ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاثیر CloudFlare ، مثبت یا منفی ؟

web-master
May 1st, 2017, 12:25
با سلام خدمت شما
دوستان ، DNS های دامنه رو روی NS های Cloudflare ست کردم.
چند تا موضوع هست که الان واسم پیش اومده :
1-تاثیر کلی کلوفلیر رو روی سئو مثبت ارزیابی میکنید ؟
2-وقتی میخوام به هاستم لاگین بشم ، IP رو ، IP کش سرور میزنه و در واقع IP خودم نیست. این موضوع روی رتبه ی الکسا "ایران" ، تاثیر منفی نداره ؟
مثلا اگه IP من ایرانی باشه ، داخل هاست میزنه که از IP امریکا لاگین شده ( و در واقع IP کش سرور ) مربوط به Cloudflare رو میزنه. راهی هست که این کش رو غیرفعال کردن ؟ لااقل روی یک زیردامنه ی خاص .

ممنونم

TakCloud
May 1st, 2017, 12:27
با سلام خدمت شما
دوستان ، DNS های دامنه رو روی NS های Cloudflare ست کردم.
چند تا موضوع هست که الان واسم پیش اومده :
1-تاثیر کلی کلوفلیر رو روی سئو مثبت ارزیابی میکنید ؟
2-وقتی میخوام به هاستم لاگین بشم ، IP رو ، IP کش سرور میزنه و در واقع IP خودم نیست. این موضوع روی رتبه ی الکسا "ایران" ، تاثیر منفی نداره ؟
مثلا اگه IP من ایرانی باشه ، داخل هاست میزنه که از IP امریکا لاگین شده ( و در واقع IP کش سرور ) مربوط به Cloudflare رو میزنه. راهی هست که این کش رو غیرفعال کردن ؟ لااقل روی یک زیردامنه ی خاص .

ممنونم

باسلام
استفاده از cloudflare با توجه به قابلیت CDN مطمئنا در سئو تاثیر مثبت خواهد داشت
حتی اگر پلن های بالاتر را خریداری نمایید بهتر است

deltamusic
May 1st, 2017, 12:33
پلان رایگانش به نظر بنده تاثیرش رو سئو مخبربه!
کلا اینجوری نیست بگیم چون این cdn میده پس خوبه رو سئو ...

shahinmq
May 1st, 2017, 12:42
سلام ،

با توجه به داشتن CDN و اینکه می تونید سورس css,js,html (خروجی) فشرده و بهینه کنه و امکانات تعریف rule داره ، می تونه مثبت اعمال بشه

ITarashe
May 1st, 2017, 12:58
با سلام و احترام

من حیث المجموع استفاده از سرویس cloudflare تاثیر مثبت در کارایی وب سایت داره ولی بعضا بخاطر مباحث روتینگ و محدودیت های اینترنت داخلی ایران برای هاست های ایران استفاده نشه خیلی بهتره
چون سرعت لود رو حتی کاهش میده و کند میشه سایت
ولی برای سئو کلا مثبت هست