PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد ثبت دامین در Namecheap

persiancity
May 8th, 2017, 11:22
آیا این سایت به ایرانیان سرویس میده؟ مشکلی برای ایرانی بودنمون پیش نمیاد!؟ بجز resello کجاهای دیگرو پیشنهاد میکنید که پیمنتش هم برای ما آسون باشه (مثلا وبمانی و بیت کوین...)

Majdict.com
May 8th, 2017, 12:05
سلام
resello از همه بهتره البته باید دقت کنید شرکنی که انتخاب میکنید بعدا دچار داستان تحریم ها نشه مثلا 2cows.com&Registery.com پیشنهاد می کنم name.com هم رو هم بررسی کنید ولی پیشنهاد من همونه که اول گفتم.
موفق و پیروز باشین

ali1232
May 8th, 2017, 12:47
سلام نیم چیپ یکی از مزخرف ترین ها هست
خلیل سخت میگیره و ب نظرم اصلا سمتش نرید (تجربه خودم)
مگر اینکه مشخصات خارج از ایران دارید ب شکل اصلی

persiancity
May 8th, 2017, 17:31
گفتم بجز resello و وبمانی یا بیت کوین قبول کنندL-)

iGolchin
May 11th, 2017, 11:54
باسلام
نیم چیپ ثبت کننده خوبی است ولی زمانی که بخواهد گیر دهد خیلی سخت گیری میکنن

اگر برای ثبت دامنه به جایی نیاز دارید که وبمانی یا بیت کوین قبول کنند ثبت کنندگان روسی وبمانی را قبول دارند. یکم قیمتاش بالاتره ولی از سمتی ایران رو قبول دارن (مشکلات تحریمی)

و توی ثبت کنندگان معروف Gandi.net هم هست که بیت کوین رو بتازگی قبول میکنه فرانسوی هستند و با ایران مشکلی ندارند

باتشکر

ra3ou1
May 11th, 2017, 12:20
سلام
بنده چند سالی هست با namecheap کار میکنم و مشکلی نداشتیم تا الان

roya_abbasi
June 1st, 2017, 10:41
نیم چیپ واقعا سخت گیره اگر یک سایت خیلی خوب و بی دردسر برای خرید دامنه میخان من https://voaweb.com/fa/ رو به شما پیشنهاد میکنم.

ali.1998
June 1st, 2017, 16:10
سلام
با مشخصات خارجی (حتی فیک) ثبت نام کنید و پرداخت رو فقط از طریق بیت کوین انجام بدید
با این روش مشکلی پیش نمیاد خودم چنتا دامنه ثبت کردم