ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارور 404 در صفحات سایت مپ

amirreza0
May 11th, 2017, 21:05
سلام دوستان
حدود 20 روز است که در پنل گوگل وبمستر تعداد 70 عدد ارور 404 برای صفحات سایت مپ دریافت میکنم ممنون میشم کمکم کنید؟
لینک ها به راحتی باز میشوند و صفحات هیچ مشکلی ندارند, سایت مپ رو resubmit هم کردم حل نشد.
تصویر:
http://www.axgig.com/images/99306535193889694687.jpg

IranWebSv
May 11th, 2017, 22:48
از چه افزونه ای استفاده میکنید ؟
این لینک ها رو همه به گوگل وبمستر ادد کردید !؟ \ همان آدرس دیفالت (سراسری) sitemap.xml رو ادد کنید کافی هست و نیازی به این همه ادد کردن نیست .
ضمن اینکه robots.txt رو هم بررسی و سایت مپ رو بهش تعریف کنید .

موفق باشید .

amirreza0
May 12th, 2017, 00:19
از چه افزونه ای استفاده میکنید ؟
این لینک ها رو همه به گوگل وبمستر ادد کردید !؟ \ همان آدرس دیفالت (سراسری) sitemap.xml رو ادد کنید کافی هست و نیازی به این همه ادد کردن نیست .
ضمن اینکه robots.txt رو هم بررسی و سایت مپ رو بهش تعریف کنید .

موفق باشید .

google xml sitemap استفاده میکنم
من همون ادرس اصلی sitemap.xml رو ادد کردم , اینها همه ارور هستند که داخل صفحه Crawl error امدند
روبات هم فقط این هست:
User-agent: *
Disallow: /wp-admin/
Allow: /wp-admin/admin-ajax.php

و سایت مپ هم بهش اضافه شده.

m2n
May 12th, 2017, 00:35
ادرس سایت پ.خ کنید بررسی بشه ببینیم مشکل کجاست

amirreza0
May 12th, 2017, 00:45
ادرس سایت پ.خ کنید بررسی بشه ببینیم مشکل کجاست

ممنون از شما
من همین الان هم دارم از طریق تیکت باهاتون مکاتبه میکنم تیکت شماره: 871733
هزینه که اعلام کردین کمی بالاست امکان پرداختش برای من وجود ندارد. تشکر

m2n
May 12th, 2017, 01:14
ممنون از شما
من همین الان هم دارم از طریق تیکت باهاتون مکاتبه میکنم تیکت شماره: 871733
هزینه که اعلام کردین کمی بالاست امکان پرداختش برای من وجود ندارد. تشکر

بله درست است انشالله مشکلاتان حل شود.

pouryamb
May 12th, 2017, 10:42
من دقیقا نمیدونم مشکل شما چطور پیش اومده (چون به سایت دسترسی ندارم) اما طبق تجربه خیلی از ارورهای ۴۰۴ گوگل وبمستر اشتباه پیش میان! خیلی اوقات هم به علت منابع پایین سرور فایل سایت مپ از دسترس خارج میشه (که معمولا برای سایت مپ yoast پیش میاد و من خودم هیچوقت با google xml sitemap این مشکل رو نداشتم) و بات گوگل در اون لحظه چک میکنه و ارور ۴۰۴ میزنه.

amirreza0
May 12th, 2017, 12:33
من دقیقا نمیدونم مشکل شما چطور پیش اومده (چون به سایت دسترسی ندارم) اما طبق تجربه خیلی از ارورهای ۴۰۴ گوگل وبمستر اشتباه پیش میان! خیلی اوقات هم به علت منابع پایین سرور فایل سایت مپ از دسترس خارج میشه (که معمولا برای سایت مپ yoast پیش میاد و من خودم هیچوقت با google xml sitemap این مشکل رو نداشتم) و بات گوگل در اون لحظه چک میکنه و ارور ۴۰۴ میزنه.

ممنون که پاسخ دادید , من قبلا از سایت مپ yoast استفاده میکردم اما یک سری ارور داشت که از دوستان مشورت گرفتم گفتن از google xml sitemap استفاده کن , منم از این افزونه استفاده کردم ارور های سایت مپ برطرف شد اما دقیقا از همون روز این ارور های 404 شروع شد و تقریبا برای تمام صفحات سایت مپ این ارور 404 میاد, در سایت مپ من هیچ مشکلی نمیبینم عجیب اینجاست!

یکی از لینک ها رو که باز کردم در تب in sitemap یه لینک از سایت با www گذاشته درصورتی سایت من اصلا با www باز نمیشه!
http://www.axgig.com/images/34730927947090348068.jpg