توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل ارور 404 برگه ها بعد از تغییر پیوند یکتا
m0rt3za
May 20th, 2017, 23:44
سلام
سرچ کردم و راه حل هایی که گفته شده بود رو انجام دادم ولی مشکل حل شد
وقتی پیوند یکتا رو از به حالتی غیر از حالت پیش فرض تغییر میدم برگه های سایت ارور 404 میده ولی پست ها باز میشن
اگر پیوند یکتا رو به حالت پیش فرض برگردونم مشکل حل ارور 404 حل میشه
فایل .htaccess رو هم دوباره میسازم ولی درست نمیشه
Admin-D
May 21st, 2017, 00:06
سلام
سرچ کردم و راه حل هایی که گفته شده بود رو انجام دادم ولی مشکل حل شد
وقتی پیوند یکتا رو از به حالتی غیر از حالت پیش فرض تغییر میدم برگه های سایت ارور 404 میده ولی پست ها باز میشن
اگر پیوند یکتا رو به حالت پیش فرض برگردونم مشکل حل ارور 404 حل میشه
فایل .htaccess رو هم دوباره میسازم ولی درست نمیشه
اول بذار رو پیش فرض بعد برو فایل .htaccess توی پوشه wp-admin رو حذف کن بعد برو فرمت پیوند یکتا رو هر چی میخوای بذار. درست میشه
(نگران پاک کردن فایل .htaccess نباش ، خودش فایل .htaccess درست میکنه تو همون پوشه)
m0rt3za
May 21st, 2017, 00:09
اول بذار رو پیش فرض بعد برو فایل .htaccess توی پوشه wp-admin رو حذف کن بعد برو فرمت پیوند یکتا رو هر چی میخوای بذار. درست میشه
(نگران پاک کردن فایل .htaccess نباش ، خودش فایل .htaccess درست میکنه تو همون پوشه)
اینکارو انجام دادم ولی نشد
m2n
May 21st, 2017, 01:19
پست ها هم 404 میدن؟
m0rt3za
May 21st, 2017, 10:26
پست ها هم 404 میدن؟
سلام
خیر
فقط برگه ها
مشکل از پلاگین دو زبانه سایت هست. این پلاگین رو که غیر فعال کنم مشکل حل میشه
ولی استفاده ازین پلاگین ضروریه باید سایت دو زبانه باشه. پلاگین wpml
mosenth
May 21st, 2017, 14:44
سلام دوست عزیز،
در صورتی که مشکل از پلاگینن شما هست و قصد استفاده از اون رو دارید، تنها راهی که برای شما می مونه ریدایرکت برگه ها هست
می تونید با استفاده از افزونه simple 301 redirects لینک های قدیمی که 404 دارند رو به لینک جدید ارجاع بدید(لینک برگه هارو تغییر بدید)