PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دادن ترانسفر کد به مشتری از پنل ریسلو جهت انتقال دامین

Mehrdad201
April 28th, 2017, 13:07
سلام به همه دوستان عزیز

من در پنل ریسلو خودم یک سری دامین دارم. مساله اینجاست که یکی از مشتریان من درخواست کرده دامنه اش رو از ریسلو به جای دیگه ای منتقل کنه. ولی من نمیدونم چطور باید بهش این امکان رو بدم.

میدونم که برای ترانسفر باید کد هویت داشته باشیم. خودم قبلا ترانسفر کردم منتها من از جای دیگه ای دامین اوردم به پنل ریسلو. الان باید خودم به اون کسی که میخواد دامین رو ترانسفر کنه کد بدم منتها بلد نیستم چطوریه

ممنون میشم راهنماییم کنید.

iwpanel
April 28th, 2017, 21:33
سلام به همه دوستان عزیز

من در پنل ریسلو خودم یک سری دامین دارم. مساله اینجاست که یکی از مشتریان من درخواست کرده دامنه اش رو از ریسلو به جای دیگه ای منتقل کنه. ولی من نمیدونم چطور باید بهش این امکان رو بدم.

میدونم که برای ترانسفر باید کد هویت داشته باشیم. خودم قبلا ترانسفر کردم منتها من از جای دیگه ای دامین اوردم به پنل ریسلو. الان باید خودم به اون کسی که میخواد دامین رو ترانسفر کنه کد بدم منتها بلد نیستم چطوریه

ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام
به روشش اینجوری هست ببینید کمکتون میکنه
https://client.shiraz.technology/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=41

یه روشش دیگه هم تو نمایندگی اسم دامین سرچ کنید بعد detail بزنید اطلاعات دامین که اومد آخرش کد انتقال هست