توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مدت حضور کاربر در سایت رو گوگل چطوری میفهمه؟
pouryamb
May 2nd, 2017, 15:55
سلام دوستان عزیز
خیلی از سئوکارهای عزیز یکی از معیارهای برتر دونستن یک سایت توسط گوگل رو به مدت حضور کاربر در سایت و تعداد صفحاتی که بازدید میکنه میدونن.
سوال من این هست که وقتی کاربر یه چیزی رو سرچ میکنه و گوگل یکی از مطالب سایت من رو بهشون نشون میده و کاربر روش کلیک میکنه و وارد سایت من میشه. خب بعد از این رو گوگل چطوری ردیابی میکنه و میفهمه کاربر چقدر در سایت حضور داشته و چه تعداد صفحه رو بعدش بازدید کرده؟
deltamusic
May 2nd, 2017, 16:28
:71:از اون سوالا بود!
pouryamb
May 2nd, 2017, 16:33
آخه نمیشه رو هوا حرف زد که! اگه این حرف درست باشه حتما یه روشی داره که این دوستان بهش پی بردن دیگه!
navid2zp
May 2nd, 2017, 16:35
از کدوم سوال ها دقیقا؟
سوال پرسیدند یا جواب سوالشون رو بدید یا شرکت نکنید تو تاپیک
مجبور نیستید که
سلام دوستان عزیز
خیلی از سئوکارهای عزیز یکی از معیارهای برتر دونستن یک سایت توسط گوگل رو به مدت حضور کاربر در سایت و تعداد صفحاتی که بازدید میکنه میدونن.
سوال من این هست که وقتی کاربر یه چیزی رو سرچ میکنه و گوگل یکی از مطالب سایت من رو بهشون نشون میده و کاربر روش کلیک میکنه و وارد سایت من میشه. خب بعد از این رو گوگل چطوری ردیابی میکنه و میفهمه کاربر چقدر در سایت حضور داشته و چه تعداد صفحه رو بعدش بازدید کرده؟
در حالت عادی اون مقدار خیلی دقیق نیست ولی وقتی از google analytics اسفاده می کنید طبق کدی که استفاده شده مدت زمانی که یوزر همچنان صفحه شما رو باز نگه داشته محاسبه می شه
اگر دنبال نمونه کد هستید کافیه سرچ کنید
کد پیچیده ای هم نیست
یک نمونه:
[QUOTE=navid2zp;1662037]از کدوم سوال ها دقیقا؟
مجبور نیستید که
من از شما واقعا معذرت میخوام استاد بزگوار و والا مرتبه
May 2nd, 2017, 16:42
از کدوم سوال ها دقیقا؟
مجبور نیستید که
در حالت عادی اون مقدار خیلی دقیق نیست ولی وقتی از google analytics اسفاده می کنید طبق کدی که استفاده شده مدت زمانی که یوزر همچنان صفحه شما رو باز نگه داشته محاسبه می شه
اگر دنبال نمونه کد هستید کافیه سرچ کنید
کد پیچیده ای هم نیست
یک نمونه:
ممنون از جوابتون اما شما مثل اینکه سوال من رو درست متوجه نشدید. ببینید خیلی از سایتها از google analytics استفاده نمیکنن. تکلیف اونها چیه؟ گوگل باید یه راهی برای ردیابی و ثبت تمام سایتها داشته باشه وگرنه google analytics که نمیتونه منبع معتبری واسه سرچ انجین گوگل باشه! در مورد آمارگیرها کاملا در جریانم که چجوری کار میکنن و اصلا سوال من راجع به اونها نیست.
k-pax
May 2nd, 2017, 17:26
دوست عزیز کل ترافیک جهان که دست گوگل نیست بفهمه ما چه سایتی رفتیم
چیزی که من فکر میکنم :
یکی google analytics هستش ( یعنی سایتی که استفاده میکنه . گوگل میفهمه چطوری وارد شده ، چقدر مونده و کجا رفته )
یکی دیگه گوگل کروم هستش! این هم راحت گوگل میتونه بفهمه هر نفر کجا رفته و چقدر مونده
شاید موزیالا هم باهاش همکاری کنه . اما نیمدونم
چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه !
gigabyte2052
May 2nd, 2017, 17:38
ربطی به ترافیک جهان داشتن نداره معمولا با مراکزی که ترافیک عبور میکنه ازشون همکاری دارن سایت های مثل گوگل و الکسا و میتونن انالیز کنن وگرنه الکسا که فقط یک تولبار داره که اونم خیلیا نصب ندارن و انالیزز گوگل هم رو خیلی از سایت ها اصلا نصب نیست
deltamusic
May 2nd, 2017, 18:11
شما خیلی چیز هارو نمی دونی لطفا اظهار نظر نکن
صد در صد لایک
- - - Updated - - -
من به همین دلیل اول تایپیک گفتم از اون سوالا بود!!
چون میدونستم دوستان میان چه نظرایی استادانه ای میدن!
miladtnt
May 2nd, 2017, 18:39
اگه ما جواب این سوالات رو میدونستیم الان ما باید جای گوگل بودیم !
ولی میشه حدس هایی زد
مثلا شاید یه عده بگن با کروم یا google analytics یا...
ولی خب الکسا که اینارو نداره از کجا چک میکنه؟
اینا ی کارای خاصی کردن که فقط خودشون میدونن !
چراکه اینا جزو معیار های اصلی سیستم های جستجوگری مثل گوگل هست و جستجو گرهای دیگه (که من فکر میکنم نتونستن به این روشا دست پیدا کنن) از گوگل عقب موندن
pouryamb
May 2nd, 2017, 18:57
جفتتون از اون پاسخ ها دادیدا
دوست عزیز ترافیک اینتزنت رو چک می کنند و می فهمند شما در چه سمت چقدر مصرف داشتید یاا کاربر
یک مقدار غیر معقوله! به هر حال ممنون از جوابتون
دوست عزیز کل ترافیک جهان که دست گوگل نیست بفهمه ما چه سایتی رفتیم
چیزی که من فکر میکنم :
یکی google analytics هستش ( یعنی سایتی که استفاده میکنه . گوگل میفهمه چطوری وارد شده ، چقدر مونده و کجا رفته )
یکی دیگه گوگل کروم هستش! این هم راحت گوگل میتونه بفهمه هر نفر کجا رفته و چقدر مونده
شاید موزیالا هم باهاش همکاری کنه . اما نیمدونم
چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه !
من هم به کروم و google analytics فکر کردم اما خیلی از سایتها از google analytics استفاده نمیکنن و خیلی از کاربرا هم از کروم استفاده نمیکنن. قاعدتا سرچ انجینی مثل گوگل هم نمیاد فقط نحوه عملکرد یک سری کاربر رو در نتایجش تاثیر بده و این اطلاعات باید خیلی فراگیر باشن.
اگه ما جواب این سوالات رو میدونستیم الان ما باید جای گوگل بودیم !
ولی میشه حدس هایی زد
مثلا شاید یه عده بگن با کروم یا google analytics یا...
ولی خب الکسا که اینارو نداره از کجا چک میکنه؟
اینا ی کارای خاصی کردن که فقط خودشون میدونن !
چراکه اینا جزو معیار های اصلی سیستم های جستجوگری مثل گوگل هست و جستجو گرهای دیگه (که من فکر میکنم نتونستن به این روشا دست پیدا کنن) از گوگل عقب موندن
مشکل اینجاست که وقتی کسی چنین چیزی رو نمیدونه و جواب منطقی براش نیست چرا به مشتریها و دیگران توصیه میشه؟ مگه غیر از اینه که وقتی روی یک لینکی در نتایج جستجو کلیک میکنید فقط گوگل اونجا چک میکنه که شما روی چه لینکی کلیک کردید. بعد از اون هیچ مدرک خاصی نیست که ۱۰۰٪ تایید کنه گوگل همه کاربرها رو تحت نظر داره. میتونه تحت نظر داشته باشه اما نه به طور همگانی.
miladtnt
May 2nd, 2017, 19:08
من چنسال پیش یه سایت شبکه اجتماعی رو از ریشه برنامه نویسی کردم همینجوری داشتم کار میکردم که مرورگر ربات گوگل توجه منو جلب کرد که هی بازدید میکرد از سایتم !
یسری کد هایی نوشتم که گوگل رو هم بعنوان کاربر تو سایتم نشون بده وقتی آنلاین میشه موقعتشو تو سایت نشون بده و ...
بعدا میدیدم که گوگل میاد تو سایتم کامنت میزاره:)
فرم های html پر میکنه
طبق آماری ک دراوردم روزی 15 ساعت تو سایت من آنلاین بود که تو لیست کاربرای آنلاینم برترین کاربر بود:)
saeid1346
May 2nd, 2017, 19:14
بحث خیلی جالبیه ، مطمئنن از ابزار Google Webmasters که در سایت ادد میشه استفاده نمیکنه
به سه حالت میشه سایت رو تایید کرد در Google Webmasters (اگر درست گفته باشم ) یکی از حالت ها اضافه کردن یک فایل html در هاسته.که از وبمسترم نمیتونه استفاده کنه.
نظر بنده اینه میاد فاصله جستجو کاربر رو روی یک کلمه بررسی میکنه ، مثلا شما جستجو کردید دانلود موزیک ، دو دقیقه بعد میرید دوباره سرچ میزنید دانلود موزیک ، شاید فاصله بین این دو جستجو رو حساب میکنه . البته حدسه فقط !
شاید هم طبق گفته دوستمون ترافیک رو بررسی میکنه که منطقی به نظر میرسه.
pouryamb
May 2nd, 2017, 19:19
من چنسال پیش یه سایت شبکه اجتماعی رو از ریشه برنامه نویسی کردم همینجوری داشتم کار میکردم که مرورگر ربات گوگل توجه منو جلب کرد که هی بازدید میکرد از سایتم !
یسری کد هایی نوشتم که گوگل رو هم بعنوان کاربر تو سایتم نشون بده وقتی آنلاین میشه موقعتشو تو سایت نشون بده و ...
بعدا میدیدم که گوگل میاد تو سایتم کامنت میزاره:)
فرم های html پر میکنه
طبق آماری ک دراوردم روزی 15 ساعت تو سایت من آنلاین بود که تو لیست کاربرای آنلاینم برترین کاربر بود:)
تجربه جالب بوده! ممنون
بحث خیلی جالبیه ، مطمئنن از ابزار Google Webmasters که در سایت ادد میشه استفاده نمیکنه
به سه حالت میشه سایت رو تایید کرد در Google Webmasters (اگر درست گفته باشم ) یکی از حالت ها اضافه کردن یک فایل html در هاسته.که از وبمسترم نمیتونه استفاده کنه.
نظر بنده اینه میاد فاصله جستجو کاربر رو روی یک کلمه بررسی میکنه ، مثلا شما جستجو کردید دانلود موزیک ، دو دقیقه بعد میرید دوباره سرچ میزنید دانلود موزیک ، شاید فاصله بین این دو جستجو رو حساب میکنه . البته حدسه فقط !
شاید هم طبق گفته دوستمون ترافیک رو بررسی میکنه که منطقی به نظر میرسه.
نه از گوگل وبمستر هم به قول شما نمیتونه برای همه سایتها استفاده کنه... فاصله جستجو کاربر هم ایده جالبیه ولی هیچ کدوم از مواردی که شما و دوستان گفتن نمیتونن دقیق عمل کنن. شاید گوگل اصلا با زمان حضور کاربر در یک سایت و تعداد صفحات بازدید شدهی یک سایت توسط یک کاربر بعد از کلیک روی نتایج جستجو, کاری نداشته باشه و بررسیشون نکنه و این فقط حدس بوده باشه!
hmydcm
May 2nd, 2017, 19:40
به نظر من وقتی کاربر روی لینکی توی هر مرورگری در جستجوگر گوگل کلیک می کنه
یک ربات مثل سایر ربات های گوگل فعالیت اون کاربر رو در محیط وب سایت مقصد بررسی می کنه.
البته بنده در این زمینه صاحب نظر نیستم. بنابراین حق می دم مخالف باشید و حق می دم این نظریه اشتباه باشه. اما فکر میکنم انجام چنین کاری از طرف گوگل سخت نباشه.
pouryamb
May 2nd, 2017, 19:44
به نظر من وقتی کاربر روی لینکی توی هر مرورگری در جستجوگر گوگل کلیک می کنه
یک ربات مثل سایر ربات های گوگل فعالیت اون کاربر رو در محیط وب سایت مقصد بررسی می کنه.
البته بنده در این زمینه صاحب نظر نیستم. بنابراین حق می دم مخالف باشید و حق می دم این نظریه اشتباه باشه. اما فکر میکنم انجام چنین کاری از طرف گوگل سخت نباشه.
اتفاقا کار خیلی خوبی کردید نظرتون رو گفتید. در این زمینه خیلی از دوستان با تجربه هم بدون اینکه دلیل قانع کننده ای داشته باشن با اطمینان کامل میگن گوگل این دو مورد رو بررسی میکنه! من هم چون سئوکار نیستم و این رو از خیلی از سئوکارها شنیدم برام سوال پیش اومد که واقعا استدلالشون چی هست...
m2n
May 2nd, 2017, 20:03
گوگل یک جستجو گر می باشد و زمان ماندن کاربر در سایت برایش مهم نیست و تنها ملاک گوگل کلمه کلیدی، موضوع فعالیت، زمان انتشار، کیفیت مطلب ، اتورتی و..... کاربر را هدایت می کند.
ولی بر عکس گوگل برای الکسا مهم است و از طریق تولبار اقدام به ثبت زمان می کند و امتیاز به سایت می دهد که تقریبا میشه گفت ارزش خاصی در ایران ندارد.
چرا؟
کاربرانی که تولبار نصب کردن عملا ثبت نام نمی کنند و اطلاعات ورودی به سایت ها ناقص ثبت می شود.
مرد یا زن
میانگین سن کاربر نوجوان یا جوان و...
محل کار یا منزل از دانشگاه یا مدرسه و... ;)
pouryamb
May 2nd, 2017, 20:11
گوگل یک جستجو گر می باشد و زمان ماندن کاربر در سایت برایش مهم نیست و تنها ملاک گوگل کلمه کلیدی، موضوع فعالیت، زمان انتشار، کیفیت مطلب ، اتورتی و..... کاربر را هدایت می کند.
ولی بر عکس گوگل برای الکسا مهم است و از طریق تولبار اقدام به ثبت زمان می کند و امتیاز به سایت می دهد که تقریبا میشه گفت ارزش خاصی در ایران ندارد.
چرا؟
کاربرانی که تولبار نصب کردن عملا ثبت نام نمی کنند و اطلاعات ورودی به سایت ها ناقص ثبت می شود.
مرد یا زن
میانگین سن کاربر نوجوان یا جوان و...
محل کار یا منزل از دانشگاه یا مدرسه و... ;)
از نظر خودم هم گوگل زمان حضور کاربر در سایت و تعداد بازدید صفحات بعد از کلیک بر روی نتایج جستجو اصلابراش اهمیتی نداره! خواستم دوستانی که سئوکار هستن و اینها رو به عنوان معیار گوگل برای رنک دهی به سایتها نام می برن بیان توضیح بدن شاید ما فکرمون به دلیلی که اونها دارن نرسیده!
Creepy
May 3rd, 2017, 05:46
بعدا میدیدم که گوگل میاد تو سایتم کامنت میزاره
یه bot بوده با user agent شبیه Google.
taksis
May 3rd, 2017, 08:20
این امکانی که گفتید فقط در پنل گوگل آنالتیکس در دسترس هست.
و از روی فانکشن آمارگیر که روی تمام صفحات سایت اجرا میشود این موضوع رو رهگیری میکند.
و وقتی گوگل مطرحش میکند،یعنی برایش مهم است.
miladtnt
May 3rd, 2017, 12:59
یه bot بوده با user agent شبیه Google.
نه از اینکه خود. گوگل بوده مطمعنم ... چون برای مثال امروز. تو پروفایل گوگل میزد الان تو تاپیک فلان هست تو انجمن
فردا میدیدم اون تاپیک تو گوگل ایندکس شده
هیستوری ای پی هاشم نگا میکردم تو رنجای نزدیک به هم بود همیشه
Majdict.com
May 3rd, 2017, 13:21
سلام
من اینو در جایی خونده بودم گفتم بد نیست برای شما هم ارسال کنم شاید جواب سوالتون و گرفته باشین "خیلی راحت هست.تمام اطلاعات از طریق دیتاسنتر ثبت دامنه شما بر اساس قوانین بین المللی برای الکسا ارسال می شود و الکسا نیز بر اساس تفاهم نامه خویش با گوگل اطلاعات را برای گوگل ارسال می کند."
موفق و پیروز باشین
shayandavoudi
May 3rd, 2017, 13:48
تاثیری در سئو نداره
از طریق کد های آنالیتیکس مرورگر و گوگل آنالیتیکس
miladtnt
May 3rd, 2017, 15:59
سلام
من اینو در جایی خونده بودم گفتم بد نیست برای شما هم ارسال کنم شاید جواب سوالتون و گرفته باشین "خیلی راحت هست.تمام اطلاعات از طریق دیتاسنتر ثبت دامنه شما بر اساس قوانین بین المللی برای الکسا ارسال می شود و الکسا نیز بر اساس تفاهم نامه خویش با گوگل اطلاعات را برای گوگل ارسال می کند."
موفق و پیروز باشین
اگه به این سادگی باشه پس الکسا اطلاعات سنی و سطح تحصیلاتو از کجا میاره؟ اگه به این راحتی اطلاعات بدست میاد پس گوگل آنالیتیکس چیه؟
navid2zp
May 3rd, 2017, 16:12
اگه به این سادگی باشه پس الکسا اطلاعات سنی و سطح تحصیلاتو از کجا میاره؟ اگه به این راحتی اطلاعات بدست میاد پس گوگل آنالیتیکس چیه؟
اطلاعات داخل ایران بعید میدونم خیلی دقیق باشه
ولی به طور کل از مشخصات آی پی شما
مثلا اگر شما از اینترنت دانشگاه وارد سایتی بشید بدون شک سن شما از یک مقداری بیشتر هست
به طور کل از روی اطلاعات ثبت شده که البته داخل ایران به اون شکل جدی نیست و حتی ای پی ثابت هم در اختیار کسی وجود نداره
احتمالا از یک سری جاهای دیگه
به عنوان مثال در کروم اگر به اکانت گوگل وارد بشید این امکان وجود داره که وقتی سایتی رو بررسی می کنید گوگل از اطلاعات پروفایلتون استفاده کنه
در کل گوگل و سایر شرکت های بزرگ راه های بسیار خوبی برای بدست آوردن اطلاعات دارند که یکی از دلایلش دسترسی به حجم زیادی از اطلاعات به لطف سرویس های مختلفی هست که در اختیار کاربران قرار میدند
AtrafNet
May 3rd, 2017, 16:39
یادمه قدیم وقتی می خواستم تولبار الکسا رو نصب کنم ازم تمامی این اطلاعات رو پرسید (یعنی یه لینک خودش باز کرد که خواسته بود سطح تحصیلات و سن و... رو وارد کنم.)
pouryamb
May 5th, 2017, 07:05
سلام
موفق و پیروز باشین
سلام
در صورتی که چنین قانونی وجود داشته باشه و دیتاسنترها ملزم به ارائه اطلاعات به الکسا و الکسا هم به گوگل باشه, میشه این مسئله رو توجیه کرد. در حال حاضر منطقی ترین جواب از نظر من مال شماست. ممنون از شما و همه دوستانی که نظر دادن
hosseinsis
May 5th, 2017, 12:05
وقتي تو گوگل وبمستر سايتت رو ثبت كني يعني كلا سايتت زير نظر گوگل ميره
pouryamb
May 5th, 2017, 12:36
وقتي تو گوگل وبمستر سايتت رو ثبت كني يعني كلا سايتت زير نظر گوگل ميره
سوال اصلی در واقع این هست که این زیر نظر گرفتنه چجوری انجام میشه؟!
arsham91
May 5th, 2017, 13:22
من هم فکر میکنم که از طریق دامنه ها بررسی میکنن
برای مثال اکسا از کجا رتبه دهی میکنه؟!
pouryamb
May 5th, 2017, 13:23
من هم فکر میکنم که از طریق دامنه ها بررسی میکنن
برای مثال اکسا از کجا رتبه دهی میکنه؟!
قبلا که من اطلاع داشتم الکسا از طریق تولبارش اطلاعات جمع می کرد اما مثل اینکه الان با مروگرها و خیلی ابزارهای دیگه بدون نیاز به تولبار اطلاعات جمع میکنه.