ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور اختصاصی با مشخصات درج شده در تاپیک

mailportal
May 15th, 2017, 18:36
با سلام

یک عدد سرور اختصاصی که با کاربری های زیر مشکلی نداشته باشد و مشخصات زیر را داشته باشد مورد نیاز است.

- بدون ابیوز برای ایمیل مارکتینگ

- دارای هارد حداقل 4 ترابایت برای قرار دادن فایل های دانلودی سایت

- ترجیحا دارای 64 رم

قیمت حداکثر 150 الی 160 هزار تومان

ترجیحا اگر سروری باشد که آی پی رایگان دارد مثل سرورهای فرانسه در اولویت است.

از سرور برای هاست کردن سایت اصلی اینجانب و برای فروش وی پی اس و همچنین برای هاستینگ و از طرفی ممکن است برای ایمیل مارکتینگ استفاده شود.

توجه فرمایید که بنده با برخی شرکت ها و اشخاص کار کرده ام که به هیچ عنوان مشتری مدار نبوده اند ، پس اگر خدمات خوب ندارید لطفاً به هیچ عنوان تایپک را پاسخ ندهید.

نکته بسیار مهم : پرداخت هزینه سرور هر 15 روز یکبار است. یعنی من نصف هزینه را اول ماه و نصف بعد را وسط ماه پرداخت میکنم.لطفاً بدون هیچ سوال و حاشیه ای اگر توانایی ارایه خدمات به این صورت را دارید اعلام کنید و اگر توان انجام ندارید از تاپیک بگذرید و وقت همدیگر را نگیریم.

با تشکر

almandata
May 15th, 2017, 18:42
رم 64

150 :^o:64:

farssub
May 15th, 2017, 18:44
همکاران گرامی ؛ از ارائه آفر به ایشان و فروش سرور خودداری نمایید .

با تشکر - ایزدی .

سلام چه مشکلی ایجاد میکنن؟

mailportal
May 15th, 2017, 18:48
همکاران گرامی ؛ از ارائه آفر به ایشان و فروش سرور خودداری نمایید .

با تشکر - ایزدی .

بله دقیقا

چون یکی از افرادی که سود جویی میکنه خود ایشونه

سرور دست دوم داده به من هزینه 590 هزار تومان برای ستاپ خواسته
من هم گفتم فاکتور دیتاسنتر بده که بدونم حرفش واقعیه اومده اینجا تاپیک خراب کنی
جمع کن خودتو عمو و در تاپیک من پیام نده

حرام بشه پول های بی زبانی که برات ریختم بدون یک ریال پشتیبانی

mailportal
May 15th, 2017, 19:02
سلام ؛ وقت بخیر جناب یوسفی عزیز .
تمایلی به توضیح ندارم؛ ولی نظر خود را در ابتدای تایپیک اعلام کردم .

با تشکر از همراهی تمامی همکاران .

- - - Updated - - -

تاریخ خرید سرور ایشان :
22 اُم ماه بوده است .

دقیقا همان روز سفارش انجام شده ولی ست آپ را با حدود یک ساعت و نیم تماس قرار شد دو ماهه بدهند که نداند .

بنده تمایلی نداشتم موضوع در اینجا ذکر شود .
خودتان نیز میدانید که هم فاکتور هتزنر موجود هست ؛ هم تاریخ خرید شما .

هر کدام از همکاران قصد ارائه سرویس داشتند , به تلگرام بنده پیام بدهند تا با ارسال دسترسی تیم ویور همه چیز را مشاهده کنند .

- - - Updated - - -

شما اگر تیکت رو بررسی میکردید ؛ بنده حتی فاکتور دیتاسنتر رو هم ارسال کردم و گفتم که تاریخ پرداخت ست آپ رو با تاریخ خرید سرور توسط خودتان مقایسه کنید .

مرد باشید و سره حرفتان بمانید .
سایر همکاران اگر به حرف بنده یا نوع کارکرد اینجانب اطمینان ندارند؛ 1 دقیقه وقت بگذارند و جلوی چنین خریدارانی را بگیریم .

به دلیل پر رو بازی شما در این تاپیک
مدارک شما برای پیگیری قضایی تحویل وکیل شرکت شد.
بیایید و بابت حذف و مصادره دیتای سایت های بنده و چند مشتری پاسخگو باشید.

من مشکلی نداشتم و نمیخواستم پیگیری کنم اما همان فاکتور کذایی و دروغ را هم بیاورید با خودتان در دادگاه تا تقدیم شود.

تمام تیکت ها و فاکتورهای پرداخت شده به حضرتعالی نیز تصویر برداری شده است تا اگر اکانت مرا از سایتتان نیز حذف کنید موجود باشد.

اتفاقا به نظر من همکاران باید جمع شوند و جلوی افراد مشکل داری مثل شما بایستند تا بی اعتمادی ما خریداران از بین برود

من بیشتر از یک سال است که از این فروم و از فروشندگان مختلف سرور تهیه کرده ام ، همه اول حرف های قشنگ میزنید و بعدش یک یا دو ماه هم تحمل می کنید و مثلا مشتری مداری میکنید ، بعدش نه سایت طرف براتون مهمه و نه هیچ چیزی

داداش کلاه برداری که چشم کج و گوش بزرگ نمی خواد.

من شما را به دادگاه می کشانم تا عبرتی باشید برای دیگران و دیتای کسی را بدون دلیل مصادره نکنید.

اینجا هم اگر کسی سرور نفروشه که زیاد هم راضی نیستم (چون اکثر افراد مشکل دارند) جایی هست که خرید کنم پس الکی خودتونو پاره نکنید

- - - Updated - - -

سلام ؛ وقت بخیر جناب یوسفی عزیز .
تمایلی به توضیح ندارم؛ ولی نظر خود را در ابتدای تایپیک اعلام کردم .

با تشکر از همراهی تمامی همکاران .

- - - Updated - - -

تاریخ خرید سرور ایشان :
22 اُم ماه بوده است .

دقیقا همان روز سفارش انجام شده ولی ست آپ را با حدود یک ساعت و نیم تماس قرار شد دو ماهه بدهند که نداند .

بنده تمایلی نداشتم موضوع در اینجا ذکر شود .
خودتان نیز میدانید که هم فاکتور هتزنر موجود هست ؛ هم تاریخ خرید شما .

هر کدام از همکاران قصد ارائه سرویس داشتند , به تلگرام بنده پیام بدهند تا با ارسال دسترسی تیم ویور همه چیز را مشاهده کنند .

- - - Updated - - -

شما اگر تیکت رو بررسی میکردید ؛ بنده حتی فاکتور دیتاسنتر رو هم ارسال کردم و گفتم که تاریخ پرداخت ست آپ رو با تاریخ خرید سرور توسط خودتان مقایسه کنید .

مرد باشید و سره حرفتان بمانید .
سایر همکاران اگر به حرف بنده یا نوع کارکرد اینجانب اطمینان ندارند؛ 1 دقیقه وقت بگذارند و جلوی چنین خریدارانی را بگیریم .

آدرس شرکتتان را نیز در سایتتان پیدا نکردم

اگر درست کار میکنید اینجا قرار دهید تا پیگیری کنم و حضورا خدمت برسم

mailportal
May 15th, 2017, 20:12
سلام .
خدمت سایر کاربران گرامی ؛ پیش از هر قضاوتی ؛ یک نفر که همه وی را تایید می کنند به بنده در این رابطه پ.خ بدهد و کامل دسترسی بدم چک کنند تا جلوی چنین افرادی گرفته بشود .

با بدهی 800 هزار تومانی توقع دارند سرورشان توسط ما تمدید بگردد !!

ایشان دقایقی پیش نیز با دفتر ما تماس گرفتند ؛ فحاشی کردند و توسط سیستم ما نیز ضبط شد .

با تشکر از همه دوستان و همکاران .

بنده یک درخواست دارم
همان دفتری که ادعا میکنید من زنگ زدم (دفتر) آدرسش را اینجا هم برای من هم برای تمام بینندگان بگذارید تا شفافیت فعالیت شما ثابت شود.

در ضمن شما نیز به بنده یک میلیون تومان بدهکارید. (کنتور که نمی ندازه دروغ بگید تا منم بگم)

همچنین طبق پیگیری بنده نماد اعتماد ایشان منقضی شده است و دلیل هم شکایت یوزر بوده است که تمدید نشده است.
در این مورد نیز توضیح بدهید.

- - - Updated - - -

سلام .
خدمت سایر کاربران گرامی ؛ پیش از هر قضاوتی ؛ یک نفر که همه وی را تایید می کنند به بنده در این رابطه پ.خ بدهد و کامل دسترسی بدم چک کنند تا جلوی چنین افرادی گرفته بشود .

با بدهی 800 هزار تومانی توقع دارند سرورشان توسط ما تمدید بگردد !!

ایشان دقایقی پیش نیز با دفتر ما تماس گرفتند ؛ فحاشی کردند و توسط سیستم ما نیز ضبط شد .

با تشکر از همه دوستان و همکاران .

این کاربر کلاه بردار حتی بعد از دریافت مبلغ از من و عدم ارائه سرور پنل کاربری من را در سایتش نیز مسدود کرده است. خوشبختانه بنده از تمام پرداخت ها و تیکت ها عکس دارم.

حالا همه قضاوت کنید که ایشان دروغگو است یا بنده ؟؟/

دوستان تاپیک خراب شد ، هر کسی سرور دارد آفر بدهد

mhiizadi
May 15th, 2017, 20:19
ادامه این تایپیک بی معناست .
بنده به درخواست همکاران ؛ پست ها رو حذف میکنم و شما نیز قانونی پیگیری کنید .

mailportal
May 15th, 2017, 20:29
ادامه این تایپیک بی معناست .
بنده به درخواست همکاران ؛ پست ها رو حذف میکنم و شما نیز قانونی پیگیری کنید .

اتفاقا با معناست
من یک درخواست بیشتر بیشتر ندارم , شفاف سازی کسب و کارتان که هر خریداری نیاز دارد بداند

- محل فعالیت شما آدرس نمی دهید.
- شماره تلفن روی سایتتان یک شماره اجاره ای تهران است که ماهانه 50 هزار تومان می فروشند و اما خودتان اصفهانید.(کسی که درست کار میکنه نیازی به شماره اجاره ای نداره)
- توضیح بابت عدم تمدید نماد اعتمادتان

اینها را لازم است همینجا نیز توضیح بدهید تا مشخص شود خریدار مقصر است یا شما؟

از نظر پیگیری قضایی نیز قبل از مسدود کردن حساب کاربری بنده در تاپیکی اعلام کردم که صد در صد از شما شکایت میکنم و پیگیری هم میکنم.مملکت انقدرها هم بی در و پیکر نیست.

mhiizadi
May 15th, 2017, 20:31
اتفاقا با معناست
من یک درخواست بیشتر بیشتر ندارم , شفاف سازی کسب و کارتان که هر خریداری نیاز دارد بداند

- محل فعالیت شما آدرس نمی دهید.
- شماره تلفن روی سایتتان یک شماره اجاره ای تهران است که ماهانه 50 هزار تومان می فروشند و اما خودتان اصفهانید.(کسی که درست کار میکنه نیازی به شماره اجاره ای نداره)
- توضیح بابت عدم تمدید نماد اعتمادتان

اینها را لازم است همینجا نیز توضیح بدهید تا مشخص شود خریدار مقصر است یا شما؟

از نظر پیگیری قضایی نیز قبل از مسدود کردن حساب کاربری بنده در تاپیکی اعلام کردم که صد در صد از شما شکایت میکنم و پیگیری هم میکنم.مملکت انقدرها هم بی در و پیکر نیست.
بفرمایید شکایت کنید و بدون سند و مدرک صحبت نکنید .
مرجع قضاوت دادگاه و پلیس فتا خواهد بود .
شما هیچ حقی برای قضاوت ندارید .