PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : از کجا دامین های با پسوند .com و پسوند های جدید مثل .site و... ثبت کنیم

jox
May 15th, 2017, 16:07
سلام

دوستان من تعدادی دامین دارم اکثرا شخصی هستند و هر ماه یکی دو تا دامین جدید ثبت میکنم الان از سایت ها و نماینده های ایرانی مختلف مثل طلاهاست ایران هاست و ... دامنه ها رو ثبت میکنم

اما میخوام مستقیما با سایت های اصلی مثل name.com یا ریسلو و ... کار کنم و بیشتر نظر خودم روی سایت name.com هست.

من فقط دامین ها برای خودم هستند و امنیت و مالکیت دامنه ها خیلی برام مهمه میشه راهنمایی کنید در چه سایتی میتونم اکانت ایجاد کنم که بشه راحت پرداخت کرد و اکانت رو نبندند و امنیت و مالکیت دامنه ها هم حفظ بشه؟

و با ایران مشکل نداشته باشند یا اگه مشکل داشته باشند بشه از بوجود آمدن مشکل جلوگیری کرد مثلا من سرور ویندوز دارم اگه با اون لاگین بشم و پرداخت ها رو هم payment24.ir انجام بده مشکلی پیش نمیاد توی name.com ؟

تشکر از دوستان عزیز

1993
May 15th, 2017, 23:29
سلام
name.com خوبه البته با ایران مشکل داره.البته پشتیبانی خوبی داره که گفته بودن با آی پی غیر ایران ثبت نام کنی مشکلی نیست.
خودمم از name.com دامین دارم.البته مشخصاتی هم که موقع ثبت نام وارد کردم محل آی پی بود که باهاش وصل شدم.