ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در سرور مجازی

Akelis_2
May 21st, 2017, 08:18
سلام دوستان
من به دلیل مشکلات سرعت که روی هاستینگ داشتم و تحقیقات به این نتیجه رسیدم که باید سرور مجازی بگیرم. حالا من یه سرور مجازی تهیه کردم و روش csf و vsftp و mailserver و phpmyadmin و ساختار lamp رو نصب کردم
سوالی که دارم اینه که چطور میتونم دوتا سایتی که روی هاست دیگه دارم به سرور خودم انتقال بدم. در واقع مشکل من اینه که چطوری بحث دامنه ها رو مدیریت کنم که به فولدر خودشون ارجاع پیدا کنن و همچنین اکانت ftp به فولدر اون دامین بره و از این قبیل مشکلات. ممنون میشم راهنمایی کنید.

k-pax
May 21st, 2017, 10:42
شما بهتره از یه کنترل پنل برای سرور مجازیتون استفاده کنید !
بهترین گزینه ها دایرکت ادمین و سی پنل هستند! که البته رایگان نیستند!

بصورت دستی ساخت ورچوال هاست و انتقالش یکم سخته براتون ! و امکان اشتباه شدن زیاده

Akelis_2
May 21st, 2017, 13:39
شما بهتره از یه کنترل پنل برای سرور مجازیتون استفاده کنید !
بهترین گزینه ها دایرکت ادمین و سی پنل هستند! که البته رایگان نیستند!

بصورت دستی ساخت ورچوال هاست و انتقالش یکم سخته براتون ! و امکان اشتباه شدن زیاده

ممنون از پاسخگوییتون. شما خودتون دایرکت ادمین ارائه میدید ؟ هزینه لایسنس ها رو میشه بفرمایید

bluehost
May 21st, 2017, 13:45
سلام دوستان
من به دلیل مشکلات سرعت که روی هاستینگ داشتم و تحقیقات به این نتیجه رسیدم که باید سرور مجازی بگیرم. حالا من یه سرور مجازی تهیه کردم و روش csf و vsftp و mailserver و phpmyadmin و ساختار lamp رو نصب کردم
سوالی که دارم اینه که چطور میتونم دوتا سایتی که روی هاست دیگه دارم به سرور خودم انتقال بدم. در واقع مشکل من اینه که چطوری بحث دامنه ها رو مدیریت کنم که به فولدر خودشون ارجاع پیدا کنن و همچنین اکانت ftp به فولدر اون دامین بره و از این قبیل مشکلات. ممنون میشم راهنمایی کنید.
با سلام
بدون استفاده از کنترل پنل کار برای شما سخت خواهد شد در صورتی که یک فرد حرفه ای نباشید
بهتر هست از یک کنترل پنل مناسب استفاده کنید سی پنل و دایرکت ادمین هر دو مناسب هستند

k-pax
May 21st, 2017, 15:29
ممنون از پاسخگوییتون. شما خودتون دایرکت ادمین ارائه میدید ؟ هزینه لایسنس ها رو میشه بفرمایید
اینجا نمیشه آفر داد دوست گرامی
در بخش درخواست سرویس درخواست بدید
دوستان آفر میدن خدمتون

Akelis_2
May 21st, 2017, 15:31
اینجا نمیشه آفر داد دوست گرامی
در بخش درخواست سرویس درخواست بدید
دوستان آفر میدن خدمتون
ممنونم دوست عزیز

Sent from my SM-G955F using Tapatalk