PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ترجمه پلاگین وردپرس

SaeedFazlollahzadeh
May 14th, 2017, 12:56
سلام
یه پلاگین از کد کنیِن (code canyon) خریدم
چون به کار سایتم میاد و با کاربر سر و کار داره، تصمیم گرفتم ترجمه اش کنم

اما:
تنها یک عدد فایل .pot داره که این فایل هم حاوی کلیه ی لغات نیست
یک ذره که بیشتر گشتم دیدم تنها 10 درصد لغات توی این فایل هستند و بقیه درون خود فایل های php هستند که من برای ترجمه باید بشینم دونه دونه فایل ها رو باز کنم و بخونم و ترجمه کنم

امای بالا مشکلی نیست، اما مشکل این خواهد بود که اگر آپدیتی برای این پلاگین بیاد و من هم دانلودش کنم، دوباره باید بشینم عبارات رو سرچ کنم و تبدیل به فارسی کنم
و همین طور در دفعات بعدی این مشکل وجود خواهد داشت

راه حل شما چیه دوستان؟
همین کار ادیت تک تک فایل های php رو انجام بدم؟
بعد این که فایل php رو یه سری لغاتش رو فارسی کنم، مشکلی پیش نمیاد؟ مثلا یکی از کاربران سیستمش مشکل انکد داشته باشه یا عبارت فارسی رو به درستی نشون نده مثلا.

Reza G
May 15th, 2017, 17:06
سلام

شما اگر در فایل های php تغییری اعمال کنید، به محض آپدیت از بین خواهد رفت.

بهتر این هست که اون رشته های متنی ناموجود در pot رو بهش اضافه کنید.

اول فایل pot رو به po تبدیل کنید. بعد po رو با نوت پد باز کنید و رشته های متنی مفقود رو اضافه کنید.

SaeedFazlollahzadeh
May 15th, 2017, 18:02
سلام

شما اگر در فایل های php تغییری اعمال کنید، به محض آپدیت از بین خواهد رفت
در جریان این موضوع بودم و تنها نگرانی من هم از این بابت بوده که زمانی که توسعه دهنده اصلی نسخه جدید منتشر کنه، تمامی زحمات من رسما "به باد فنا" خواهد رفت

بهتر این هست که اون رشته های متنی ناموجود در pot رو بهش اضافه کنید
اون فایل pot که گفتم، مربوط به یک بخش کوچکی از این افزونه هست که در واقع در این مسیر قرار می گیره (my-plugin/lib/mute-screamer/lang) و تنها حاوی عبارات mute screamer هست
امکان این کار هم نیست

تا این لحظه که موفق نشدم راستش، اما باز هم تلاش می کنم تا به نتیجه ای برسم

Reza G
May 15th, 2017, 19:44
با توجه به مسیری که فرمودید، فایل زبان افزونه تون این نیست.

اگر باشه معمولاً توی پوشه هایی با نام languages یا lang یا i18n داخل پوشه اصلی افزونه است.

SaeedFazlollahzadeh
May 15th, 2017, 20:11
بله تشکر

چنین پوشه ای رو در ابتدا دیده بودم و کاملا خالی بوده

با سازنده تماس گرفتم گفتن در نسخه بعدی تلاش می کنن یک .pot کلی ارائه بدن

تشکر از پاسخ و راهنمایی شما