PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : به دنبال کار هستم نویسنده،پشتیبانی هاستینگ

noghrehost
May 2nd, 2017, 08:02
با سلام خدمت دوستان وب هاستینگ .
بنده در زمینه ی نویسندگی حرفه ای فعالیت میکنم و مدت ها در سایت های فامو ، چهارده ، فریش تم ، نالفا مشغول به فعالیت بودم و پست میزاشتم ، البته به جز زمینه ی اسکریپت و... در زمینه های دیگه اگه دوستان تمایل داشته باشند میتونم فعالیت کنم.
در حال حاظر هم در انجمن بیست اسکریپت به عنوان کاندیدای مدیریت و پاسخگو و راهنما در حال فعالیت هستم.
حوزه ی تخصص بنده به جز موارد بالا در هاستینگ هم هستش.مدت ها در گروه هاستینگی کار میکردم از نظر پشتیبانی ، نصب و راه اندازی مشتری ،راه اندازی سرویس و...
به هر حال به کار خودم وارد هستم.
پ.ن:من تلگرام ندارم پس لطفا آیدی تلگرام ندید.و فقط به دلایلی از برنامه سروش استفاده میکنم.
اگه دوست عزیزی تمایل به گفتگو داشت ، میتونم از طریق سروش با هم صحبت کنیم.
اینم لینک سایت سروش:https://soroush-app.ir/
پ.ن:لطفا خصوصی پیام ندید ،چون به علت تعداد پایین پستها و فعالیت های من قادر به پاسخگویی در خصوصی نیستم.
پ.ن:شماره تماس بنده :09136728214 لطفا قبلش پیامک بزنید تا با هم صحبت کنیم.
پ.نبنده ساکن شهرستان هستم و به صورت ریموت میتونم کار کنم ولی در صورت نیاز به قانونی بودن ، هر گونه قرار دادی که لازم باشه میتونیم با هم ببندیم.
در ضمن اگه کسی تمایل به گفتگویی خصوصی یا همون پیامک نداشت لطفا در داخل همین تایپیک با هم صحبت کنیم.
به هر حال امیدوارم دوستان موقعیت های شغلی خوبی به بنده معرفی کنند تا بنده خودم رو بهشون ثابت کنم و کیفیت کار بنده رو ببینند.
فک نکنم صحبتی مونده باشه...
هیچی دیگه منتظر پیشنهاداتون هستم.
خداحافظ.
یا علی....

almandata
May 2nd, 2017, 08:45
سلام

نویسنده برای بخش وبلاگ هاستینگ مون میخوایم روزی یک پست نیمه اختصاصی یا اختصاصی

قیمت هردو رو لطف همینجا ذکر کنید منصفانه بود باهاتون تماس میگیرم

noghrehost
May 2nd, 2017, 08:47
سلام

نویسنده برای بخش وبلاگ هاستینگ مون میخوایم روزی یک پست نیمه اختصاصی یا اختصاصی

قیمت هردو رو لطف همینجا ذکر کنید منصفانه بود باهاتون تماس میگیرم
سلام دوست عزیز. پست هاتون در رابطه با چی میخواد باشه ؟!فقط خود هاستینگ ؟!یا وردپرس ، اسکریپت ، آموزش و...
اگه بیشتر توضیح بدید ممنون میشم.
در رابطه با قیمت هم ، قیمت توافقی با هم کنار میایم.
ولی من قبلا در فریش تم و سایت های فامو و چهارده پست اخصاصی که میزاشتم از 2500 تا 5000 تومان با بنده حساب میکردند.

pardishosting
May 2nd, 2017, 11:51
سلام

در مورد اسکریپت و وردپرس و ... می تونید مطلب بذارید ؟

noghrehost
May 2nd, 2017, 15:30
سلام

در مورد اسکریپت و وردپرس و ... می تونید مطلب بذارید ؟
بله
دوست عزیز.در این زمینه میتونم فعالیت کنم و سابقه هم دارم.
برای ارتباط با بنده یا از طریق همون شماره ای که دادم داخل پیام رسان سروش ، یا اس ام اس یا داخل همین تایپیک ارتباط برقرار میتونید بکنید.
با احترام.

ashadata
May 2nd, 2017, 15:34
سلام

پست کپی سیو بازی میتونید انجام بدید

@ashadata

noghrehost
May 2nd, 2017, 16:33
سلام

@ashadata

بله
دوست عزیز. میتونم پست کپی پیست هم انجام بدم . همونطور که عرض کردم ، بنده تلگرام ندارم ، از طریق شماره ای که اعلام کردم ، در ابتدا یا پیامک بزارید ، بعد با هم در مورد تماس صحبت کنیم (هماهنگ کنیم )یا از همون طریق پیامک ، یا از طریق همین تایپیک ، یا داخل پیام رسان سروش به بنده پیام بدید. ، من فقط پیام رسان سروش دارم.با تشکر از همگی.

- - - Updated - - -

سلام

@ashadata
https://www.ashadata.com/us/announcements.php?id=10
اون طور که بنده پست بالا رو درون سایتتون مشاهده کرده ، انگاری نیروی پشتیبانی هم استخدام میکنید ، در این زمینه ها کمک به سزایی میتونم بهتون بکنم.!
با احترام.

excalibur68
May 2nd, 2017, 19:54
salam jenabe almandata.bande mikhastam khosusi ba shoma sohbat konam.ama ozve jadid hastam va maghdoor nist.mamnun misham etelaate tamas bedid ya man mail bedam khedmatetun.tashakor

Ashkankamangar.ir
May 2nd, 2017, 23:18
با سلام خدمت دوستان وب هاستینگ .
بنده در زمینه ی نویسندگی حرفه ای فعالیت میکنم و مدت ها در سایت های فامو ، چهارده ، فریش تم ، نالفا مشغول به فعالیت بودم و پست میزاشتم ، البته به جز زمینه ی اسکریپت و... در زمینه های دیگه اگه دوستان تمایل داشته باشند میتونم فعالیت کنم.
در حال حاظر هم در انجمن بیست اسکریپت به عنوان کاندیدای مدیریت و پاسخگو و راهنما در حال فعالیت هستم.
حوزه ی تخصص بنده به جز موارد بالا در هاستینگ هم هستش.مدت ها در گروه هاستینگی کار میکردم از نظر پشتیبانی ، نصب و راه اندازی مشتری ،راه اندازی سرویس و...
به هر حال به کار خودم وارد هستم.
پ.ن:من تلگرام ندارم پس لطفا آیدی تلگرام ندید.و فقط به دلایلی از برنامه سروش استفاده میکنم.
اگه دوست عزیزی تمایل به گفتگو داشت ، میتونم از طریق سروش با هم صحبت کنیم.
اینم لینک سایت سروش:https://soroush-app.ir/
پ.ن:لطفا خصوصی پیام ندید ،چون به علت تعداد پایین پستها و فعالیت های من قادر به پاسخگویی در خصوصی نیستم.
پ.ن:شماره تماس بنده :09136728214 لطفا قبلش پیامک بزنید تا با هم صحبت کنیم.
پ.نبنده ساکن شهرستان هستم و به صورت ریموت میتونم کار کنم ولی در صورت نیاز به قانونی بودن ، هر گونه قرار دادی که لازم باشه میتونیم با هم ببندیم.
در ضمن اگه کسی تمایل به گفتگویی خصوصی یا همون پیامک نداشت لطفا در داخل همین تایپیک با هم صحبت کنیم.
به هر حال امیدوارم دوستان موقعیت های شغلی خوبی به بنده معرفی کنند تا بنده خودم رو بهشون ثابت کنم و کیفیت کار بنده رو ببینند.
فک نکنم صحبتی مونده باشه...
هیچی دیگه منتظر پیشنهاداتون هستم.
خداحافظ.
یا علی....

سلام چقدر به زبان انگلیسی یا آلمانی آشنایی دارید؟
چقدر در مورد هاستینگ میدونید؟
ما در پروژه ی جدید میخوایم یه سرور رووم در اروپا ایجاد نماییم و فروش به کل دنیا رو شروع کنیم
و نیاز به اپراتور آشنا به زبان آلمانی یا انگلیسی داریم

noghrehost
May 3rd, 2017, 18:37
سلام چقدر به زبان انگلیسی یا آلمانی آشنایی دارید؟
چقدر در مورد هاستینگ میدونید؟
ما در پروژه ی جدید میخوایم یه سرور رووم در اروپا ایجاد نماییم و فروش به کل دنیا رو شروع کنیم
و نیاز به اپراتور آشنا به زبان آلمانی یا انگلیسی داریم
سلام
و درود.زبان انگلیسی تسلط متوسط رو به بالا دارم و به راحتی میتونم متوجه بشم.
ولی زبان آلمانی متاسفانه خیر ، تسلط ندارم.

- - - Updated - - -

salam jenabe almandata.bande mikhastam khosusi ba shoma sohbat konam.ama ozve jadid hastam va maghdoor nist.mamnun misham etelaate tamas bedid ya man mail bedam khedmatetun.tashakor
سلام
اطلاعات تماس در بالال موجود هستش جناب.
لطفا ایمیل بدید باهاتون ارتباط برقرار کنم.

Ashkankamangar.ir
May 3rd, 2017, 18:40
سلام
و درود.زبان انگلیسی تسلط متوسط رو به بالا دارم و به راحتی میتونم متوجه بشم.
ولی زبان آلمانی متاسفانه خیر ، تسلط ندارم.

- - - Updated - - -

سلام
اطلاعات تماس در بالال موجود هستش جناب.
لطفا ایمیل بدید باهاتون ارتباط برقرار کنم.

لطفا شماره تلگرام بدید تا اد کنم و در زمان مورد نظر پیام بدم بهتون

noghrehost
May 3rd, 2017, 18:41
عزیزمتاسفانه
تلگرام بنده ندارم در حال حاظر موقتا ، و در حال حاظر از پیام رسان سروش استفاده میکنم ؟! در اون میتونیم با هم صحبت کنیم ؟

- - - Updated - - -

اگر
پیام رسان سروش مناسب نیستش ،لطفا پیام رسان دیگری به جز پیام رسان های مرسوم نظیر تلگرام ، واتس آپ و وایبر عرض کنید تا نصب کنم تا با هم در ارتباط باشیم.
با احترام.

noghrehost
May 4th, 2017, 09:16
با سلام ما در انجمن بحث میزبانی نیازمند شما هستیم در زمینه
مدیریت و پاسخگو و راهنما

http://bahsmizbani.ir

در انجمن باید به صورت افتخاری کار کرد ؟!

alborzdata
June 5th, 2017, 15:33
درود لطفا رزومه خودتون رو برای ما هم ارسال کنید

avinaweb.com/job

noghrehost
June 5th, 2017, 15:40
با سلام ، خیلی ممنون از پاسخگویی شما.
به زودی پر میکنم.

- - - Updated - - -

ارسال کردم، در صورت کم و کاستی امر کنید تا کامل کنم.
پاسخ رو به ایمیل ارسال میکنید؟