ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : زمان دان تایم

sami85
May 23rd, 2017, 19:24
سلام دوستان
سرور مجازی لینوکس دارم که سنتوسه 6 و قدرتش زیاد بود دادم تنزل (تقلیل) ش بدهند ( دیتاسنتر ایرانی ) بعد از این کار تیکتی زدند که مزمونش در زیر هست

" طی درخواست شما جهت تنزل ram , cpu سرویس vps شما، خواهشمند است در اسرع وقت، زمان دان تایم جهت انجام را طی این تیکت اعلام نمایید. "

حالا اگر میشه راهنمایی بفرمایید نخست چرا همچین چیزی نیاز دارن (دلیلش درخواستشون چی هست ) دوم پاسخ را با چه دستوری توی ترمینال بگیرم و بعد بدم ؟ خودم فکر میکنم نرم افزار نیاز داشته باشه ... در صورتی که بدون نرم افزار اضافی میشه جوابشون رو داد بفرمایید ...
با سپاس

company_hosting
May 23rd, 2017, 19:29
سلام

در برخی مجازی ساز ها برای کاهش مشخصات سرویس باید سرویس خاموش شود و درخواست اعلام شده برای این مورد میباشد

و شما در یک ساعت خاص نیاز به سرویس ندارید یا نداشته باشید تا انها موارد برای شما انجام یدهند

با تشکر

sami85
May 23rd, 2017, 19:50
سلام

در برخی مجازی ساز ها برای کاهش مشخصات سرویس باید سرویس خاموش شود و درخواست اعلام شده برای این مورد میباشد

و شما در یک ساعت خاص نیاز به سرویس ندارید یا نداشته باشید تا انها موارد برای شما انجام یدهند

با تشکر

مجازی ساز VM ware هست ... با سپاس از شما امید وارم کلید تشکر رو پیدا کنم