعت جواب میدن ولی 72 ساعت طول میکشه خوب طرف ناراضیه می خواد بره یه جای دیگه. حالا جریمه هم باید بده؟!
اونا به تعهدشون عمل نمیکنن چرا ما باید ضرر کنیم!
بهرحال من قصد بدی نداشتم
شرمنده

mr-ehsan
December 25th, 2010, 20:38
برای سوال دومتون می تونید از امضای من کمک بگیرید...
نام فروشنده ها ...وبسایت.... و آی دی فروم اومده
موفق باشید
خیلی ممنون

سرور اختصاصی از ای وب نگیرید .... پشتیبانیش ضعیفه اونم پرداخت یک ساله
پشتیبانی انگلیش که خوب بود ،من چند سوال داشتم ازشون پرسیدم خیلی زود جوابشو با ایمیل فرستادن
کیفیت و اعتبار هاستینگ خیلی مهمه برام ،همچنین مسائلی مثله تحریم باعث شده که با هاستینگ های آمریکایی نشه کار کرد گرچه سایتها به زبان انگلیش هست

سلام
سرور اختصاصی کاملا مدیریت شده از آی وب می توانیم تقدیمتان کنیم
فقط مشکلی که هست در پنل شما نمی تواند باشد
ارادتمند
خیلی ممنون ، ولی حتما تاکید دارم که پنلش دست خودم باشه

سلام
منم موافقم
یک ماه خوبه
ارادتمند
همونطور که دوستان گفتن ،هزینه ستاپ و تخفیف ۱۵% و اینکه نمیخوام هی از این
هاستینگ به اون هاستینگ برم

درسته
کسی که یک ساله بخواد بخره که دیگه نمیتونه فلنگ رو ببنده ،،از اون گذشته کاره درستی نیست کلا ،،هدفم از پرداخت با پیپال اینکه پنل هاست و دیگر جزییات دست خودم باشه ،،اگه کسی از دوستان بتونه پرداخت رو انجام بده با تخفیف که دیگه مشکل آدرس و و تحریم کلا منتفی شه و پنل دست خودم باشه خوب مزاحم ایشون میشیم...لطفا کسانی که میتونن اینکارو انجام بدن یک پم بدن همراه با قیمت ..ممنون

root
December 25th, 2010, 20:40
سلام
ما علاوه بر سرورهای سالیانه ، کولوکیشن هم داریم ، سورس هم خودمان هستیم :)
فقط عرض کردم دلیلتان چیست ؟
منظورم این بود که اگر برای آن 49 دلار است می توانیم درستش کنیم
البته شفاف نگفتم
شرمنده خلاصله

nimafire
December 25th, 2010, 20:57
خیلی ممنون

پشتیبانی انگلیش که خوب بود ،من چند سوال داشتم ازشون پرسیدم خیلی زود جوابشو با ایمیل فرستادن
کیفیت و اعتبار هاستینگ خیلی مهمه برام ،همچنین مسائلی مثله تحریم باعث شده که با هاستینگ های آمریکایی نشه کار کرد گرچه سایتها به زبان انگلیش هست

خیلی ممنون ، ولی حتما تاکید دارم که پنلش دست خودم باشه

همونطور که دوستان گفتن ،هزینه ستاپ و تخفیف ۱۵% و اینکه نمیخوام هی از این
هاستینگ به اون هاستینگ برم

کسی که یک ساله بخواد بخره که دیگه نمیتونه فلنگ رو ببنده ،،از اون گذشته کاره درستی نیست کلا ،،هدفم از پرداخت با پیپال اینکه پنل هاست و دیگر جزییات دست خودم باشه ،،اگه کسی از دوستان بتونه پرداخت رو انجام بده با تخفیف که دیگه مشکل آدرس و و تحریم کلا منتفی شه و پنل دست خودم باشه خوب مزاحم ایشون میشیم...لطفا کسانی که میتونن اینکارو انجام بدن یک پم بدن همراه با قیمت ..ممنون

مم ببینید من تاکید بر خرید از طریق ما ندارم. اما شما اگر خودتان خرید کنید مسایل تحریم.سرویس دهی .تاییدیه و ... را ممکن هست داشته باشید
اگر خریدار مطمین باشد شما تنها هزینه ها را از طریق ان پرداخت میکنید.سورس بانکی مطمین. اعتبار مطمین و ... از مزیت های بسیار بسیار مهم خرید از طریق فروشندگان (به طور مثال ما) هست.

irlogo
December 25th, 2010, 21:00
من 2 تا شرکت رو برای خرید از آی وب پیشنهاد می کنم
شرکت لحظه الکترونیک که چون در ترکیه هم شرکت داره می تونه براتون سی پنل مستقیم از دیتاسنتر هم بگیره
شرکت نگاه روشن پارس که اقای صالح ( همونی که عکس فیل نماشه ) مثل شیر دارن پاسخ می دن، کارشون عالیه و فوق العاده هست و حتما می تونن لایسنس خارجی سی پنل براتون بگیرن

نیما جون هم که دیگه جای خودشو داره! نیما فایر

mr-ehsan
December 25th, 2010, 21:01
دوست عزیز من میتونم برای شما خرید کنم سالانه و روی تنظیمات میتونم به شما تخفیف بدهم. اما سرور شما زیر محموعه ما خواهد بود. در هر صورت اگر مایل هستید... سروری که مد نشر شما هست را برای من پیام خصوصی کنید یا با شماره من در تماس باشید:
09377836190

با تشکر

خیلی ممنون از پیشنهادتون ،،ولی بر اساس تجربیات قبلی تصمیم گرفتم دیگه هرگز اینکارو نکنم ،،اگه میتونید طوری بگیرید که پنل دسته خودم باشه و تخفیف و پرداخت از طریق شما انجام بشه من موافقم که دیگه اگه یک وقت خدای نکرده شما جمع کردین رفتین یا هر علت دیگی مشکلی برا من پیش نیاد ،،،گر چه همونطور هم که گفتم الان در مرحله جمع اوری اطلاعات هستم و احتمالا چندین ماه دیگه بگیرم ،،برا شروع میخوام این سرویس رو بگیرم ماهی ۴۹$ یک ساله ۵۲۹$ درمیاد
Linux

Celeron 420 1.6GHz CPU
1GB Ram
320GB SATA2 Hard Disk Drive

mr.he3am
December 25th, 2010, 21:04
هر کاری آقای صالح میگه انجام بده :d
2 دانگ از iweb مال آقای صالح هست:d

nimafire
December 25th, 2010, 21:04
[QUOTE=nimafire;182072]
09377836190

با تشکر[COLOR="Silver"]

خیلی ممنون از پیشنهادتون ،،ولی بر اساس تجربیات قبلی تصمیم گرفتم دیگه هرگز اینکارو نکنم ،،اگه میتونید طوری بگیرید که پنل دسته خودم باشه و تخفیف و پرداخت از طریق شما انجام بشه من موافقم که دیگه اگه یک وقت خدای نکرده شما جمع کردین رفتین یا هر علت دیگی مشکلی برا من پیش نیاد ،،،گر چه همونطور هم که گفتم الان در مرحله جمع اوری اطلاعات هستم و احتمالا چندین ماه دیگه بگیرم ،،برا شروع میخوام این سرویس رو بگیرم ماهی ۴۹$ یک ساله ۵۲۹$ درمیاد
Linux

Celeron 420 1.6GHz CPU
1GB Ram
320GB SATA2 Hard Disk Drive

مم بله اگر قبلا بی اعتمادی برای شما از بایت سرویس دهنده قبلی ایجاد شده من متاسفم.
اما ببینید برای تخفیف و ... باید در پنل ما یا دیگر همکاران باشد.
به هر حال ما 3 سال سابقه فعالیت داریم. قرار داد های 10 ساله 5 ساله و سالانه داشتیم . در هر صورت اگر مایل بودید من میتونم سرویس دهی به شما داشته باشم

---
December 25th, 2010, 21:11
تجربه 4 ماهه من از آی وب :
- میانگین ماه اول روزی 6 ساعت داون تایم
- ساپورت لول 3 اما بی کیفیت تر از لول یک
- صبح از خواب پا میشدن یه اینویس 50 دلاری میزدن به حساب 30 دلاری میزدن بعد 2 روز میگفتن اشتباه کرده سیستم
- یه پلسک 100 دامنه به ما دادن اینقدر گند زدن ایمیل دادن فری برات سی پنل میکنیم
- صبح سرور داون میشد : جنراتور ترکید 4 تا هم شهید دادیم
اینقدر من در خواست ساپورت کردم که همه دپارتمان هاش اپراتوراشو میشناسم و نام میبرم
خلاصه ما پشت دستمون رو داغ کردیم طرف کانادا نریم فقط ایالات متحده و بس
با احترام

mr.he3am
December 25th, 2010, 21:15
- صبح از خواب پا میشدن یه اینویس 50 دلاری میزدن به حساب 30 دلاری میزدن بعد 2 روز میگفتن اشتباه کرده سیستم
اینقدر من در خواست ساپورت کردم که همه دپارتمان هاش اپراتوراشو میشناسم و نام میبرم
با احترام
همه اپراتور هایی که نام میبره دخترن :d
تنها کسی که در مورد آپتایم اینجوری میگه شما هستی من 5 ماه استفاده کردم مشکلی ندیدم

---
December 25th, 2010, 21:19
اضافه می کنم برای خرید بیشتر از یک ماه بهتره از لبنان بخرید که اطمینان خاطر داشته باشید مشکلی پیش نمیاد =)):67:

---------- Post added at 09:19 PM ---------- Previous post was at 09:15 PM ----------

همه اپراتور هایی که نام میبره دخترن :d
تنها کسی که در مورد آپتایم اینجوری میگه شما هستی من 5 ماه استفاده کردم مشکلی ندیدم

:d:d:d:d والا بین اون همه سرور شای ماله ما خرابش افتاده
پ ن : پسراشونم تک و توک میشناسم

mr-ehsan
December 25th, 2010, 21:32
با احترام
100% هاستینگ های آمریکایی بهترن ،،اما شما از چه طریقی گرفتید منظورم مسائل verify کردن و تحریم هستش

root
December 25th, 2010, 21:36
سلام
هدف من تبلیغ یا خرید از ما نیست
من می خواستم راهنمایی کرده باشم
دوستان همه کارشون خوبه و ما شاگردشون هستیم
خیلی لطف دارند به ما

HyperServer
December 25th, 2010, 22:40
100% هاستینگ های آمریکایی بهترن ،،اما شما از چه طریقی گرفتید منظورم مسائل verify کردن و تحریم هستش

اگر یه شخصی در اروپا باشه و یا آمریکا و اونجا شرکت داشته باشه مشکلی نداره
نمایش مشخصات: HugeServer - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران (http://www.webhostingtalk.ir/member/2854/)
و
نمایش مشخصات: Aria - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران (http://www.webhostingtalk.ir/member/3463/)
رو پیشنهاد میکنم

kingoftehran
December 26th, 2010, 00:37
ما هم به خاطر وب سایت های دولتیمون و مشکل تحریم نمی ریم آمریکا و گرنه شکی نیست که آمریکا چیز دیگه هست.
Iweb هم اگر شما خوب خودتون کانفیگ کنید ردیفه و مشکلی ندارید مثل شرکت ما و یا ایران هاست که با iweb کار می کنه.
ولی در کل واقعا پیر آدم را در می یارند تا یک کمکی کنند پول را هم 1 روز دیر بریزید سرور فاتحه...........ولی آمریکایی ها حرف حساب سرشون می شه ما سرور های اختصاصی و مجازیمون را از آمریکا می گیریم.