ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در بکاپ گرفتن از هاست ها

rahmanpoor
April 29th, 2017, 11:37
سلام
من با پلسک از هاست هایی که دارم بکاپ میگیرم ولی ی مشکلی هست اونم اینه که بکاپی که برای هر هاست میگیرم میره و حجم همون هاست رو اشغال میکنه من نمیخوام حجم بکاپ روی حجم هاست هام بیاد همچین امکانی داره پلسک؟

TakCloud
April 29th, 2017, 12:36
سلام
من با پلسک از هاست هایی که دارم بکاپ میگیرم ولی ی مشکلی هست اونم اینه که بکاپی که برای هر هاست میگیرم میره و حجم همون هاست رو اشغال میکنه من نمیخوام حجم بکاپ روی حجم هاست هام بیاد همچین امکانی داره پلسک؟

سلام
اگر دسترسی برای هاست شما باز است میتوانید تنظیم کنید که روی اف تی پی بک آپ گیری شود

rahmanpoor
April 29th, 2017, 15:37
فکر نکنم از اون باشه چون با پلسک که بکاپ میگیرم خارج از هاستشون دخیره میشه ولی تو محاسبات مقدار فضاشون لحاظش میکنه

سلام
اگر دسترسی برای هاست شما باز است میتوانید تنظیم کنید که روی اف تی پی بک آپ گیری شود

navidz
October 2nd, 2017, 09:57
با سلام
در قسمت Home > Tools & Settings > Server Settings و بخش include in disk space usage calculation دو تیک آخر را بردارید تا از فضای دیسک کاربران کم نشود
موفق و پیروز باشید