توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغیر در رتبه الکسا
relaxhost
May 4th, 2017, 20:25
با سلام
وبسایت nimbuzzi.ir از 4 روز پیش تا الان از رتبه 8 هزار ایران اومده به رتبه 57 هزار ایران و همینطور داره بدتر میشه.
در صورتی که آمار بازدید همون آمار بازدید و از کد های پاپ اپ هم داخل استفاده نمیکنم.
armin.rf
May 4th, 2017, 20:56
با سلام
وبسایت nimbuzzi.ir از 4 روز پیش تا الان از رتبه 8 هزار ایران اومده به رتبه 57 هزار ایران و همینطور داره بدتر میشه.
در صورتی که آمار بازدید همون آمار بازدید و از کد های پاپ اپ هم داخل استفاده نمیکنم.
حرفشون تایید میشه
وبسایت ما با وجود پیشرفت تو ورودی گوگل به جای اینکه بهتر بشه از رتبه 4000 رفته رو 8000
پست و ... طبق روال سابقه
relaxhost
May 4th, 2017, 23:15
از کاربران خواهشمندیم در این مورد نظرات خودشون رو اعلام نمایند .
Jai
May 4th, 2017, 23:19
رتبه وبسایت موزیک ما حدود 2 ماه پیش از 4000 اومد 70.000 طی 1 ماه با اینکه همون بازدید رو داشتیم
hosseinsis
May 5th, 2017, 12:08
الكسا رو بيخيال بشين.الكسا رو ميخواي چكار
sitetheme
May 5th, 2017, 12:52
کسی دلیلی این مشکل رو نمیدونه؟ بحث فقط الکسا نیست و بطور کلی بازدید ها از google کم تر شده، شما هم چنین وضعیتی دارید؟
paydar web
May 5th, 2017, 12:55
دو سایت بنده هم افت شدید داشتن.
armincity
May 5th, 2017, 13:00
الکسا سایت امضام از 3 هزار اومده 8 هزار :|
درسته الکسا مهم نیست
ولی شما بخوای تبلیغ بفروشی یا خود سایت رو بفروشی الکسات رو میبینند!
arsham91
May 5th, 2017, 13:12
برای سایت های ما هم همین اتفاق افتاده
فکر میکنم الکسا تغییری در روش امتیاز دهیش اعمال کرده.
sitetheme
May 5th, 2017, 13:30
برای سایت های ما هم همین اتفاق افتاده
فکر میکنم الکسا تغییری در روش امتیاز دهیش اعمال کرده.
آیا فقط تغییر در رتبه الکسای وبسایت شما بوده یا ورودی گوگل هم کاهش پییدا کرده؟
ali1232
May 5th, 2017, 13:40
سلام برای ما همین طور ب شکل خیلی زیادی افت کرده
relaxhost
May 5th, 2017, 13:45
کسی دلیلی این مشکل رو نمیدونه؟ بحث فقط الکسا نیست و بطور کلی بازدید ها از google کم تر شده، شما هم چنین وضعیتی دارید؟
برای
یک سایتم قبلا روزانه 5 هزار تا ورودی گوگل داشته الان رسیده به 120 عدد در روز مثل قبلا مطلب داخلش گذاشته میشه .http://vistapop.ir/
رتیه الکسا هم 10 هزار ایران بوده الان رسیده به 60 هزار ایران
hmydcm
May 5th, 2017, 14:39
برای
یک سایتم قبلا روزانه 5 هزار تا ورودی گوگل داشته الان رسیده به 120 عدد در روز مثل قبلا مطلب داخلش گذاشته میشه .http://vistapop.ir/
رتیه الکسا هم 10 هزار ایران بوده الان رسیده به 60 هزار ایران
هموطور که گفتید دلیل کاهش رتبه الکسا برای این سایت کاهش ورودی ، بازدید و ترافیک هست. ( در صورتی که تغییر رتبه الکسا پس از تغییر در تعداد ورودی گوگل اتفاق افتاده باشد )
باید ببینید دلیل این کاهش ورودی گوگل چی هست؟ گوگل وبمستر ندارید؟ ببینید اروری چیزی نیست؟ جایگاه شما در رتبه بندی صفحات گوگل افت که نکرده؟
relaxhost
May 5th, 2017, 15:33
هموطور که گفتید دلیل کاهش رتبه الکسا برای این سایت کاهش ورودی ، بازدید و ترافیک هست. ( در صورتی که تغییر رتبه الکسا پس از تغییر در تعداد ورودی گوگل اتفاق افتاده باشد )
باید ببینید دلیل این کاهش ورودی گوگل چی هست؟ گوگل وبمستر ندارید؟ ببینید اروری چیزی نیست؟ جایگاه شما در رتبه بندی صفحات گوگل افت که نکرده؟
این وبسایت چی nimbuzzi.ir ورودی گوگل بهتر شده .
nimbuzzi.ir از 4 روز پیش تا الان از رتبه 8 هزار ایران اومده به رتبه 57 هزار ایران و همینطور داره بدتر میشه.
در صورتی که آمار بازدید همون آمار بازدید و از کد های پاپ اپ هم داخل استفاده نمیکنم.از گوگل وبمستر استفاده میکنم .هیچگونه خطالی نداره .
Mehdi_Enter
May 5th, 2017, 15:41
توجه کنید که الکسا امار دقیق و درست نشون نمیده
تا اونجایی که من روی رتبه الکسا خیلی حساس بودم و سعی میکردم که بهترین باشم تحقیق کردم
و تا اونجایی که اطلاعات دستم امدم ربات های الکسا با تولبار خودشون به سایت رتبه میده
یعنی اگه کاربران شما تولبار الکسا را نصب کنند و بعد وارد سایت شما شوند خیلی خوب نتیجه خواهی گرفت
کاربر که با تولبار نصب شده از سایت شما بازدید میکنه یعنی به سایت شما امتیاز میده و رتبه میره بالا
همین جز این الکسا چیزه دیگه نداره خیلی تحقیق کردم روش اخر به این نتیجه رسیدم
در کل به هیچ درد نمیوره و کاملا مسخره هست من فقط نمیدونم چرا این همه خودش را بزرگ کرده این الکسا@-)
armin.rf
May 5th, 2017, 15:54
دوستان ظاهرا باید معیار الکسا حذف بشه !
شما الان وبسایت بزن زیر 1 ماه میرسی رتبه 7000-8000
اونوقت سایت قدیمی با امار مناسب رو ببینید رتبش مداوم در حال خراب شدنه
Mehdi_Enter
May 5th, 2017, 15:57
فقط با تولبار رتبه خواهی گرفت به کابران خود هم باید بگی که تولبار را نصب کنه و سایت شما را صفحه اصلی مرورگر کنه
با هر بار باز کردن مروزگر سایت شما هم همرا با تولبار باز خواهد شد که نتیجه خواهی گرفت
relaxhost
May 5th, 2017, 15:57
توجه کنید که الکسا امار دقیق و درست نشون نمیده
تا اونجایی که من روی رتبه الکسا خیلی حساس بودم و سعی میکردم که بهترین باشم تحقیق کردم
و تا اونجایی که اطلاعات دستم امدم ربات های الکسا با تولبار خودشون به سایت رتبه میده
یعنی اگه کاربران شما تولبار الکسا را نصب کنند و بعد وارد سایت شما شوند خیلی خوب نتیجه خواهی گرفت
کاربر که با تولبار نصب شده از سایت شما بازدید میکنه یعنی به سایت شما امتیاز میده و رتبه میره بالا
همین جز این الکسا چیزه دیگه نداره خیلی تحقیق کردم روش اخر به این نتیجه رسیدم
در کل به هیچ درد نمیوره و کاملا مسخره هست من فقط نمیدونم چرا این همه خودش را بزرگ کرده این الکسا@-)
ما هم میدونیم به درد نمیخوره رتبه الکسا ولی وقتی بخوایم تبلغ بگیریم . اولین چیزی که نیگاه میکن رتبه الکسا . بعد ایتوریتی . و معیار های مفید در آخر کار
دلیل اینکه میگیم الکسا الکسا همینه وگرنه همنطور که شما میگید هیچ کاربرد نداره. حتی کشور های دیگه از الکسا استفاده نمیکنن وفقط ایران داره الکسا رو به بعنوان یک معیار سنجش وبسایت مفید حساب میکنه
Mehdi_Enter
May 5th, 2017, 16:00
ما هم میدونیم به درد نمیخوره رتبه الکسا ولی وقتی بخوایم تبلغ بگیریم . اولین چیزی که نیگاه میکن رتبه الکسا . بعد ایتوریتی . و معیار های مفید در آخر کار
دلیل اینکه میگیم الکسا الکسا همینه وگرنه همنطور که شما میگید هیچ کاربرد نداره. حتی کشور های دیگه از الکسا استفاده نمیکنن وفقط ایران داره الکسا رو به بعنوان یک معیار سنجش وبسایت مفید حساب میکنه
خوب پس خود و کاربرات تولبار را نصب کنید تا رتبه خوبی به دست بیاری همین جز این کار دیگه به الکسا مربوط نمیشه
m2n
May 5th, 2017, 16:04
حرفتون کاملا حق است و شما برای اینکه به کسانی که عقلشون تو چشموشون هست نشون بدین باید از سایت های افزایش بازدید استفاده کنید.
relaxhost
May 5th, 2017, 16:06
خوب پس خود و کاربرات تولبار را نصب کنید تا رتبه خوبی به دست بیاری همین جز این کار دیگه به الکسا مربوط نمیشه
همنطور که اول تایپیک زدم وبسایت nimbuzzi.ir از 4 روز پیش تا الان از رتبه 8 هزار ایران اومده به رتبه 57 هزار ایران (( (( این اختلاف , جابه جایی در چهار روز برام سوال بود )))) که این تایپیک رو زدم
Club4fun
May 6th, 2017, 15:10
برای ما هم افت وحشتناک رتبه الکسا مشاهده شده خیلی وضعیت عجیبی هستش [-(
tebyanhosting
May 6th, 2017, 15:18
سلام دوستان برای ما که خیلی خیلی شدت زیاد کم شده امارسایت رو هم طی چند هفته برسی کردیم تغییری نکرده تازه این هفته امار بیشتری ثبت شده که الکسا امار مارو به شدت اورد پایین