توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لود سایت با منابع بالای سرور
anisagostar
May 9th, 2017, 15:50
سلام خدمت دوستان یه سرور هست 40 گیگ 7 کور سی پی یو اختصاصی داده شده بهش . اینکه یک سایت خبری روشه که مشکلی که هست سایت به کندی باز میشه بعد از 7 الی 8 ثانیه دیتابیس بهینه سازی شده و میخوام کش سرور نصب کنم حالا ممکش یا apc php-devel گیر میداه لطفا دوستان راهنمائی کنن برای لود سایت که چطور بهتر و سریعتر بشه
Mr.Pouria
May 9th, 2017, 15:55
سلام خدمت دوستان یه سرور هست 40 گیگ 7 کور سی پی یو اختصاصی داده شده بهش . اینکه یک سایت خبری روشه که مشکلی که هست سایت به کندی باز میشه بعد از 7 الی 8 ثانیه دیتابیس بهینه سازی شده و میخوام کش سرور نصب کنم حالا ممکش یا apc php-devel گیر میداه لطفا دوستان راهنمائی کنن برای لود سایت که چطور بهتر و سریعتر بشه
هزاران چیز دخیل هست در این کندی ...
عدم کانفینگ بهینه
محدودیت سخت افزار
سرعت پایین لود هارد
و ....
anisagostar
May 9th, 2017, 16:05
هزاران چیز دخیل هست در این کندی ...
عدم کانفینگ بهینه
محدودیت سخت افزار
سرعت پایین لود هارد
و .... کانفیگ بهینه انجام شده ولی گفتم در مورد نصب کش سرور مشکل هست که اجازه نصب php-devel رو نمیده اینو نصب کنم میتونم کش سرور رو نصب کنم سرعت هارد هم تست کردم به خوبی کار میکرد
Mr.Pouria
May 9th, 2017, 16:43
کانفیگ بهینه انجام شده ولی گفتم در مورد نصب کش سرور مشکل هست که اجازه نصب php-devel رو نمیده اینو نصب کنم میتونم کش سرور رو نصب کنم سرعت هارد هم تست کردم به خوبی کار میکرد
درود
خدمتتون:
ابتدا repo را نصب کنید:
حالا فایل remi را در ادیتور باز کنید:
/etc/yum.repos.d/remi.repo
و گزینه:
enabled=1
قرار بدید
سپس:
تمام
پ.ن : اگه با روش بالا نصب نشد ارور ذکر کنید یا دلیل عدم نصبکه بشه بهتر راهنمایی کرد
anisagostar
May 9th, 2017, 17:14
پ.ن : اگه با روش بالا نصب نشد ارور ذکر کنید یا دلیل عدم نصبکه بشه بهتر راهنمایی کردخروجی زیر رو میده
نسخه مورد نظر رو از گوگل دریافت کنید و نصب کنید ... درست میشه
anisagostar
May 9th, 2017, 18:20
نسخه مورد نظر رو از گوگل دریافت کنید و نصب کنید ... درست میشههمین کارو انجام دادم که خروچی بالا رو باز داد.
InterServer.ir
May 10th, 2017, 00:05
سلام
نوع مجازی ساز سرورتون؟
احیانا از سرویس های پارس پک نیست؟
anisagostar
May 10th, 2017, 09:53
سلام
نوع مجازی ساز سرورتون؟
احیانا از سرویس های پارس پک نیست؟ وی ام ویر هستش نه از سرویس های پارس پک نیست.
- - - Updated - - -
دوستان لطفا راهنمائی کنید برای نصب یک بسته ای که داخل لینوکس داخل مخازن rpm نیست چطور اقدام کنم نمونش همینphp-devel که repo رو به گفته دوست عزیزمون دانلود کردیم روی سرور و فایل هم ویرایش شد ولی همچنان نصب انجام نمیشه لطفا راهنمائی کنید مهم هستش
rahpoo
May 10th, 2017, 10:59
سلام توصیه میشه سرورت رو انتقال بده به سرور هایی با سیپیوی قدرت گیگا و رمDDR4 و SSD-NVME
http://weberhost.net/cart.php?gid=4
anisagostar
May 10th, 2017, 11:19
سلام توصیه میشه سرورت رو انتقال بده به سرور هایی با سیپیوی قدرت گیگا و رمDDR4 و SSD-NVME
http://weberhost.net/cart.php?gid=4 دوست عزیز اینجا تاپیک حل مشکل هست نه تاپیک خرید سرور این مشکل ربطی به سی پی یو نداره مشکل یه افزونس