ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر ایمیل به شماره تماس در هنگام ثبتنام whmcs

abedashkani
April 28th, 2017, 13:05
سلام دوستان میخوام ایمیل رو هنگام ثبت نام کاربران غیر فعال کنم و فقط با شماره تماس باشه . چطور میشه این کارو کرد ؟

almandata
April 28th, 2017, 13:10
اینکه بخوای فقط متن ایمیل رو به شماره تغییر بدی اسونه اما

مشکلی هستش اینه جوری اون کادر کد شده باید ایمیل بذاری داخلش دردسر داره

چرا یه فیلد جدید برای شماره تماس ایجاد نمی کنید؟

abedashkani
April 28th, 2017, 13:12
اینکه بخوای فقط متن ایمیل رو به شماره تغییر بدی اسونه اما

مشکلی هستش اینه جوری اون کادر کد شده باید ایمیل بذاری داخلش دردسر داره

چرا یه فیلد جدید برای شماره تماس ایجاد نمی کنید؟

چون مشتریام یه سری خاص هستن که امکان داره ایمیل نداشته باشن و این باعث دردسر میشه .
حالا اگر بشه از حالت ضروری بودن هم خارج کرد خوبه

almandata
April 28th, 2017, 13:25
توضیح رو که فکر نکنم کسی بیاد اموزش بده

اما خواستید دسترسی تلگرام ارسال کنید تا اخر شب براتونن اوکی می کنم

abedashkani
April 28th, 2017, 14:55
شنیدم از بانک اطلاعاتی میشه این کارو کرد ، دوستان اگر کسی میدونه میشه راهنمایی کنه . ضروری هست ممنون

T.Toosi
April 28th, 2017, 15:03
سلام، ببینید احراز هویت whmcs براساس ایمیل و پسورد هست و آپشنی بجز این نداره که راحت بتونید عوض کنید، باید برنامه نویس براتون انجام بده.

abedashkani
April 28th, 2017, 15:19
سلام، ببینید احراز هویت whmcs براساس ایمیل و پسورد هست و آپشنی بجز این نداره که راحت بتونید عوض کنید، باید برنامه نویس براتون انجام بده.

انجمن ساخته شده اگر کسی مشکلی داره راهنمایی بگیره وگرنه منم میدونم برنامه نویس میتونه حل کنه .

T.Toosi
April 28th, 2017, 15:21
انجمن ساخته شده اگر کسی مشکلی داره راهنمایی بگیره وگرنه منم میدونم برنامه نویس میتونه حل کنه .

اگر برنامه نویس هستید اطلاع بدید راهنمایی کنم. چون فایل های register.php و login.php باید از دوباره نوشته و کاستوم بشه، اگر هم نیستید عرض کردم، باید دنبال برنامه نویس باشید تا براتون انجام بده.

abedashkani
April 28th, 2017, 15:30
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید

- - - Updated - - -

اگر برنامه نویس هستید اطلاع بدید راهنمایی کنم. چون فایل های register.php و login.php باید از دوباره نوشته و کاستوم بشه، اگر هم نیستید عرض کردم، باید دنبال برنامه نویس باشید تا براتون انجام بده.

اگر راهنمایی کنید ممنون میشم

abedashkani
April 28th, 2017, 19:15
up...