ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل رفع *****ینگ

turbo_boy2006
May 4th, 2017, 13:08
سلام دوستان

ما سایت فروش لایسنس آنتی ویروس داریم با دو دامنه ir و com که دامنه com نماد هم داره. جالبه هیچ فعالیت مجرمانه ای نداریم چرا این کارو میکنن اخه! امروز صبح دیدم سایت رو مسدود کردن با این پیام:

این دامین به دستور دبیرخانه کارگروه مصادیق مجرمانه اینترنتی مسدود شده است چنانچه مالک این تارنما به مسدود سازی و پالایش تارنمای خود اعتراض و شکایت دارد می تواند جهت پیگیری از طریق نشانی rafefilter.internet.ir شکایت خود را به دبیرخانه کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه ارسال نماید.با سپاس | واحد ارائه دهندگان خدمات میزبانی / دبیرخانه کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه | تلفن/نمابر: 02133927413

سایت رو توی ساماندهی ثبت کردم، ولی الان که میخوام تو سایت http://rafefilter.internet.ir/index.html درخواست رفع ***** بزنم، هرچقدر تلاش کردم میگه "نام کاربری و کلمه عبور وارد شده نا معتبر می باشد"
شماره هم جواب نمیدن - ایمیل هم که اصلا ارسال نمیشه
دارم دیوونه میشم دیگه.

اگر تجربه دارید لطفا راهنمایی کنید.

hiwebpw
May 4th, 2017, 13:16
سلام دوستان

ما سایت فروش لایسنس آنتی ویروس داریم با دو دامنه ir و com که دامنه com نماد هم داره. جالبه هیچ فعالیت مجرمانه ای نداریم چرا این کارو میکنن اخه! امروز صبح دیدم سایت رو مسدود کردن با این پیام:

این دامین به دستور دبیرخانه کارگروه مصادیق مجرمانه اینترنتی مسدود شده است چنانچه مالک این تارنما به مسدود سازی و پالایش تارنمای خود اعتراض و شکایت دارد می تواند جهت پیگیری از طریق نشانی rafefilter.internet.ir شکایت خود را به دبیرخانه کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه ارسال نماید.با سپاس | واحد ارائه دهندگان خدمات میزبانی / دبیرخانه کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه | تلفن/نمابر: 02133927413

سایت رو توی ساماندهی ثبت کردم، ولی الان که میخوام تو سایت http://rafefilter.internet.ir/index.html درخواست رفع ***** بزنم، هرچقدر تلاش کردم میگه "نام کاربری و کلمه عبور وارد شده نا معتبر می باشد"
دارم دیوونه میشم دیگه.

بعد
ثبت درخواست رفع ***** تازه یک هفته طول میکشه بررسی کنند
معمولا لج میکنن یک ماه رد درخواست میکنن و بعد یک ماه میتونید باز درخواست بدید و میگن چیکار کنید

turbo_boy2006
May 4th, 2017, 13:56
بعد
ثبت درخواست رفع ***** تازه یک هفته طول میکشه بررسی کنند
معمولا لج میکنن یک ماه رد درخواست میکنن و بعد یک ماه میتونید باز درخواست بدید و میگن چیکار کنید

مشکل اینه اصلا ثبت درخواست نمیشه
یوزر پس ساماندهی رو وارد میکنم تو همین سایت میگه اشتباهه

hoka
May 4th, 2017, 13:56
سلام دوستان

دارم دیوونه میشم دیگه.

رمزتون رو فعلا ریست کنید و وارد بشید

turbo_boy2006
May 4th, 2017, 14:02
رمزتون رو فعلا ریست کنید و وارد بشید

الان که گفتید، تست کردم، نمیشه

شاید دیتابیس ساماندهی به صورت آفلاین به اینترنت دات آی ار داده میشه - شایدم با تاخیر باشه
نمیدونم اخه گیر چه کسایی افتادیم 6 ساااال تلاش یه شبه به باد میدن نامردا