ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست 39دلار

Genral X2
May 10th, 2017, 12:40
با سلام خدمت دوستان

ببخشید یه پرداخت دارم به یه سایت خارجی به مبلغ 39 دلار می شه پرداخت کرد و چه شرایط و تضمینی جهت ثبت خرید داره یعنی فقط ثبت بشه که شما پرداخت کردید مورد داشتیم پول دادیم ایشون می گه پرداخت کردم درگاه بلاک کرده و .. بعدا معلوم شدن ایشون اصلا پولی واریز نکرده و ...

یه نکته دوستان این چیزی که می خواهم بخرم یه لایسنس گیم هست یعنی سایت باید گیم و یوزر من رو تایید کنه تا اجازه خرید بده شما نیز باید با برنامه تیم ویور یا حالا هر چیزی می تونی به سیستم من وصل بشید و خرید رو انجام بدید از طریق ویزا کارت و مستر کارت میشه پرداخت رو انجام داد این نکته قابل انجام هست ؟ و یا بلعکس من با تیم ویور میام رو سیستم شما و تمام اطلاعات لایسنس رو روی سیستم شما می زنم و همه چیزو ست می کنم تا لینک پرداخت رو سیستم شما میرم و شما پرداخت رو انجام بدید برا اینکه بعضی دوستان گفتن که ای پی عوض میشه

farssub
May 10th, 2017, 12:46
با سلام خدمت دوستان

ببخشید یه پرداخت دارم به یه سایت خارجی به مبلغ 39 دلار می شه پرداخت کرد و چه شرایط و تضمینی جهت ثبت خرید داره یعنی فقط ثبت بشه که شما پرداخت کردید مورد داشتیم پول دادیم ایشون می گه پرداخت کردم درگاه بلاک کرده و .. بعدا معلوم شدن ایشون اصلا پولی واریز نکرده و ...
پرداخت با ویزا هست یا پی پال؟

Mr.Pouria
May 10th, 2017, 12:48
از جناب حمید p30pay.ir خرید کنید اعتبارشون خوبه

یا میتونید از پیمنت 24 هم استفاده کنید

sarwhost
May 10th, 2017, 12:49
سلام در خدمتیم
در تماس باشید

bepad
May 10th, 2017, 13:01
با سلام

پرداخت شما توسط پیمنت استیت قابل انجام است
شماره تراکنش و اسکرین شات پرداخت نیز قابل ارایه است

https://www.paymentstate.com/

سورس دلار نیز تضمین شده میباشد

با تشکر

Genral X2
May 10th, 2017, 13:58
یه نکته دوستان این چیزی که می خواهم بخرم یه لایسنس گیم هست یعنی سایت باید گیم و یوزر من رو تایید کنه تا اجازه خرید بده شما نیز باید با برنامه تیم ویور یا حالا هر چیزی می تونی به سیستم من وصل بشید و خرید رو انجام بدید از طریق ویزا کارت و مستر کارت میشه پرداخت رو انجام داد این نکته قابل انجام هست ؟
و یا بلعکس من با تیم ویور میام رو سیستم شما و تمام اطلاعات لایسنس رو روی سیستم شما می زنم و همه چیزو ست می کنم تا لینک پرداخت رو سیستم شما میرم و شما پرداخت رو انجام بدید برا اینکه بعضی دوستان گفتن که ای پی عوض میشه

Mehrvarzan
May 10th, 2017, 18:02
سلام
چه بازی هست؟
با قیمت مناسب میتونید از اینجا خرید کنید

http://accountyab.ir

در صورتی که توی لیست بازی ها نبود به من پیام بدید با قیمت مناسب خرید میشه

ehsanyeganeh
May 10th, 2017, 18:53
سلام. دز صورت تمایل در ارتباط باشید
ای دی تلگرام comsol