ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک فوری: افزایش میزان Timeout در IIS

babak14
May 17th, 2017, 11:01
با سلام:
در برخی از ساعت های روز به دلیل Timeout به وجود اومده برخی از محتویات سایت لود نمیشه. این محتویات در واقع چیزهایی هستند که به برنامه نویسی سایت مربوط نیست. به عنوان مثال "لوگوی ساماندهی " که کدش رو کامل از سایت مرجع در داخل سایت قرار دادیم
البته طبق این لینک آموزشی متوجه شدم که باید زمان Timeout رو در IIS افزایش بدم. ولی الان دو تا سوال دارم
https://technet.microsoft.com/en-us/library/cc771956

1- طبق تصویر ضمیمه شده وارد مسیر ذکر شده در آموزش شدم ولی نمی دونم کدوم Application pool را باید مقدار تام اوتش رو زیاد کنم.
2- مقدار Timeout رو چقدر بذارم استاندارد هست؟ (الان روی 20 دقیقه هست)
متشکر

data20
May 17th, 2017, 17:12
روی سایت کلیک راست کنید و وارد basic settingsبشید بعد edit site میتونید app pool ببنید یا app pool جدید بهش نسبت بدید
idle time out با توجه به برنامه تنظیم میشه و معمولا برنامه نویس خودش time out کنترل میکنه و در نهایت اگر برنامه crash کنه به سطح iis میرسه به طور مثال در iis شما یه پروسه بیش از 20 دقیقه طول بکشه
موردی هم که شما ذکر کردید تا جای که میدونم ربط خاصی نداره
داخل لینک هم مواردی که در بر میگیره شرج داده :

The server has a heavy processing load.
Specific worker processes are consistently idle.
No new processing space is available.

برنامه نویس شما راحت میتونه سایت به صورت debug بالا بیاره و ببینه دلیل time out چیه یا اگر logger برای سایت تنظیم کرده باشه باز میتونید ببینید

babak14
May 17th, 2017, 17:14
ممنونم مورد رو بررسی می کنم و در ادامه همین پست خدمتتون عرض می کنم

روی سایت کلیک راست کنید و وارد basic settingsبشید بعد edit site میتونید app pool ببنید یا app pool جدید بهش نسبت بدید
idle time out با توجه به برنامه تنظیم میشه و معمولا برنامه نویس خودش time out کنترل میکنه و در نهایت اگر برنامه crash کنه به سطح iis میرسه به طور مثال در iis شما یه پروسه بیش از 20 دقیقه طول بکشه
موردی هم که شما ذکر کردید تا جای که میدونم ربط خاصی نداره
داخل لینک هم مواردی که در بر میگیره شرج داده :

برنامه نویس شما راحت میتونه سایت به صورت debug بالا بیاره و ببینه دلیل time out چیه یا اگر logger برای سایت تنظیم کرده باشه باز میتونید ببینید