توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست اکانت ovh با مشخصات امریکا
talebi1372
May 22nd, 2017, 15:18
سلام . نیاز به یک اکانت ovh با مشخصات امریکایی دارم . لطفا قیمت خودتون رو اعلام کنید .
احتیاج به مدارک ندارم تنها چیزی که میخوام تضمین اینه که اکانت بی خود بلوکه نشه و فروشنده پاسخگو باشه .
لطفا قیمت رو ذکر کنید .
farssub
May 22nd, 2017, 15:25
سلام . نیاز به یک اکانت ovh با مشخصات امریکایی دارم . لطفا قیمت خودتون رو اعلام کنید .
احتیاج به مدارک ندارم تنها چیزی که میخوام تضمین اینه که اکانت بی خود بلوکه نشه و فروشنده پاسخگو باشه .
لطفا قیمت رو ذکر کنید .
مدارکی که باز میکنن ، همگی فییک هستن دوست عزیز ، پس کسی تضمین نمیده برای پنلی که با مدارک فییک باز میشه!
باید مدارک حقیقی ردیف کنید
larsa.soft
May 22nd, 2017, 18:17
خدمت شما عرض کنیم که اولا مدارک امریکایی همشون فیک هستند دوما برای وریفای مدارک لازم هست درکل برای اوی اچ حتی شماره تماس هم لازم هست
کلا آمریکا ری*** 99 درصدی هستش
OmizbanCo
May 22nd, 2017, 19:58
لطفا قیمت رو ذکر کنید .
درود
در صورت تمایل در ارتباط باشید
مدارک و وریفای بصورت تلفی و کاملا معتبر
مدارک از فرد ایرانی در آمریکا
تلگرام OmizbanCo
talebi1372
May 25th, 2017, 07:09
خدمت شما عرض کنیم که اولا مدارک امریکایی همشون فیک هستند دوما برای وریفای مدارک لازم هست درکل برای اوی اچ حتی شماره تماس هم لازم هست
کلا آمریکا ری*** 99 درصدی هستش
بله عزیز . همین الان اکانت ovh دارم فقط مشخصاتش اروپایی هست و مشکل اینجاست که وت و قیمت ارز باعث میشه هیچ سرویسی صرفه اقتصادی نداشته باشه . مدارک فیک امریکایی خودم موجود دارم . نیاز به یک شخص حقیقی دارم تو امریکا که برام اکانت بسازه .
larsa.soft
May 25th, 2017, 10:33
میتونیم براتون با مدارک از اسیا اکی کنیم بدون مالیات اگرهم خواستید همراه با پی پالش
mobinhost.in
May 25th, 2017, 21:34
با سلام و احترام
با مبلغ 2 میلیون تومان با مدارک واقعی و به همراه رفع مشکلات احتمالی در آینده قابل ارائه می باشد
talebi1372
May 26th, 2017, 11:28
ماشالله این تحریم ها خوب محیطی شده برای گرفتن ماهی از آب گل آلود . یکی از بچه های پرشین تولز محبت کرد با 40هزار تومن ردیف کرد . ممنون از همگی .
adeveloper
May 29th, 2017, 16:26
ماشالله این تحریم ها خوب محیطی شده برای گرفتن ماهی از آب گل آلود . یکی از بچه های پرشین تولز محبت کرد با 40هزار تومن ردیف کرد . ممنون از همگی .
سلام من هم نیاز دارم به یک اکانت ovh امریکا، امکانش هست ایشون رو به من هم معرفی کنید؟ ممنونم
ColdWorld
May 29th, 2017, 16:52
دوست عزیز اگر مدارک واقعی هست برای بنده هم لینک پروفایل اون شخص رو بفرستید من هم میخوام.مرسی
masoud_mn
July 13th, 2017, 15:18
اگر براتون امکانش هست کسی رو که کمکتون کرده بهم معرفی کنید :(