ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند سرور اختصاصی با مشخصات مندرج در تاپیک

mailportal
May 16th, 2017, 11:07
با سلام

سرور با مشخصات زیر مورد نیاز است

- هارد حداقل 4 ترابایت

- رم حداقل 32

- پورت یک گیگ واقعی

موارد استفاده سرور :

- ایمیل مارکتینگ

- هاستینگ

- وی پی اس

- دانلود و آپلود فایل (نرم افزار - فیلم و ... کار نمیکنم سایت دانلود نرم افزار مثل دانلودها)

لطفاً آفرهای خودتان را اعلام نمایید.

از دیتا سنتر هایی که ابیوز برای ایمیل مارکتینگ می دهند آفر ندهید.

نکته : شرکت ها و اشخاص غیر مجاز مثل ایزدی وب داده و سایر افراد که مشابه ایشان جا و مکان مشخص ندارند آفر ندهند.

وقت همدیگر را لطفا نگیریم بنده نیاز به یک تامین کننده دائم دارم که با اخلاق مشتری مداری کار کند.

با تشکر

mailportal
May 16th, 2017, 14:22
با سلام

سرور با مشخصات زیر مورد نیاز است

- هارد حداقل 4 ترابایت

- رم حداقل 32

- پورت یک گیگ واقعی

موارد استفاده سرور :

- ایمیل مارکتینگ

- هاستینگ

- وی پی اس

- دانلود و آپلود فایل (نرم افزار - فیلم و ... کار نمیکنم سایت دانلود نرم افزار مثل دانلودها)

لطفاً آفرهای خودتان را اعلام نمایید.

از دیتا سنتر هایی که ابیوز برای ایمیل مارکتینگ می دهند آفر ندهید.

نکته : شرکت ها و اشخاص غیر مجاز مثل ایزدی وب داده و سایر افراد که مشابه ایشان جا و مکان مشخص ندارند آفر ندهند.

وقت همدیگر را لطفا نگیریم بنده نیاز به یک تامین کننده دائم دارم که با اخلاق مشتری مداری کار کند.

با تشکر

منتظر آفرهای دوستان هستم

mhiizadi
May 16th, 2017, 14:34
همکاران و کاربران محترم؛ ایشان یک بدهی 850 هزار تومانی به وب داده داشته اند و پرداخت نیز نکردند و با تضمین پرداخت توسط خودشان که متاسفانه اعتماد کردیم و باز گذاشتیم سرویس شون رو .

به هر حال پیشنهاد میکنم قبل از فروش به چنین افرادی حتما تحقیق کنید و نیاز به توضیحات بود با بنده در تماس باشید .

با تشکر از همه .

mailportal
May 16th, 2017, 14:40
همکاران و کاربران محترم؛ ایشان یک بدهی 850 هزار تومانی به وب داده داشته اند و پرداخت نیز نکردند و با تضمین پرداخت توسط خودشان که متاسفانه اعتماد کردیم و باز گذاشتیم سرویس شون رو .

به هر حال پیشنهاد میکنم قبل از فروش به چنین افرادی حتما تحقیق کنید و نیاز به توضیحات بود با بنده در تماس باشید .

با تشکر از همه .

من توی تاپیک هم توضیح دادم
ایزدی از وب داده کلاه بردار است و بنده نیز از ایشان به اتهام کلاه برداری و اخاذی از طریق مصادره غیر قانونی داده های سایتم شکایت کرده ام.

شما از این فرد بخواهید آدرس محل فعالیتش را اعلام کند اگر راست گو است.
ازش بپرسید چرا خودش اصفهان ساکن است اما شماره اجاره ای تهران روی سایتش قرار داده است و شماره اصلی اش چیست؟
از این فرد سوال کنید چرا نماد اعتماد سایتش تمدید نشده است (چون شاکی دارد)

جالب است *** می آید و به من اتهام میزند.
هر کسی از خریداران که خواست بیاید من توضیح بدهم که چطور این فرد کلاه برداری میکند.

به وب داده و ایزدی اعتماد نکنید ، من یکبار اعتماد کردم 2 3 میلیون پولم را خورد سایتم هم دیتایش را به بهانه ابیوز پراند.

این پول ها حرام است انقدر بخور تا شکل کرگدن بشی ایزدی
البته مملکت بی در و پیکر هم نیست من پیگیری قضایی دارم ازت و به زودی دستگیرت میکنم.

در ضمن این فرد شیاد اکانت من را هم در سایتش پاک کرده است اگر پاک نمی کرد من رمز حساب کاربری ام را میدادم تا تمام پرداخت ها و تیکت ها و کلاه برداری های این فرد برای همه آشکار شود.

- - - Updated - - -

با تشکر از همه .

البته ظاهرا اینجا جای خریدار و فروشنده اشتباهی گرفته شده است این منم که باید اعتماد کنم نه فروشنده
چون بنده دارم پول میدهم.

این فروشنده است که باید اعتماد سازی بکند.

متاسفانه اعتماد به امثال ایزدی باعث شده است به تمام فروشنده ها بی اعتماد شویم.

فعالیت بدون داشتن نماد اعتماد نیز جرم است که این مورد هم از طریق پرونده ایشان در حال پیگیری است.

novin-web
May 16th, 2017, 14:49
سلام

از دیتاسنتر هتزنر این افر موجود هست

این افر در حال حاضر موجود هست با 10 درصد تخفیف دایمی:
CPU: Intel Xeon I7-2600
RAM: 32GB
HDD: 2x HDD 3,0 TB SATA Enterprise
PORT: 1 Gbit/s bandwidth
Traffic: Unlimited
ماهانه: 189 تومان

-------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :

تیکت : ارسال درخواست (http://www.novinhost.org/client/submitticket.php)
تلفن شرکت: فروش (66015891-021) - فنی (66913139-021) داخلی 103
موبایل: 3715950-0937
وایبر: 09213601063
ایمیل :admin@novinhost.org
یاهو : novinhost
------------------------------------------------------------------------------------------------
نمای کلی از شرکت و کارکنان نوین هاست (http://www.novinhost.org/index.php/%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C/%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA.html)
دارای نماد اعتماد
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست

mailportal
May 16th, 2017, 14:53
سلام

از دیتاسنتر هتزنر این افر موجود هست

این افر در حال حاضر موجود هست با 10 درصد تخفیف دایمی:
CPU: Intel Xeon I7-2600
RAM: 32GB
HDD: 2x HDD 3,0 TB SATA Enterprise
PORT: 1 Gbit/s bandwidth
Traffic: Unlimited
ماهانه: 189 تومان

-------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :

تیکت : ارسال درخواست (http://www.novinhost.org/client/submitticket.php)
تلفن شرکت: فروش (66015891-021) - فنی (66913139-021) داخلی 103
موبایل: 3715950-0937
وایبر: 09213601063
ایمیل :admin@novinhost.org
یاهو : novinhost
------------------------------------------------------------------------------------------------
نمای کلی از شرکت و کارکنان نوین هاست (http://www.novinhost.org/index.php/%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C/%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA.html)
دارای نماد اعتماد
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست

سلام گرامی
آیا این سرور مارکتی است یا جزو پلن هاست
اگر از روت سرورهاست کدام سرور می باشد؟

mhiizadi
May 16th, 2017, 14:59
من توی تاپیک هم توضیح دادم
ایزدی از وب داده کلاه بردار است و بنده نیز از ایشان به اتهام کلاه برداری و اخاذی از طریق مصادره غیر قانونی داده های سایتم شکایت کرده ام.

شما از این فرد بخواهید آدرس محل فعالیتش را اعلام کند اگر راست گو است.
ازش بپرسید چرا خودش اصفهان ساکن است اما شماره اجاره ای تهران روی سایتش قرار داده است و شماره اصلی اش چیست؟
از این فرد سوال کنید چرا نماد اعتماد سایتش تمدید نشده است (چون شاکی دارد)

جالب است *** می آید و به من اتهام میزند.
هر کسی از خریداران که خواست بیاید من توضیح بدهم که چطور این فرد کلاه برداری میکند.

به وب داده و ایزدی اعتماد نکنید ، من یکبار اعتماد کردم 2 3 میلیون پولم را خورد سایتم هم دیتایش را به بهانه ابیوز پراند.

این پول ها حرام است انقدر بخور تا شکل کرگدن بشی ایزدی
البته مملکت بی در و پیکر هم نیست من پیگیری قضایی دارم ازت و به زودی دستگیرت میکنم.

در ضمن این فرد شیاد اکانت من را هم در سایتش پاک کرده است اگر پاک نمی کرد من رمز حساب کاربری ام را میدادم تا تمام پرداخت ها و تیکت ها و کلاه برداری های این فرد برای همه آشکار شود.

- - - Updated - - -

البته ظاهرا اینجا جای خریدار و فروشنده اشتباهی گرفته شده است این منم که باید اعتماد کنم نه فروشنده
چون بنده دارم پول میدهم.

این فروشنده است که باید اعتماد سازی بکند.

متاسفانه اعتماد به امثال ایزدی باعث شده است به تمام فروشنده ها بی اعتماد شویم.

فعالیت بدون داشتن نماد اعتماد نیز جرم است که این مورد هم از طریق پرونده ایشان در حال پیگیری است.

شما اگر راست میگویید و *** کیست؛ چرا بدهی خود را پرداخت نمیکنید ؟
دو ماه بدون پرداخت سرور شما باز بوده است و پرداخت نکردید و توسط ما مسدود شده است و حال شما شاکی هستید ؟
شما قبض اب و برق را هم پرداخت نکنید ؛ قطع می کنند ؛ حال اینکه سرور است .
همکاران گرامی ؛ از ارائه سرویس به چنین افرادی خودداری کنید تا بفهمند در فعالیت در اینترنت بر روی درست کاری بناست؛ نه دروغ گویی که ایشان هستند .

به هر حال هر شخصی از همکاران قصد ارائه سرویس به این شخص ( یاسر نیکزاد ) را داشت؛ قبل ارائه با بنده تماس بگیرد : 02128426400 تا دسترسی و اطلاعات لازم را بدهم .
با تشکر .