PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در hmailserver

hassanfe
May 15th, 2017, 20:53
با عرض سلام و وقت بخیر خدمت عزیزان

من روی ویندوز 2012 hmailserver راه اندازی کردم و چون روی چند سرور میخوام داشته باشم این میل سرور رو یک دامین تهیه کردم و برای هر سرور یک ساب دامین زدم و برای هرکدوم DNS و SPF و DKIM و MX تعریف کردم. از خود سرور که ایمیل میفرستم ایمیل ارسال میشه و حتی تست هم که گرفتم بالاترین نمره رو گرفت.
الان دو مشکل داره که ممنون میشم راهنمایی کنید
1- به اکانت های ایمیلی که ساختم نمیشه ایمیل زد و وقتی ایمیل ارسال میکنم به اون اکانت ها این پیغام میاد:
Address not found Your message wasn't delivered to info@mail79.domain.com because the address couldn't be found. Check for typos or unnecessary spaces and try again
2- و مشکل دوم اینه که فقط از داخل سرور ایمیل ارسال میکنه و وقتی از سیستم خودم مشخصات میل سرور و اکانت ایمیل رو وارد میکنم اصلا شناسایی نمیکنه اکانت رو

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن

باتشکر

data20
May 15th, 2017, 21:50
سلام
از تنظیم درست فایروال مطمئن هستید ؟ (برای تست فایروال خاموش کنید و چک کنید)

hassanfe
May 15th, 2017, 21:52
سلام
از تنظیم درست فایروال مطمئن هستید ؟ (برای تست فایروال خاموش کنید و چک کنید)

سلام
فایروال رو همون اول کامل بستم

data20
May 15th, 2017, 21:58
داخل hmailserver گزینه diagnostics برای خطا یابی هست که عموما خطا ها رو نشون میده
البته موردی که شما گفتید بیشتر مربوط به inbound که در اکثر موارد بر میگرده به فایروال که میگید خاموش

hassanfe
May 15th, 2017, 22:06
داخل hmailserver گزینه diagnostics برای خطا یابی هست که عموما خطا ها رو نشون میده
البته موردی که شما گفتید بیشتر مربوط به inbound که در اکثر موارد بر میگرده به فایروال که میگید خاموش

هیچ خطایی نمیدده

data20
May 15th, 2017, 22:12
اگر مقدور هست مشخصات RDP + رمز hmailserver لطف کنید تا چک کنم

hassanfe
May 15th, 2017, 22:52
با تشکر از data20 (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=66845) عزیز مشکل حل شد